Ajax in de slotfase naar winst op Urk

1718urk_aja01

Nu de topduels langzaam dichterbij komen was het zaak om drie punten mee te nemen uit Urk en dat zou gezien de positie van de thuisclub op de ranglijst moeten kunnen. Wie echter het oefenduel tussen beide teams in augustus op de Zuiderzee Cup voor de geest haalt wist dat het een lastige middag ging worden, een botsing tussen twee verschillende speelstijlen.

1718urk_aja07

wedstrijdbeleving door Marcel

Daarom was de opdracht voor Ajax duidelijk. Trainer Jorg Smeets benadrukte het voor de wedstrijd al om geduldig blijven en je eigen spel te spelen. Dat deed Ajax op het prachtige complex “de Vormt”, want binnen zeven minuten hadden de Amsterdammers inmiddels al twee grote kansen gehad via Lars Middelwijk (vrije trap) en Kenneth Misa Danso (schot). In beide gevallen stond doelman Cornelis Koffeman op de juiste plek. Het wedstrijdbeeld ontwikkelde zich zoals verwacht. Een dominerend Ajax en de thuisclub die leunend op de verdediging anticipeerde op uitvallen en zo dus zijn kansen zou gaan krijgen. Zo ook in de 18e minuut toen Hessel Snoek er vandoor ging en alleen op Stephan Veenboer mocht aflopen. Hij dwong goed de beste man in aanvallend opzicht van Urk naar buiten waardoor het schot in het zijnet belandde. Ajax ontsnapte maar was gewaarschuwd.

1718urk_aja02

De Amsterdammers bleven het voortouw nemen en dat werd bijna beloond in de 21e minuut toen Bilal el Amrani zijn schot gepareerd zag worden door de Urkse doelman. Het gaf aan dat zolang Ajax bleef voetballen Urk niet zijn favoriete spelletje kon gaan spelen. Dit plan werd niet altijd zo uitgevoerd en heel af en toe dreigde Ajax mee te gaan in het vechtvoetbal van de thuisclub. Ajax moest waken dat het zich dus niet liet verleiden tot het opportunistische spelletje van de Urkers. Een doelpunt zou dus een hoop schelen om deze missie te dwarsbomen wat ook bijna lukte in de 32e minuut toen Kenneth Misa Danso eerder bij de bal was dan zijn tegenstander. Zijn inzet hobbelde vervolgens centimeters naast de paal. Zo kreeg Ajax dus diverse mogelijkheden in de eerste helft, werd er vrij goed gecombineerd en fris voetbal gespeeld iets wat we de laatste weken al zien. De 0-0 ruststand was dan wel wat teleurstellend.

1718urk_aja03

Na de Urkse thee bleef Ajax het initiatief houden maar werd het stukje bij beetje minder dreigend voor het doel. De onzorgvuldigheden namen toe en Urk kon steeds meer gaan geloven in een scenario dat de wedstrijd wel eens kon gaan kantelen. Ajax kon in aanvallend opzicht zich steeds minder onderscheiden. De kopbal van Berry van ’t Land in de 62e minuut was het eerste kleine kansje voor Ajax na rust. Nee, het taaie en stugge Urk ging steeds meer geloof in eigen kunnen krijgen en gesteund door het fanatieke publiek kroop het meere en meer uit zijn schulp.

1718urk_aja04

Het had in de 70e minuut op 1-0 moeten komen. Nadat Stephan Veenboer het schot van Hessel Snoek knap pareerde was de rebound voor Riekelt Nentjes die vervolgens wild overschoot. Ajax kreeg in de klok die wegtikte een nieuwe vijand erbij en langzaam geloofde iedereen bij Urk erin dat het Ajax op de knieën zou krijgen, want hoe sterk en overtuigend Ajax begon in de eerste 45 minuten daar was richting de slotfase niet veel meer van over. Dit ondanks dat Ajax nog steeds met volle overtuiging meestreed kon het zich in aanvallend opzicht niet meer onderscheiden. Dit duel leek dan ook uit te draaien op een 0-0 eindstand, maar daar dacht uitblinker Hessel Snoek anders over in de 88e minuut. Nadat hij Glenn van Zoolingen te snel af was vuurde de rappe aanvaller een kanonskogel af die even zo fraai uit het doel werd getikt door de absolute uitblinker aan Amsterdamse zijde doelman Stephan Veenboer. Ajax kreeg zo bijna de rekening gepresenteerd voor het ontbreken van scorend en creatief vermogen in de tweede helft.

