Ajax wint oefenduel van Alphense Boys … 4-1

1718aja_alp01

De oefenduels volgen elkaar in rap tempo op. Vanavond was het de beurt aan zondag Hoofdklasser Alphense Boys met natuurlijk Kees Jansma als bekende supporter (ook vanavond aanwezig op sportpark de Toekomst).
Natuurlijk memoreren wij aan het besluit van Alex de Bruijne om voorlopig een punt te zetten achter zijn loopbaan, maar Alex de deur staat altijd voor je open !

Ajaxzat.am.-AlphenseBoys.png

Wedstrijdbeleving: Marcel

1718aja_alp02

De voorbereiding van Ajax is in mijn woorden tot dusver te vergelijken met een heerlijk gerecht. Alle ingrediënten zijn in huis gehaald, maar de juiste samenstelling moet nog gevonden worden. De hapjes die we genomen hebben smaakten al best aardig en chef kok Jorg Smeets en zijn staf zijn druk doende om het gerecht straks perfect op te dienen. Maar voor het zelfvertrouwen zou het wel eens lekker zijn dat er gewonnen werd en daar zag het lange tijd vanavond niet naar uit, want in een open duel dat alle kanten op vloog waren beide teams aan elkaar gewaagd.

1718aja_alp03

Zo was de eerste kans voor Ajax via Stefano Seedorf maar niet veel later gevolgd door de 0-1 na een vlot lopende aanval van Alphense Boys. Het doelpunt werd echter door de grensrechter afgevlagd voor buitenspel. Er viel genoeg te beleven zo ook in de 27e minuut toen Bilal el Amrani net naast knalde na een prima actie van Stefano Seedorf. Toch viel de 0-1 aan de andere kant en dat was niet geheel onverdiend, want onze sportieve gasten speelden zich regelmatig uitstekend door de Ajax defensie heen. Zo ook deze keer enhet was vervolgens voor Thijs Hoogeboom een simpel klusje om de 0-1 aan te tekenen. Het antwoord van Ajax volgde vijf minuten later toen Bobby Bosma na een heerlijke individuele actie de 1-1 binnenschoot. Ajax trok vervolgens daarna in de slotfase van de eerste helft het duel langzaam naar zich toe maar de 1-1 ruststand was in alle opzichten de juiste afspiegeling.

1718aja_alp04

Na de thee pakte Ajax de zaakjes veel energieker aan en de ingeslagen weg vlak voor rust werd doorgetrokken. De thuisploeg dicteerde steeds meer het spelbeeld en het begon meer in zijn element te geraken. Dat zagen we ook in de 58e minuut. Na een uitstekende onderschepping werd vervolgens Bilal el Amrani bereikt, die op het juiste moment Maurice Renger wegstuurde en alleen voor de keeper was de 2-1 daarna een logische vervolgstap voor de routinier. Ajax pakte door en onder aanvoering van het voetbalbrein Stanley Akoy kwam de ploeg steeds meer in zijn “schwung”. De duimschroeven werden aangedraaid, er werd veel sneller druk gezet op de tegenstander en dus bleef het wel oppassen bij de goed uitgevoerde tegenaanvallen van Alphense Boys. Ajax had inmiddels het duel aardig onder controle gekregen. Na een dreigende vrije trap van de bezoekers was het Stanley Akoy in de 73e minuut die het duel vroegtijdig leek te beslissen met zijn afstandsschot via de onderkant van de lat (3-1).

