WV-HEDW 2-Ajax Zat. 2 (2-3) 25-10-2008


Bnar Toofeek in duel met ex-Ajacied Robert Stuut

Ook de uitwedstrijd tegen promovendus en stadsgenoot WV-HEDW 2 werd afgelopen zaterdag gewonnen. Gemakkelijk ging het allemaal niet. De eerste helft was er geen vuiltje aan de lucht: op het door de dauw gladde veld, speelde Ajax geconcentreerd en kwam door twee goals van Gio op een 0-2 voorsprong bij de rust.


Giovanni Pique scoorde twee keer

De tweede helft speelden de Amsterdammers een stuk minder en kregen twee goals tegen doordat de vedediging niet liep op te letten. Gelukkig zorgde een rollertje van Nick zoveel problemen bij de keeper van WV-HEDW dat deze de bal liet glippen en Ajax toch met een overwinning het sportpark kon verlaten.


Artjan in duel

Klik hier voor meer foto’s van dit duel.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

competitie: Verlies in Bennekom

Ajax heeft vanmiddag met 2-1 verloren van Bennekom. Clint van der Wal zette de thuisploeg al snel op voorsprong, waarna Rene Biesot nog voor rust voor de gelijkmaker zorgde. Bennekom trok echter aan het langste eind via Mees Heller.

Verslag: Marcel

Na een onderbreking van twee weken moest Ajax de competitiedraad weer oppakken met de traditionele moeilijke uitwedstrijd tegen Bennekom. De Ajax selectie die momenteel geteisterd wordt door tal van blessures ( K.v Baarlen, J. Blakborn, K. Westmaas, K. Mohamed en P. Michielsen ), kortom de spoeling wordt dunner en dunner en de gelegenheidsverdediging had al na 4 minuten het nakijken toen een voorzet van rechts zomaar ongehinderd bij Clint van der Wal mocht aankomen. Zo vrij als een vogel kon hij aannemen en Dennis van der Kraan kansloos laten, 1-0. Dit was voor Ajax het sein om ook aan de wedstrijd te beginnen en dat resulteerde in de 7e minuut bijna in de gelijkmaker. Het was Leandro Resida die een vrije trap gestopt zag worden door doelman Hartman.

Ajax nam steeds meer het initiatief nam en mocht regelmatig via de vleugels opkomen, terwijl het balbezitpercentage gaanderweg de eerste helft steeds meer in het voordeel Ajax bleef. Het euvel dat al vaker dit seizoen aan het licht kwam zag je ook nu weer … regelmatig werden er verkeerde keuzes gemaakt en bepaalde situaties niet slim uitgespeeld, maar Ajax verdiende wel de gelijkmaker in deze fase.

Deze gelijkmaker was al dichtbij in de 30e minuut toen Richard Lynch zag dat hij centimeters tekort kwam om de doelman te passeren, maar vier minuten later was het wel raak: Rene Biesot bedacht zich geen moment en haalde verwoestend uit vanaf 25 meter (1-1). Misschien moeten we dat wel vaker doen … niet nadenken maar gewoon schieten !!!

Ajax probeerde door te drukken maar de laatste en beste kans in de resterende speeltijd van de eerste helft was wel voor Bennekom. Leon Koopman stelde Dennis van der Kraan op de proef, maar zoals al vaker deze middag liet de Amsterdamse goalie zien zijn ,,vak”” te beheersen. De ruststand was dus 1-1.