1718urk_aja05

Maar dit duel, dat grotendeels boeide door de tomeloze inzet en het karakter wat beide teams ten toon spreidden, kreeg nog een toetje van vijf minuten uitgedeeld door de bij vlagen prima fluitende leidsman de heer Sanders. In deze vijf minuten was van enige organisatie geen sprake meer. Ajax probeerde met man en macht nog iets te forceren, maar voetballend kwam Ajax er niet meer door. Wellicht zou een dood spelmoment uitkomst bieden ? Het gebeurde inderdaad uit zo’n moment. Ajax kreeg in de 94e minuut een inworp die via een ouderwetse flipperkast voor de voeten kwam (net buiten het strafschopgebied) van Stanley Akoy die hard en laag uithaalde in de verre hoek voor de nooit meer verwachte 0-1 ! Zo werd de overdiende nederlaag in Putten van twee weken geleden gelijk weg gepoetst en mocht Ajax niet mopperen met deze laat tot stand gekomen driepunter.

1718urk_aja06

Nadat de explosie van vreugde was gaan liggen floot de heer Sanders voor het einde en haalde Ajax toch nog een met veel mazzel de zege binnen. Zo kunnen onze mannen zich langzaam gaan richten op de topper van volgende week thuis tegen Berkum. Met net zoveel passie als op deze middag gaat dat vast een knaller worden. Tot op De Toekomst allen !!

1718urk_aja08

Klik hier voor extra foto’s van deze wedstrijd en hier om deze te bestellen.

URK – AJAX 0-1 (0-0)
Doelpunt: 0-1 Stanley Akoy (94.)
Scheidsrechter: dhr. J. Sanders
Toeschouwers: 700
Gele kaarten: Cornelis Koffeman en Johan Loosman (beiden Urk), Cerillio Cijntje en Kenneth Misa-Danso (beiden Ajax)
Opstelling Urk: Cornelis Koffeman, Ronald Wezelman, Dick Hakvoort, Klaas Kramer, Riekelt Jan Brands, Lucas Nagel, Riekelt Nentjes, Johan Loosman, Hessel Snoek, Jelle de Boer, Gerrit Tol (83. Pieter Brands)
Opstelling Ajax: Stephan Veenboer, Edwin Soenarto, Glenn van Zoolingen, Tim de Jong, Lars Middelwijk, Berry van’t Land, Stanley Akoy, Jack van Moerkerk (64. Maurice Renger), Bobby Bosma (73. Cerillio Cijntje), Bilal el Amrani, Kenneth Misa-Danso

Later meer.

MEDIA:
– Klik hier voor de samenvatting.

Share

Benauwde driepunter Ajax op AZSV … 2-1

Jack van Moerkerk scoorde de 2-0

Na de bittere pil in Putten van vorige week moesten de Ajacieden zich weer gaan herpakken tegen AZSV. Dit in de wetenschap dat het voetballende gedeelte bij de Amsterdammers er nog steeds grotendeels gewoon prima uitziet, maar wordt nu eens vroegtijdig een thuiswedstrijd beslist ?

wedstrijdbeleving van Marcel

Op deze kletsnatte middag had Ajax weer een droomstart. Na amper anderhalve minuut spelen was het een heerlijk vlotlopende aanval die terecht kwam bij Bilal el Amrani. Hij bereikte vervolgens met een subliem hakballetje Stanley Akoy die zo vrij voor doelman Matthijs Ebbers werd gezet. Luttele seconden later was doelman Ebbers kansloos op zijn bekeken schuiver (1-0).