1718aja_alp05

Toch waren de bezoekers in de 83e minuut nog eenmaal dreigend toen doelman Jan Ziere namens Ajax andermaal knap een vrije trap uit zijn doel wist te ranselen. Het slotakkoord was voor Ajax en gezien het wedstrijdbeeld van de 2e helft niet geheel vreemd. Het was wederom Stanley Akoy die aan de basis stond van een Ajax doelpunt. Zijn sublieme tikje op invaller Lars Middelwijk betekende uiteindelijk de 4-1 eindstand. Zo konden we na vier niet gewonnen duels eindelijk de armen in de lucht steken en gerust concluderen dat het een nuttige avond was geweest met een uiterst aantrekkelijke tegenstander die ook mijn complimenten mogen ontvangen.
Aanstaande zaterdag schrijven de Ajax amateurs opnieuw een bladzijde in de geschiedenisboeken als er weer gespeeld mag worden in het grote KNVB-beker toernooi tegen OJC Rosmalen, aanvang 17.00 uur.

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om deze te bestellen.

Opstelling Ajax: Jan Ziere, Jake Wollgarten, Glenn van Zoolingen, Tim de Jong, Rience Schurman, Mike van ’t Land, Bobby Bosma, Maurice Renger, Bilal el Amrani, Stefano Seedorf, Cerilio Cijntje

Wissels: Stephan Veenboer, Edwin Soenarto, Lars Middelwijk, Berry van ’t Land, Stanley Akoy, Zakaria el Biyar, Mathijs Stoker, Manolito Joren, Regilio Kranenburg

Share

Zuiderzeecup: Ajax delft onderspit in finale tegen VVOG

1718vvo_aja00

Ajax is vanmiddag er weer niet in geslaagd de Zuiderzeecup te winnen. De ploeg kwam in Harderwijk nog wel op voorsprong, maar incasseerde na de pauze twee tegendoelpunten en verloor zo de finale van gastheer VVOG.

Wedstrijdbeleving: Marcel

Een kopie van vorig seizoen stond vanmiddag op het programma in Harderwijk en zo mochten de Amsterdammers zich revancheren voor de verloren finale van de vorige editie. En dat wilde de Ajacieden maar al te graag doen, want binnen de minuut verscheen Stanley Akoy oog in oog met doelman Koornberg maar voor de goal verscheen niet de gewenste speler om de bal in het lege doel te schuiven. De toon was gezet: Ajax speelde fris overtuigend aanvallend voetbal waar de thuisclub geen enkel antwoord op had met name de dribbels van Kenneth Misa Danso en de onvoorspelbare acties van Stanley Akoy waren een continue dreiging. Zo ook in de 8e minuut toen Zakaria el Biyar na een prima actie Stanley Akoy in staat stelde om uit te halen maar het schot bezat te weinig kracht.

1718vvo_aja04.jpg

De aanvalsdrift van de Amsterdammers kende geen grenzen: de thuisclub kreeg geen enkele gelegenheid om op te bouwen door de continue druk van het gehele team en dus was de 0-1 in de 12e minuut een logische optelsom van een uitstekend begin van Ajax. De inworp van Lars Middelwijk werd doorgekopt door Bilal el Amrani, waarna Kenneth Misa Danso in de verre hoek uithaalde. Ajax leek geenszins medelijden te hebben en met volle overtuiging werd er door gevoetbald, zo ook in de 21e minuut toen Bilal el Amrani rakelings naast schoot.

1718vvo_aja03.jpg

Ajax dwong VVOG tot het maken van foutjes en de thuisclub moest achteruit. Inmiddels werd de ongrijpbare Kenneth Misa Danso fors geraakt op de enkel en dus einde oefening, maar dat leek nog geen gevolgen te hebben voor Ajax want in de 24e minuut werd het zelfde recept gebruikt als bij de 0-1: ditmaal kwam het schot van Jack van Moerkerk wat gepakt werd door doelman Koornberg. De zeer overtuigende eerste 45 minuten werden afgesloten met een onbevredigend gevoel want Ajax liet de thuisclub in leven die tot dan aan toe nog geen enkele doelgerichte kans had gecreëerd.