Na rust was het binnen 40 seconden al bijna raak. Sergio Keizersweerd schoot maar rakelings naast en niet veel later was het Siver Abdulrahman die de 1-2 voor het binnen lopen had maar ook hij faalde voor het doel. Kortom, Ajax bleef domineren en initiatief houden maar sprong veel te onzorgvuldig om met de geboden ruimtes en kansen en dan is daar die oude voetbalwet dat juist de tegenstander wel weet te scoren en dat gebeurde vandaag in de 56e minuut. Mees Keller mocht ongehinderd plotseling de 2-1 binnenschieten.
Ajax verloor hierna een beetje de grip op de wedstrijd en werd ook onrustiger aan de bal, het was doelman van der Kraan die Ajax weer eens op de been hield en zo uitzicht deed behouden op de eventuele gelijkmaker. Heel langzaam ging de wedstrijd richting de slotfase die onrustig was en vol zat met kleine irritaties. Ajax dat de nodige aanvallende impulsen nog binnen de lijnen had gebracht werd niet echt geholpen door het wegsturen (na 2x geel) van Guus Uhlenbeek in de 89e min. Het was Bennekom dat eerder bij de 3-1 was dan Ajax bij die verdiende 2-2 en zo werden opnieuw de punten aan de tegenstander gelaten terwijl Ajax opnieuw niet onder deed voor zijn opponent.

Zo langzamerhand wordt het een eentonig verhaal Niet slecht spelen en zelfs misschien beter dan je tegenstander, kansen en mogelijkheden genoeg creeeren en krijgen en natuurlijk de welbekende complimenten. Maar uiteindelijk staat Ajax weer met lege handen en verlaat het sportpark met een enorme kater. En zo komt die plek waar je niet wilt eindigen aan het eind van het seizoen angstvallig dichtbij en worden de eerst volgende wedstrijden alweer finales om de broodnodige punten bijeen te voetballen. Gelukkig beginnen de volgende wedstrijden weer op 0-0, maar met Spakenburg aanstaande zaterdag op de Toekomst zal het een zware klus worden om de punten in Amsterdam te houden. Maar absoluut een mooie uitdaging tegen een ploeg die de laatste weken ook niet echt lekker in vorm is.

Scoreverloop:
4. Van der Wal 1-0, 35. Biesot 1-1, 56. Heller 2-1.

Scheidsrechter: M. Bellinga.

Toeschouwers: 500.

Gele kaart: Van Eck (Bennekom) Resida, Rahman (Ajax).

Rode kaart: Uhlenbeek (2 x geel) (Ajax).

Bennekom: Hartman, De Goede, Lamers, Weideman, Verhaar, Kaba, Koopman, Heller (89. Zuiderwijk), Van der Wal (81. De Ruiter), Van Eck, Van der Sommen.

Ajax: Van der Kraan, Uhlenbeek, De Bruijne, Onclin, Coronel, Biesot, Rahman, Klokkemeijer (73. Lie-A-Kwie), Lynch, Resida, Keizersweerd.

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

voorbeschouwing Bennekom – Ajax

Image Hosting

Ajax hervat de competitie aanstaande zaterdag met een uitwedstrijd tegen Bennekom. De Bennekommers beschikken sinds dit seizoen over kunstgras op het hoofdveld. Misschien dat Ajax nu eens op deze ondergrond mag zegevieren, want de laatste drie bezoeken leverde slechts een punt op. Afgelopen zaterdag won Ajax een oefenwedstrijd op kunstgras in Sneek (0-5 tegen ONS) zodat er vast vertrouwen is opgedaan voor de strijd tegen de ploeg van trainer en ex-Ajacied Bram Braam.
Bennekom kende een turbulent begin van de competitie wegens financiele perikelen waardoor tevens een aantal spelers zijn opgestapt. Afspraken werden niet nagekomen en een aantal trok hieruit z’n konsekwentie. De kruitdampen trekken echter langzaam op en Bennekom neemt een keurige vijfde plek in op de ranglijst. Opvallend is dat Bennekom van de laatste vier wedstrijden er twee won en twee gelijkspeelde. Traditiegetrouw heeft Ajax het moeilijk met Bennekom maar hopelijk is dat zaterdagmiddag omstreeks 16.45 uur anders. Scheidsrechter M. Bellinga (Groningen) fluit om 15.00 uur voor de aftrap.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

oefenduel: ONS Sneek – AJAX 0-5

Ajax heeft vanmiddag een oefenwedstrijd tegen ONS Sneek met 0-5 gewonnen. Joes Blakborn (2x), Richard Lynch (2x) en Leandro Resida scoorden tegen de Friezen die uitkomen in de Hoofdklasse C.