1718aja_azs02Bilal el Amrani

Ajax bleef AZSV onder druk houden en met prima positiespel werden de Achterhoekers kansloos gelaten. Dit leidde uiteindelijk tot een logisch tweede doelpunt. Wederom was het een prima aanval, opgezet over diverse schijven, waarna vervolgens Jack van Moerkerk werd vrijgespeeld. Doelman Ebbers was andermaal kansloos op zijn bekeken bal in de 14e minuut (2-0). Het frivole Ajax moest in de 22e minuut het eerste goede schot op doel incasseren van AZSV’er Rik van der Eerden die maar net naast ging. Maar Ajax bleef, waar mogelijk, vroeg drukzetten en zo zagen we regelmatig hachelijke situaties in het doelgebied van AZSV die continu met een sisser afliepen. Dit zagen we ook in de 36e minuut toen Bilal el Amrani pardoes de bal cadeau kreeg, maar zijn afwerking was vervolgens te onbesuisd. Het voetballende AZSV wilde er absoluut een wedstrijd van maken en door deze positieve opvatting was het duel in het eerste bedrijf het aankijken meer dan waard. Toch bleven de grootste kansen voor Ajax. Zo ook in de 43e minuut toen Zakaria el Biyar Kenneth Misa Danso bereikte, maar zijn hakbal achter het standbeen werd door doelman Matthijs Ebbers tot corner verwerkt. Zo beloonde het overtuigende Ajax zichzelf maar wederom met slechts twee doelpunten. Zou dit in het restant van de tweede helft misschien weer een probleem worden ?

1718aja_azs04Hoogstandje van Zakaria el Biyar

Daar zag het in de 54e minuut niet naar uit toen Kenneth Misa Danso voor open doel veel te gehaast schoot waardoor deze mogelijkheid verloren ging. Het tweede gedeelte van de tweede helft ging vervolgens steeds meer gelijk op, want AZSV bleef voetballen en geloven in betere tijden en bij Ajax leek de meeste frisheid er wel wat van af te zijn. Ondanks de tomeloze inzet van beide teams werd het duel wat vlakjes totdat in de 72e minuut invaller Brian Hogeweide op aangeven van Rik van der Eerden de 2-1 scoorde. Opeens sloeg de paniek weer toe bij Ajax. Het zou toch weer niet net zo spannend worden als tegen HZVV twee weken geleden ?

1718aja_azs05Drukte in het Amsterdamse strafschopgebied

De Amsterdamse smoeltjes werden een kwartier voor tijd wel wat bleekjes toen Berry van ’t Land per ongeluk de bal na een corner zowaar bijna in eigen doel werkte. In een soms wat rommelige en onsamenhangende slotfase kon het opeens weer alle kanten op gaan. Zowel AZSV als Ajax kregen in de omschakel momenten hun mogelijkheden. De meest dreigende situatie was echter toch wel in de 90e minuut toen Niek te Veluwe namens AZSV maar rakelings naast schoot.

1718aja_azs06Glenn van Zoolingen

Na ruim 94 minuten voetbal kon Ajax opnieuw opgelucht adem halen. Uiteindelijk bleef Ajax als terechte winnaar op het wedstrijdformulier staan, maar het had wederom niet veel gescheeld of het had bijna weer de rekening gepresenteerd gekregen voor het niet vroegtijdig in het slot gooien van een wedstrijd.

KLik hier voor 81 extra foto’s en hier om deze te bestellen.