1718vvo_aja02

Na rust leek het er even op of Ajax de lijn moeiteloos zou doortrekken, maar misschien mede door de vele wissels (??) stagneerde de machine en kroop de thuisclub langzaam uit zijn schulp. Dat leidde ertoe dat VVOG zich wat vaker liet gelden voorin en zo werden de Ajacieden wat vaker onder druk gezet: zo ook in de 63e minuut toen slordig balverlies Mustafa Kalkan in staat stelde om simpel de 1-1 binnen te schieten.

1718vvo_aja05.jpg

Ajax kon een stuk minder overtuigen dan misschien in de eerste 60 minuten maar ondanks het mindere c.q. slordige veldspel van de gasten leunde de thuisclub achterover om in de afwachtende houding toe te slaan en dat geschiedde in de 71e minuut toen andermaal onnodig balverlies Sam Doeve de bal opleverde die vervolgens geheel vrijwillig over een uitgestoken Ajax been heen kukelde .

1718vvo_aja06.jpg

De strafschop die werd toegekend werd onberispelijk door Guido de Graaf binnen geschoten (2-1). En zo liet Ajax vanmiddag behoorlijk het welbekende kaas van het brood eten en stond er een onnodige 2-1 tussenstand op het scorebord. Wat de Amsterdammers ook probeerden, ze konden geen vuist meer maken en zo speelde VVOG simpel de tijd vol zonder dat het ooit in aanmerking zou mogen komen voor de schoonheidsprijs.

1718vvo_aja07.jpg

Misschien is dat wel het verschil tussen Hoofdklasse en 3e divisie voetbal? Ajax liet voetballend grote delen van dit duel een uitstekende indruk achter, maar werd wederom geconfronteerd met het gebrek aan killersinstinct. Als dat maar geen eigen leven gaan lijden want daarvoor is er teveel potentie binnen dit team! A.s. dinsdag de volgende afspraak op de Toekomst tegen Alphense Boys (20:15u).

1718vvo_aja01

Klik hier voor 95 extra foto’s van deze wedstrijd EN hier om deze te bestellen.

12. 0-1 Kenneth Misa-Danso
65. 1-1 Kalkan
71. 2-1 Guido de Graaf (pen.)

Opstelling Ajax: Stephan Veenboer, Tim de Jong, Lars Middelwijk, Edwin Soenarto, Stanley Akoy, Berry van ’t Land, Jack van Moerkerk, Glenn van Zoolingen, Bilal el Amrani, Zakaria el Biyar, Kenneth Misa Danso.
Wissels: Rience Schurman, Jake Wollgarten, Mike van ’t Land, Maurice Renger, Stefano Seedorf, Bobby Bosma, Cerillio Cijntje, Yassin Roosblad.

1718vvo_aja01

Media:
– Klik hier voor een verslag op Het Kontakt Zuiderzee
– Klik hier voor het verslag van VVOG

Share

Zuiderzeecup: Remise tussen Urk en Ajax … 1-1

1718urk_aja01

ajax-urk.png

Andermaal mocht Ajax het uitstekend georganiseerde Zuiderzeecup-toernooi bezoeken bij VVOG en wederom moest het de degens kruisen met sv Urk. Pikant detail is nu wel dat beide teams elkaar dit seizoen gaan tegenkomen in de competitie.

Wedstrijdbeleving: Marcel

We waren reuze benieuwd welke stappen Ajax gemaakt zou hebben na twee oefenduels. Dit in de wetenschap dat de Amsterdammers vooralsnog alleen tegen tegenstanders speelt uit een traditioneel vissersdorp (Volendam 2x, Urk, Harderwijk en/of Huizen). De start van de Amsterdammers was nu niet bepaald je van het. Voor dat we het door hadden bestrafte de scheidsrechter het te hoog geheven been van Alex de Bruijne, die overigens een prima pot voetbalde, en zo belandde na slechts 4 minuten spelen de bal al op de stip. Maar Riekert Jan Brands was zo vriendelijk om dit presentje ver naast te schieten en zo kon Ajax eindelijk echt gaan beginnen aan het duel dat men overigens vorig jaar nipt wist te winnen. Het antwoord van Ajax was daadkrachtig, want in de 7e minuut wist Bobby Bosma chaotisch uitverdedigen van sv Urk te bestraffen. De onderschepping van de bal eindigde daarna met een sierlijke boogbal in het net (0-1), alhoewel de verdediging van Urk er nog dicht bij was om het leer te onderscheppen.

