Update situatie Rob (update 9/11)

Image and video hosting by TinyPic

Onze huisfotograaf Rob ligt nog steeds in het ziekenhuis. Het gaat goed met hem. Na diverse onderzoeken is het momenteel wachten op wat de artsen van plan zijn met hem. Nadere info volgt zo snel mogelijk.

update 3/11:
Waarschijnlijk wordt Rob aanstaande dinsdag (7/11) geopereerd waarbij een ICD (een soort interne AED) geplaatst die als een soort pacemaker gaat fungeren. Dit om de pompfunctie van het hart en hartritme voortaan op goede wijze te laten functioneren. Over de tijdsduur van de verdere revalidatie en aanwezigheid van Rob langs het veld valt momenteel nog niets te zeggen.

update 9/11:
Rob is weer thuis ! Afgelopen dinsdag is Rob geopereerd en maakt het naar omstandigheden goed. Het figuurlijke “jasje uit gedaan” qua energie is van toepassing, maar goed gemutst gaat ie revalideren en herstellen om weer in goede conditie te komen. Wanneer onze fotograaf weer de mooiste plaatjes gaat schieten is momenteel niet bekend.

Share

Update situatie Rob

Onze huisfotograaf Rob ligt nog steeds in het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden goed. Er waren en zijn nog veel onderzoeken gaande die moeten verklaren waarom zijn hartstilstand heeft plaatsgevonden, maar vooral hoe deze voortaan zoveel mogelijk kan worden uitgesloten. Er zijn inmiddels al wat mensen van Ajax op bezoek geweest, maar liggen nu even stil vanwege de vele onderzoeken. Morgen tijdens de thuiswedstrijden van onze en zijn geliefde Zaterdag 2 en 1 kan Rob er dan ook nog niet bij zijn.

Share

Nieuwsbericht over situatie Rob

Tot onze grote schrik kregen we afgelopen donderdagavond het bericht dat onze huisfotograaf en supporter Rob op de fiets een hartstilstand heeft gekregen. Snelle en professionele reanimatie door twee hulpverleners die toevallig in de buurt waren hebben Rob in leven in gehouden. Hij is vrij snel naar het ziekenhuis gebracht waar ze hem 24 uur in slaap hebben gehouden.

De artsen gaven aan dat de snelle reanimatie waarschijnlijk in het voordeel van Rob zou gaan werken. Uiteindelijk is Rob vrijdagavond wakker geworden en ademt sindsdien weer zelfstandig. Op dit moment is hij nog wel wat verward, maar volgens de artsen is dat normaal en is geduld nodig. Zaterdag werd Rob verplaatst van de IC naar de afdeling cardiologie waar hij verder zal worden onderzocht. Gisteren ging het opnieuw beter met hem en heeft hij op de rand van z’n bed al wat gelezen.

Het is momenteel te voorbarig om te gaan juichen dat alles goed gaat, maar het lijkt wel de goede kant op te gaan. Over de tijd van Rob’s herstel is echter nog niets te zeggen.

Binnen Ajax en de aanhangers van de zaterdagamateurs worden direct betrokkenen goed op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen. Een nadere update zal op deze website in de loop van de week volgen.

Uiteraard wensen wij Rob en zijn familie een verder voorspoedig herstel en hopen wij hem snel weer langs de lijn te zien !

Share