AJAX – AZSV 2-1 (2-0)
Doelpunten: 1-0 Stanley Akoy (2.), 2-0 Jack van Moerkerk (14.), 2-1 Brian Hogeweide (73.)
Scheidsrechter: dhr. A.W.G. van Kraay
Toeschouwers: 150
Gele kaarten: Glenn van Zoolingen, Bilal el Amrani en Lars Middelwijk (allen Ajax), Kars Vierwind (AZSV)
Opstelling Ajax: Stephan Veenboer, Edwin Soenarto, Glenn van Zoolingen , Tim de Jong, Zakaria el Biyar (Bobby Bosma), Jack van Moerkerk, Bilal el Amrani (Maurice Renger), Stanley Akoy, Kenneth Misa Danso, Lars Middelwijk , Berry van ’t Land
Opstelling AZSV: Matthijs Ebbers, Freek Mulder, Yordi Orriëns, Niek te Veluwe, Yeftha Nyamsangya, Rik van der Eerden, Joost Rasing (Thomas Stoverinck), Jonathan Goosen, Bram Rensing, Sjoerd te Broekhorst (Brian Hogeweide), Kars Vierwind

Share

Vroeg tegendoelpunt nekt Ajax in Putten

1718sdc_aja01Bilal el Amrani kwam vandaag niet tot scoren

Trainer Jorg Smeets moest voorafgaande aan deze traditioneel lastige uitwedstrijd zijn elftal in verdedigend opzicht enigszins aanpassen. De blessure van routinier Siver Abdulrahman na het duel met HZVV bleek namelijk ernstiger dan verwacht (hersenschudding en gebroken neus). Daarom bracht hij Rience Schurman en was er een plekje voor Mike van ’t Land ten koste van Zakaria el Biyar.

Wedstrijdbeleving: Marcel

De wedstrijd begon slecht voor Ajax, want na ruim vijf minuten spelen mocht de thuisploeg (net buiten het strafschopgebied) een vrije trap nemen. Deze werd voor de goal geslingerd door Abdelmoumin Cherkaoui waar oud-prof Sander Duits de bal ongehinderd en al vallend mocht binnen koppen (1-0). Vanaf dit moment mocht Ajax laten zien of het over een sterke ruggengraat beschikte en zich zo kon terugknokken in de wedstrijd. Dit bleek aanvankelijk wel. Een paar minuten later was het Lars Middelwijk die de bal perfect voorgaf op Bilal el Amrani die zo een niet te missen kopkans kreeg. Een ieder met een Ajax-hart veerde al op voor de gelijkmaker, maar doelman Hoogewoning kreeg op het laatste moment (zonder dat hij het zelf wist) de bal op zijn been waardoor de 1-0 bleef staan.

1718sdc_aja02Stephan Veenboer moest een keer capituleren

Ajax bepaalde weliswaar het wedstrijdbeeld, maar moest ondertussen alert blijven bij de snelle uitbraken van de thuisclub en bij de vele dode spelmomenten die voor de Amsterdamse goal voor een hoop onrust zorgden. Toch volgde in de 21e minuut wederom een unieke kans op de gelijkmaker toen Stanley Akoy de bal van Bilal el Amrani meteen op zijn slof nam. Andermaal stond doelman Manuel Hoogewoning de gelijkmaker in de weg met een uitmuntende safe. Ajax had zijn zaakjes voetballend aardig onder controle en het afwachtende SDC mocht Bilal el Amrani in de 28e minuut dankbaar zijn dat hij op vijf meter voor de goal over de bal heen maaide terwijl een intikkertje voor de hand lag. Zo was het dus Ajax dat de kansen kreeg, maar het taaie SDC Putten dat met soms kunst en vliegwerk voor de rust op de been bleef.

1718sdc_aja03Lars Middelwijk ontwijkt een tacle

Na rust bracht Ajax Zakaria el Biyar voor Lars Middelwijk. Hij bleef in de kleedkamer nadat hij in de eerste helft ontsnapte aan misschien wel een rode kaart. De intenties werden zo nog duidelijker. Ajax moest en ging nog nadrukkelijker op zoek naar de gelijkmaker. Maar naarmate de tweede helft vorderde werd ook duidelijk dat Ajax de weg naar het doel steeds moeilijker begon te vinden ondanks het veelvuldige balbezit. Wat de Amsterdammers ook probeerden, het begon steeds meer te lijken op die welbekende hond die wel blafte maar nooit beet.