1718urk_aja02

Daarna trokken de Amsterdammers het initiatief naar zich toe en dicteerden vervolgens het wedstrijdbeeld met vlot lopende aanvallen. Urk, dat behoorlijk van zich af beet en af en toe zich fysiek liet gelden, kreeg zo nu en dan toch behoorlijke mogelijkheden. Zo ook in de 31e minuut toen de bal maar ternauwernood naast ging. Ajax bleef licht de bovenliggende partij, maar net zoals in de vorige twee oefenduels stokte het aanvalsspel van Ajax vaak voor de goal en dus was de marge met rust nog broos.

1718urk_aja03

Na de pauze zagen we een geheel ander Urk. De eerste kans na 5 minuten was al een waarschuwing, maar dat de Urkers uit een ander vaatje tapten werd al snel zichtbaar
Ajax kreeg steeds meer moeite om de lijn van de eerste helft te continueren en dus was het regelmatig alle hens aan dek bijvoorbeeld in de 63e minuut toen Ajax in een ouderwetse scrimmage ontsnapte aan de gelijkmaker. Ook Urk had moeite met de scherpte voor de goal en dus bleef Ajax op de been ondanks het betere veldspel na rust van de tegenstander en zo tikte de klok langzaam richting het laatste gedeelte van dit boeiende duel. Toch moesten de Amsterdammers capituleren in de 79e minuut toen na slordig balverlies de bal diep werd gegeven en juist op dat moment gleed Tim de Jong uit waardoor de weg naar het doel geheel open kwam te liggen. Het was vervolgens voor Lucas Nagel een koud kunstje om de verdiende gelijkmaker op het scorebord te brengen.

1718urk_aja04.jpg

Gek genoeg drukte Urk niet door en herpakte Ajax zich met de frisse Stanley Akoy en Kenneth Misa Danso inmiddels in de gelederen ontstond er weer dreiging en kwam het voetbal weer terug in het team. Dat werd bijna beloond in de 87e minuut toen Tim de Jong pardoes de bal voor zijn voeten kreeg na een corner, maar op twee meter voor het doel wist de Urker-doelman uitstekend te redden.

1718urk_aja06.jpg

Na 90 interessante minuten voetbal waar het duel duidelijk twee gezichten had gekend, moesten we ons opmaken voor de penalties en dat werd een ware show. Wie vanavond een LOI-cursus “Hoe neem ik een strafschop ?” had willen volgen had aanwezig moeten zijn in Harderwijk. De eerste 12 penalties werden door beide teams zo meedogenloos en vol overtuiging genomen, dat beide keepers alleen maar konden toekijken (doelpuntenmakers voor Ajax waren El Amrani, Misa-Danso, B. van ‘t Land, Middelwijk, Akoy en van Moerkerk. Pas bij de 7e strafschop van Urk kon doelman Yassin Roosblad namens Ajax in actie komen en hoe. Met een katachtige reflex wist hij het leer te keren en dus mocht Edwin Soenarto de finale plek veilig stellen wat hij ook met verve deed. Aldus staan de Amsterdammers wederom in de finale tegen VVOG dat sv Huizen met 2-1 versloeg. Aanstaande zaterdag (aanvang 15.30 uur) onze volgende afspraak !

1718urk_aja07.jpg

Opstelling Ajax: Yassin Roosblad, Jake Wollgarten, Glenn van Zoolingen, Alex de Bruijne, Mike van ’t Land, Bobby Bosma, Maurice Renger, Bilal el Amrani, Stefano Seedorf, Cerillio Cijntje, Lars Middelwijk.