Verslag: Rob
Bij ONS Sneek is een kleine verbouwing gaande: het nieuwe kunstgrasveld is al klaar en de nieuwe hoofdtribune staat nog in de steigers. Een klein buitje aan het begin van de wedstrijd zorgde voor een nat en een beetje glad veld. Mooi voor de Ajacieden om te oefenen voor de wedstrijd tegen Bennekom (van aanstaand weekend) waar inmiddels ook het echte gras plaats heeft moeten maken voor een kunststof variant.


Beide teams begonnen rustig aan het duel. De eerste fase was een beetje aftasten. De treffer van Richard Lynch brak de wedstrijd echter open, zeker wat Ajax kant betreft. Sneek kreeg wel kansen, maar kon deze niet verzilveren.

De wat statische verdedigers van Sneek hadden hun handen vol aan de frivole Resida en de fysiek sterke Lynch en ook de opkomende middenvelders van Ajax stichtten veel onrust in het straschopgebied van Sneek. Het was dus wachten op meer treffers, die dan ook kwamen: Leandro Resida en Joes Blakborn tilden de ruststand naar een comfortabele 0-3 voorsprong.

Na rust hetzelfde beeld: Sneek kreeg de bal niet achter keeper Danny van der Woude, maar aan de andere kant werd wel gescoord. Wederom Lynch en Blakborn waren doeltreffend.
Een nuttige oefenwedstrijd richting Bennekom. Niet alleen vanwege de ondergrond, maar ook omdat enkele spelers uit het tweede konden wennen aan het niveau van de Hoofdklasse.

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om deze foto’s te bestellen.

Klik hier voor een artikel op de website van ONS Sneek.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

oefenduel: Op bezoek in Friesland

tinypic.ca

Aanstaande zaterdag is een inhaal-/bekerweekend. Geen competitiewedstrijden dus en omdat Ajax reeds is uitgeschakeld in de districtsbeker wordt er een oefenduel gespeeld. Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe kunstgrasveld kwam er een invitatie uit Sneek. Zodoende trappen de Ajacieden om 14.30 uur af tegen ONS Sneek dat uitkomt in de Hoofdklasse C. Momenteel staan de Friezen negende met acht punten uit zes wedstrijden. Enkele jaren geleden speelde Ajax al eens in de voorbereiding in Sneek en won toen met 1-4. Volgende week wordt de competitie weer hervat met een uitwedstrijd tegen Bennekom. Ook deze club heeft aan het begin van dit seizoen een nieuw kunstgrasveld in gebruik genomen.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Ajax Zat.2-Spakenburg 2 (0-0) 11-10-2008

Ajax Zaterdag 2 en Spakenburg 2 zijn gisteren op Sportpark De Toekomst een bloedeloos 0-0 gelijkspel overeen gekomen. Beide teams waren niet in topvorm, vooral de aanvallende impulsen lieten het afweten, waardoor de partij zich meestal op het middenveld afspeelde.

Gezien het spelbeeld was een gelijkspel een terechte uitslag: beide teams waren in de eerste helft gelijkwaardig. Na de thee kwam Spakenburg goed uit de startblokken, maar nam Ajax daarna het initiatief over. De weinige mogelijkheden die deze partij kende, werden niet benut. Beide keepers zullen niet lang onder de douche hebben gestaan…….

Overige uitslagen:
GVVV2 -WV HEDW 2 (8-0)
De Beursbengels 2-Huizen 2 (0-5)
Odin ’59 2-Geinoord 2 (0-2)
Roda ’46 2-RKAV Volendam 2 (0-3)
DOVO 2-IJsselmeervogels 2 (2-2)

Stand aan kop:
1. GVVV 2 (6-16)
2. RKAV Volendam 2 (6-13)
3. Ajax Zat. 2 (6-11)
4. Geinoord 2 (6-10)

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om deze foto’s te bestellen.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

competitie: Ongelukkig verlies tegen GVVV

Free Image Hosting

Verslag: Marcel

Met de overwinning op Geinoord nog vers in ons geheugen stond opnieuw een pittige tegenstander op het programma, namelijk het Veenendaalse GVVV. Zo knallend als het slot van vorige week was, zo tam en slap waren de eerste twintig minuten van deze wedstrijd. Het voetbal in de beginfase was rommelig en moet maar snel vergeten worden.