1718sdc_aja05Glenn van Zoolingen in duel met Rick Degenaar

In de stromende regen zagen we pas in de 73e minuut (!) weer iets wat op dreiging leek. Alleen het waren niet de Ajacieden (vanmiddag gehuld in een allegaartje van thuis- en uittenue), maar de Puttenaren die via Joost Heerschap en Abelmounin Cherkaoui dreigend voor doelman Stephan Veenboer verschenen. Ajax mocht bij de laatste overigens niet klagen, want Cherkaoui schoot van dichtbij op de lat (na goed voorbereidend werk van Rick Degenaar).

1718sdc_aja06Stanley Akoy laat Rick Degenaar achter zich

Zo mocht Ajax nog blijven hopen op minimaal een punt. Op de klok tikte ondertussen de resterende speeltijd snel weg en het aanvalsspel van de Amsterdammers begon er steeds onrustiger uit te zien. Voeg daarbij dat als Ajax eenmaal een gaatje had gevonden er vaak weer ergens een uitgestoken been was waar de bal dan tegen aankwam en dan weet je wat voor een middag het gaat worden. Voorbeeld hiervan was tien minuten voor tijd toen Bilal el Amrani zijn inzet gekeerd zag op de doellijn door Martijn Duits. Nee, aan de intenties lag het zeker niet die waren dik in orde bij Ajax. Het zag er alleen vaak wat te geforceerd uit en het had niet een speler in de gelederen vandaag die met een geniale actie de hechte en goed georganiseerde vesting van SDC kon opensplijten. Het was een soort van “mission impossible” geworden voor Ajax. Zelfs een ouderwetse scrimmage in de 86e minuut, met uiteindelijk een schot van Berry van ’t Land, was niet besteed aan de rood-witten.

1718sdc_aja04Mike van ’t Land stond in de basis

Op deze manier kreeg de gastheer waar het op gehoopt had. Een vroege voorsprong om zo Ajax vanuit een hechte defensie te bestoken met razendsnelle en verzorgde uitbraken. Ook dat is een kwaliteit. Het frustreerde Ajax naarmate de tijd verstreek en als het dan ook gewoon niet even meezit dan is de optelsom simpel gemaakt. Het was gewoon niet onze middag.

Zo liep Ajax wederom tegen een blauwwit oog aan in Putten en herhaalde de geschiedenis zich denkende aan het verleden op de Putter Eng. Hopelijk zat er alleen vanmiddag wat zand in de motor en is Ajax volgend weekend wel weer scherp voor de goal in de thuiswedstrijd tegen AZSV.

SDC Putten – Ajax 1-0 (1-0)
Doelpunt: 6. Sander Duits 1-0
Scheidsrechter: dhr. M. Oosting
Toeschouwers: 550
Gele kaarten: Martijn Duits (SDC Puuten), Lars Middelwijk (Ajax)
Opstelling SDC Putten: Manuel Hoogewoning, Thomas Amende, Sander Duits (67. Jefta van den Broek), Kees Pluim, Rick Degenaar (82. Mike Helsdingen), Jerry Geurtsen, Rick van den Brink, Wouter de Bruin, Joost Heerschop (80. Max Degenaar), Martijn Duits , Abdelmounim Cherkaoui
Opstelling Ajax: Stephan Veenboer, Lars Middelwijk (46. Zakaria el Biyar), Rience Schurman, Edwin Soenarto, Stanley Akoy (78. Bobby Bosma), Berry van ’t Land, Mike van ’t Land, Jack van Moerkerk, Glenn van Zoolingen, Bilal el Amrani, Kenneth Misa-Danso

Media:
– Klik hier voor de samenvatting.
– Klik hier voor een verslag op VOZ.
– Klik hier voor een verslag op HAV.
– Klik hier voor een verslag in De Stentor.
– Klik hier voor een verslag uit De Puttenaer.