Wissels bij aanvang: Jan Ziere, Edwin Soenarto, Tim de Jong, Stanley Akoy, Berry van ’t Land, Kenneth Misa Danso, Zakaria el Biyar, Jack van Moerkerk.

Opstelling Urk: Visser (k), Dijkhuizen, Dunnink, Snoek, Brands, Tol, Wezelman, Nentjes, Schraal, de Boer, Brands.

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om deze te bestellen.

Share

Ajax verliest weer van Volendam

1718aja_jvol05.jpg
Na afgelopen dinsdag stond er vanmiddag op De Toekomst, op het vernieuwde kunstgrasveld met kurkkorrels, wederom een onderonsje op het programma tussen Ajax en Volendam. Ditmaal waren het de beloften uit het vissersdorp.

Ajaxzat.am.-jongVolendam.png
wedstrijdbeleving door Marcel

Ajax en Volendam waren iets eerder aan hun duel begonnen (jammer dat deze wijziging niet werd gecommuniceerd), maar beide teams zaten toch nog in hun aftastende fase. De eerste kans van de wedstrijd (voor Volendam) na een klein kwartiertje werd dus keurig bewaard toen het schrijvende deel van de supporters wel aanwezig was. Onder prima omstandigheden ontspon zich een leuk, open duel waar beide teams niets voor elkaar onder deden. Zowel Ajax als Jong Volendam streden met open vizier. Ondanks de wat betere mogelijkheden voor Volendam mocht Ajax gedreven werken aan het smeden van wat straks een geolied team moet opleveren. Dat de wijdbroeken na een dik halfuur de leiding namen was niet zo geheel vreemd aangezien al diverse malen speldenprikken werden uitgedeeld. Het was overigens Kay Tejan die beheerst binnen schoof (0-1). Ajax liet vijf minuten later van zich horen via Zakaria el Biyar (overgekomen van Huizen) die maar net voorlangs schoot. Na een levendig eerste bedrijf met leuk voetbal werd wel duidelijk dat Ajax tot het zestienmetergebied vaak uitstekend uit de verf komt, maar dat de efficiëntie voor het doel nog niet in de genen is geïnstalleerd.

1718aja_jvol02
Na de thee begonnen de gasten prima en binnen het eerste kwart lieten de Oranjehemden een paar dotjes van kansen liggen. Met inmiddels Yassin Roosblad op doel voor Stephan Veenboer kreeg Ajax kreeg zijn eerste kans na rust in de 61e minuut. De gedreven Maurice Renger (afkomstig van JOS Watergraafsmeer) schoot in kansrijke positie wild over. Toch moesten de Amsterdammers in de tweede helft zich gaandeweg steeds meer aanpassen aan Volendam. Het liep allemaal wat stroever dan in het eerste bedrijf. Het leek erop dat het veld steeds groter werd en Ajax vaker moest corrigeren dan dat het zelf mee kon voetballen. Het was daarom andermaal niet geheel onverwachts dat Jong Volendam in de 80e minuut ruimer afstand nam (Jordy Hilterman scoorde de 0-2).

1718aja_jvol01
Ajax leek het beste bewaard te hebben voor de slotfase, want niet veel later was het een uitstekende actie van de teruggekeerde Glenn van Zoolingen (AFC) die de opleving van Ajax inleidde. Hij bracht de bal naar Jack van Moerkerk die via de keeper overschoot. Even later wel de beloning in de 82e minuut toen Bobby Bosma zijn individuele actie abrupt onderbroken zag worden. De toegekende penalty werd door Bilal el Amrani binnen geschoten (1-2). Hierna was Ajax nog dicht bij de gelijkmaker via Stefano Seedorf, maar ook ditmaal werd er dus verloren met 1-2 van Volendam. Zo kunnen we langzaam concluderen dat het met de potentie binnen dit team wel goed zit, maar dat het scorende vermogen een punt van aandacht zal blijven. Aanstaande woensdag krijgt de voorbereiding zijn vervolg in Harderwijk tegen sv Urk om de Zuiderzee cup.

