Uitslagen week 39 (+ foto’s)

zaterdag 1 oktober De Merino’s 2 – Ajax zat 2 (3-0) 12.00 uur, sportp. a/d Wageningselaan te Veenendaal. Klik hier voor onze foto’s van deze wedstrijd.

Share

competitie: AJAX – FC LISSE 0-5 (0-1)

Een ongelofelijke deceptie … niets anders was het resultaat van Ajax tegen FC Lisse. Na de goede resultaten tegen Hoek en Quick Boys stond een complete off-day garant voor een flinke nederlaag. Zonder de verdedigers Jeroen van den Berg (geschorst) en Dustin Huisman (geblesseerd) begon Ajax onwennig aan de wedstrijd. Na het aftasten in de […]

Share

Foto’s Hoek-Ajax (0-2)

Een paar weken vertraagd door technische problemen, maar ze staan uiteindelijk op de site: de foto’s van Hoek-Ajax. Klik hier om ze te bekijken.

Share

Uitslagen week 38

dinsdag 20 september Ajax zat 2 – De Brug (vr) (4-1) 19.30 uur, De Toekomst kgv=3 zaterdag 24 september Ajax zat 2 – DOVO 2 (1-1) 13.00 uur, De Toekomst kgv=3 Klik hier voor onze foto’s van deze wedstrijd.

Share

Odin ’59-Ajax Zat 2 1-1 (1-1) 17-09-2005

Vandaag waren we te gast in Heemskerk bij Odin ’59. De thuisploeg maakte het Ajax behoorlijk lastig en was in feite de betere ploeg. Gelukkig wisten de spelers van Odin de kansen niet te maken en bleef het maar bij een gelijkspel. Klik hier voor onze foto’s van deze wedstrijd.

Share

competitie: QUICK BOYS – AJAX 0-2 (0-1)

Ajax stunt in Katwijk. Een verdiende overwinning brengt de ploeg van trainer Bob de Klerk zelfs op de hoogste klassering ooit. Een vierde plaats (na drie wedstrijden) kwam nog niet eerder voor. Op het schitterende veld van sportpark Nieuw Zuid in Katwijk zagen de circa 2500 toeschouwers Quick Boys de eerste kans krijgen. Spits Marnix […]

Share

nieuws: Noordwijk – Ajax verplaatst

In verband met festiviteiten in Noordwijk is de wedstrijd Noordwijk – Ajax van 5 november naar 22 oktober verplaatst. Deze datum was door de KNVB reeds als inhaalronde aangewezen.

Share

competitie: QUICK BOYS – AJAX

Zaterdag 17 September 15:00 uur Sportpark Nieuw Zuid te Katwijk Voor voorbeschouwing en routebeschrijving zie www.quickboys.nl Verslag en karakteristiek vanavond vanaf 20:00 uur.

Share

competitie: HOEK – AJAX 0-2 (0-0)

Ajax kan aan de lange reis naar Zeeland genoegzaam terugdenken. Op een warm en klam sportpark Denoek werd het een verdiende 0-2 overwinning. Na de ongelukkige nederlaag tegen Ter Leede van afgelopen week en de zeperd van Hoek (4-0 verlies tegen ARC) gingen beide ploegen voor de winst. Ajax had het initiatief en dat leverde […]

Share