Later meer.

Share

Nipte overwinning Ajax op HZVV … 3-2

1617aja_hzv01Kenneth Misa Danso opende al vroeg de score

Ajax_zat_am_HZVV

wedstrijdbeleving van Marcel

Na die prachtige woensdagavond in de Arena (ondanks de grote nederlaag tegen FC Utrecht) moest het vizier weer gericht worden op de competitie. Ajax trof, als meest scorende team, het minst scorende team van de Hoofdklasse B. HZVV had echter evenveel punten. Niets leek een mooie middag te verstoren, de zon scheen volop en het groene kunstgras lachtte ons toe.

1617aja_hzv05Jack van Moerkerk

Die lach werd alleen maar groter bij spelers en supporters, want al na twee minuten spelen bereikte een diepe bal vanaf het middenveld Kenneth Misa-Danso. Hij ging er op links vandoor en diagonaal voor doelman Streulker verkoos hij de verre hoek voor de vroege 1-0 voorsprong. Ajax begon wederom dus zeer overtuigend, fris en energiek aan een duel en niet veel later kreeg Zakaria el Biyar een prima schietkans na uitstekend voorbereidend werk van Lars Middelwijk. Helaas vloog de bal centimeters naast de paal.

1617aja_hzv07Bilal el Amrani scoort vanaf elf meter

Ajax behield de druk en HZVV moest tot de 13e minuut wachten voordat het voor de eerste keer in de buurt kwam van doelman Stephan Veenboer. Toen kwam Ajax wel meteen met de schrik vrij (schot Kelly Joao). Net toen we het gevoel kregen dat HZVV zijn zaakjes wat beter op orde begon te krijgen sloeg Ajax weer toe. Nu met behulp van Erwin Breukelman die de bal binnen de zestienmeter met de hand blokkeerde na een hard schot van Zakaria el Biyar. De toegekende penalty werd vervolgens door Bilal el Amrani beheerst binnen geschoten (2-0).

1617aja_hzv03Edwin Soenarto in duel met Yoran Popovic

Ajax leek hierna de ingeslagen weg gewoon verder te bewandelen en had daarmee bijna succes in de 23e minuut toen een verre inworp voor de voeten kwam van Stanley Akoy. Zijn schot werd echter geblokt waarna Berry van t’ Land het nogmaals probeerde, maar ook nu scheelde het niet veel. Na een overtuigend begin begon HZVV zich steeds meer te roeren en ondanks de riante voorsprong maakte Ajax bij vlagen toch een nerveuze indruk. Wat er heel langzaam zat aan te komen geschiedde in de 27e minuut toen Yoran Popovic, ondanks verwoede pogingen op de doellijn van Lars Middelwijk, de 2-1 binnen schoot. Ajax moest weer gaan opletten, want de ploeg uit Hoogeveen begon zich steeds meer te herstellen na die flinke klap in het gezicht opgelopen in het eerste kwart van de wedstrijd. Ajax hield echter wel het betere veldspel en het had in de 39e minuut op 3-1 moeten komen. Na een uitmuntende bal van Siver Abdulrahman was het Kenneth Misa-Danso die alleen voor doelman Streulker faalde. Toch konden de Amsterdammers met een ruimere marge gaan rusten. Net toen we ons verzoend hadden met een 2-1 ruststand was het een vrije trap van Lars Middelwijk die werd doorgekopt door Siver Abdulrahman die daarmee Bilal el Amrani bediende. De spits kon vervolgens geheel vrijstaand de 3-1 binnen koppen. Zo konden we terug kijken op een bevredigende eerste helft , maar gek genoeg kreeg niemand het gevoel dat deze wedstrijd in de tas zat.