1718aja_jvol04.jpg
Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om deze te bestellen.

Opstelling Ajax: Stephan Veenboer, Edwin Soenarto, Siver Abdulrahman, Alex de Bruijne, Rience Schurman, Glenn van Zoolingen, Jack van Moerkerk, Stanley Akoy, Kenneth Misa-Danso, Cerilio Cijntje, Zakaria el Biyar.

Wissels bij aanvang: Yassin Roosblad, Jake Wollgarten, Lars Middelwijk, Berry van ’t Land, Mike van ’t Land, Maurice Renger, Stefano Seedorf, Bobby Bosma, Bilal el Amrani.

Share

Contracten Ajax getekend

Ook Alex de Bruijne is weer terug bij Ajax

Nu het nieuwe seizoen bijna gaat beginnen, was het ook tijd om de spelers van Zaterdag 1 de spelerscontracten te laten tekenen. Normaal gesproken is dat een klus voor teammanager Jan Fleijsman, maar hij was op deze avond verhinderd, waardoor elftalleider Dick Goossens alleen de honneurs waarnam.

Klik hier om de foto’s hiervan te bekijken en hier om deze te bestellen.
n.b.: als de foto’s niet zichtbaar worden, klik dan op het kleine kruisje rechtsboven.

Share

Ajax verliest eerste oefenduel

1718aja_vol01.jpg

Nadat het geplande oefenduel van afgelopen zaterdag tegen Jong Ajax werd geannuleerd stond de datum van dinsdag 1 augustus nog nadrukkelijker omcirkeld. De bal rolt weer op de Toekomst en ook ik laat vanaf vandaag de inkt weer met liefde vloeien op het papier voor al onze trouwe lezers. Natuurlijk zullen mijn stukjes in deze voorbereiding inhoudelijk nog niet zo zijn zoals u gewend bent (wat korter), maar dat komt goed.

Ajax_zat_am_RKAV_Volendam

1718aja_vol02

wedstrijdbeleving door Marcel

Als eerste viel uiteraard op de terugkeer van een aantal “oude” bekenden aan onze kant. Daarover later in de voorbereiding meer. De amateurtak van Volendam, uitkomend in de eerste klasse, was vanavond onze eerste opponent. De wijdbroeken zijn iets langer al aan het seizoen begonnen en hadden zelfs al een wedstrijd in de benen. Desondanks had het in de openingsfase weinig in te brengen tegen een gretig Ajax.

1718aja_vol03

Dat werd in de 8e minuut geïllustreerd toen Bilal el Amrani op de lat schoot. Verder dan een hoop dadendrang kwamen de Amsterdammers niet. Volendam herpakte zich goed en was grote delen van de eerste helft minstens gelijkwaardig aan Ajax. Het liet op het half uur een grote kans liggen op de 0-1. Ondanks het vele balbezit kon Ajax voor de goal nog weinig potten breken en zo werd de rust bereikt met een 0-0 tussenstand.

1718aja_vol04

Na rust en de vele wissels had Ajax zichtbaar moeite om zich echt te onderscheiden en moest zelfs in de 62e minuut de 0-1 incasseren nadat onze eigen Jake Wollgarten de bal ongelukkig had getoucheerd. Vlak hiervoor ontsnapte Ajax overigens al aan een achterstand na een pegel op de lat. De Ajacieden bleven hierna driftig op zoek naar meer, maar het had zichtbaar en logischerwijs nog moeite met de automatismen binnen het team. Volendam, dat prima tegenstand bood, kwam in de 76e minuut op 0-2 via Kras die een vrije trap ongehinderd binnenkopte.

1718aja_vol05

In de slotfase was Siver Abdulrahman ongelukkig toen zijn inzet op de buitenkant van de paal belandde. Even later was het wel raak. Na goed voorbereidend werk van Bilal el Amrani was het de teruggekeerde (van Quick Boys) Kenneth Misa-Danso die de 1-2 binnenschoot hetgeen ook de eindstand werd.

1718aja_vol06.jpg

Conclusie ? Een nuttige oefenpot en de spieren zijn weer gekraakt. Op naar aanstaande zaterdag als Jong Volendam op bezoek komt.

Media:
– Klik hier voor een verslag op HAV

Share

Programma voorbereiding Zaterdag 1 en 2 (update 16/8)

Ajax zaterdag 1 zal komend seizoen in de Hoofdklasse B uitkomen. De indeling is inmiddels door de KNVB bekend gemaakt. Het seizoen 2017-2018 start voor trainer Jorg Smeets en zijn mannen op maandag 24 juli met de eerste training. Daarnaast zijn er een aantal interessante oefenwedstrijden gepland.

maandag 24/7:
1e training (20:00 uur)

zaterdag 29/7:
Jong Ajax – Ajax zat.1 aanvankelijk 12:00 uur, wordt verplaatst naar andere datum (update 24/7)

dinsdag 1/8:
Ajax – RKAV Volendam 1-2

zaterdag 5/8:
Ajax – Jong FC Volendam 1-2

woensdag 9/8:
Zuiderzee Cup te Harderwijk met Huizen, Urk en VVOG (19:30 uur)
Urk – Ajax 1-1 (Ajax wns)

zaterdag 12/8:
Zuiderzee Cup te Harderwijk met Huizen, Urk en VVOG (13:30 uur of 15:30 uur)
VVOG – Ajax 2-1

dinsdag 15/8:
Ajax – Alphense Boys 4-1

zaterdag 19/8:
Ajax – OJC Rosmalen (KNVB-beker, 17:00 uur)

woensdag 23/8:
bij winst 19/8 Ajax – Be Quick 1887 (KNVB-beker, 20:00 uur) ??

zaterdag 26/8:
Ajax – Leonidas (14:30 uur)

zaterdag 2/9:
start competitie Hoofdklasse A
Ajax – sc Genemuiden (14:30 uur)

Alle wedstrijden en/of tijden onder voorbehoud van wijzigingen.

Programma Ajax zaterdag 2:

maandag 14/8: 1e training
zaterdag 19/8: Ajax 2 – DVS’33 2 (12:00 uur)
woensdag 23/8: Toernooi FC Abcoude (FC Weesp zon.1 – Ajax 2, 19:30 uur)
zaterdag 26/8: Toernooi FC Abcoude (FC Abcoude zon.1 – Ajax 2, 14:30 uur)
dinsdag 29/8: Ajax 2 – sv Loosdrecht zat.1 (20:00 uur)
zaterdag 2/9: beker Ajax 2 – RKAVIC zat.1 (14:00)
zaterdag 9/9: beker FC VVC zat.1 – Ajax 2 (14:30 uur)
dinsdag 12/9: beker Ajax 2 – Hoofddorp zat.1 (20:00 uur)
zaterdag 23/9: start competitie res. Hoofdklasse A

Voor de districtsbeker is Ajax 2 ingedeeld met RKAVIC (4e klasse zaterdag), Hoofddorp (4e klasse zaterdag) en VVC (3e klasse zaterdag). Speelschema hiervan wordt 22 juli bekend. Klik hier voor de volledige loting.

Alle wedstrijden en/of tijden onder voorbehoud van wijzigingen.

Share

Loting KNVB-beker

Vanochtend is er geloot voor de 1e kwalificatieronde van de KNVB-beker. Ajax speelt hierin thuis tegen 3e divisionist OJC Rosmalen. Speeldatum is zaterdag 19 augustus.

De winnaar van dit duel speelt in de 2e kwalificatieronde thuis tegen 3e divisionist Be Quick 1887 uit Groningen op woensdag 23 augustus.

Klik hier voor de volledige loting.

Share