1617aja_hzv06Ricardo Fransberg viel in de 2e helft in

Na rust bewees spits Yoran Popovic dat tot tweemaal aan toe (50e minuut) toen Stephan Veenboer Ajax op de been hield. Het wedstrijdbeeld veranderde en misschien was de aanleiding wel de onbegrijpelijke beslissing van de scheidsrechter die geen blessurebehandeling toeliet terwijl Siver Abdulrahman duidelijk in zijn gezicht geraakt was (het bloed stroomde uit zijn neus). Irritaties namen toe en onder invloed van de vele warrige beslissingen werd het voetbal steeds onrustiger en was er nauwelijks nog enige lijn te ontdekken bij beide teams. De wedstrijd lag veelvuldig stil wat het voetbal niet ten goede kwam. Het enige wat zo nu en dan nog ontbrak was een kop thee en een lekker koekje, want de vele praatclubjes op het veld zeiden genoeg over de randzaken die de boventoon voerden.

1617aja_hzv04In de 2e helft moest fysio Darsenio Biezen regelmatig aan de slag

Ajax probeerde het nog wel, maar op één of andere manier liep het niet meer. Ook onze gasten probeerden met man en macht het duel nog te kantelen. Ze waren of niet scherp genoeg voorin of het klein beetje kwaliteit ontbrak in de eindfase. Toch werd dit duel nog enigszins spannend omdat in de 80e minuut Siver Abdulrahman knullig balverlies leed (die overigens een puike wedstrijd speelde). Eerst was het Marlon Luchtenberg, die de vuisten van Stephan Veenboer op de proef stelde en deze werd gevolgd door een harde knal in de rebound van Jos Fidom die wel doel trof (3-2).

1617aja_hzv02Zakaria el Biyar had vanmiddag veel dreiging

Ajax leek nog te moeten gaan vrezen met nog ruim tien minuten te spelen, maar ondanks vijf minuten blessuretijd kon HZVV geen vuist meer maken (op een kans van Reza Hosseini na) en Ajax had zelfs via Ricardo Fransberg het duel definitief kunnen beslissen hetgeen niet gebeurde.
Uiteindelijk konden de armen voor derde achtereenvolgende keer in de lucht na drie hele zwaar bevochten punten. De povere tweede helft zullen we maar vergeten en de prima eerste helft onthouden. Hierop maar verder bouwen.

Tot ziens volgende week in Putten bij SDC.

1617aja_hzv08Ajax boekte vanmiddag een belangrijke zege

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om deze te bestellen.

AJAX – HZVV 3-2 (3-1)
Doelpunten:2. Kenneth Misa-Danso 1-0, 16. Bilal el Amrani (strafschop) 2-0, 27. Yoran Popovic 2-1, 45. Bilal el Amrani 3-1, 80. Jos Fidom 3-2
Scheidsrechter: dhr. M.G. Paarhuis
Toeschouwers: 200
Gele kaarten: Edwin Soenarto, Jack van Moerkerk (beiden Ajax) en Kelly Joao, Alex Zomer en Jan Hup (allen HZVV)
Opstelling Ajax: Stephan Veenboer, Edwin Soenarto , Glenn van Zoolingen, Siver Abdulrahman, Lars Middelwijk, Berry van ’t Land, Zakaria el Biyar (Ricardo Fransberg), Jack van Moerkerk (Mike van ’t Land), Bilal el Amrani, Stanley Akoy (Stefano Seedorf), Kenneth Misa-Danso
Opstelling HZVV: Hidde Streulker, Erwin Breukelman s (46. Marlon Luchtenberg), Yannick Manusiwa, Paul Bangura, Arjan Akkerman, Kelly Joao, Yoran Popovic (83. Reza Hosseini), Jan Hup , Alex Zomer , Lorenzo Valente (46. Nick Neuman), Jos Fidom

MEDIA:
– Klik hier voor het verslag van HZVV.
– Klik hier voor een verslagje op RTV Drenthe.
– Klik hier voor een verslag op VOZ.
– Klik hier voor een verslag op HAV.

Share