Free Image Hosting

Het was typerend dat pas in de 23e minuut het eerste serieuze schot op doel te noteren viel, het was GVVV’er Dennis Schaap die doelman Van der Kraan op de proef stelde’maar zijn schot belandde op de buitenkant van de paal.
Ajax probeerde met man en macht een gaatje te vinden in de hechte defensie van de blauwhemden. Regelmatig begonnen de goed lopende aanvallen bij Leandro Resida, maar na een goede aktie volgde voor de goal daarna geen vervolg.

Klik hier voor meer gratis...

Het was typerend voor de eerste helft die Ajax speelde. Het was te vaak ‘net niet’ voetbal. Aan de andere kant mocht Dennis van Meegdenburg nog even het houtwerk raken, waarmee hij aangaf dat GVVV toch iets dreigender was. Het was ook niet vreemd dat het eerste serieuze schot op doel van Ajax pas in de 36e minuut te noteren viel. Richard Lynch verraste met zijn schot bijna doelman Geerts. En als even later Siver Abdulrahman wist dat hij meer tijd zou hebben om de bal aan te nemen in plaats van gehaast over te koppen, had Ajax zomaar de score kunnen openen. Niet verwonderlijk dus dat de weinig inspirerende eerste helft met een 0-0 stand werd afgesloten.

Klik hier voor meer gratis...

Na rust was er al snel commotie. Joes Blakborn moest aan de noodrem trekken, die maar een straf kon opleveren … een strafschop voor GVVV. Topschutter Dennis van Meegdenburg mocht al in de 48e minuut de 0-1 op het scorebord doen verschijnen. Via het lichaam van doelman Dennis van der Kraan was het raak. Het voetbal werd in de loop van de tweede heft wel iets beter, maar ook de vele irritaties namen toe. Scheidsrechter Dijkstra had zijn handen meer dan vol aan het gedrag van de 22 acteurs. In totaal moesten er 7 gele kaarten aan te pas komen om de zo nu en dan wat verhitte gemoederen te bedaren. Het schouwspel werd er niet beter op wel levendiger.

Image and video hosting by TinyPic

Intussen had Ajax een fase waarin het toch diverse kansjes kreeg. Met name via vrije trappen waren de Amsterdammers dichtbij de gelijkmaker. Zo mochten Leandro Resida en Richard Lynch aanleggen voor een schot. Ook Kevin van Baarlen mocht zijn traptechniek etaleren, maar tevergeefs.

Klik hier voor meer gratis...

Het moet gezegd als er een ploeg dichtbij een doelpunt was, dan was dan was het toch GVVV. Zo was het Rene Biesot die een bal van de lijn moest koppen na een inzet van Michel van der Valk. In de slotfase kreeg Sven Onclin zijn tweede gele kaart voorgeschotelt en zo moest Ajax met tien man nog iets gaan doen aan die 0-1 achterstand. Dat was net even iets teveel van het goede, Ajax kwam zelfs nog goed weg in de slotfase want het was GVVV dat nog eerder bij de 0-2 was dan Ajax bij 1-1.

Klik hier voor meer gratis...

En zo eindigde voor Ajax deze middag in mineur. Helaas kon de goede uitvoering van vorige week niet herhaald worden en gezien het spelbeeld en het aantal kansen deze middag was de overwinning voor de ploeg van trainer Koenen van GVVV toch wel verdiend, al was het verschil inderdaad heel klein. Ajax krijgt nu twee weken de tijd om de spreekwoordelijke wonden te likken om ons vervolgens op te gaan maken voor opnieuw een hele lastige klus. Bennekom uit. Daar zijn de laatste jaren maar weinig punten gepakt.

Scoreverloop:
48. 0-1 Dennis van Meegdenburg (penalty)

Opstelling Ajax:
van der Kraan, Uhlenbeek, Blakborn, Onclin, Westmaas, Biesot (75. Lie A Kwie), Abdulrahman, Klokkemeijer (63. Coronel), van Baarlen (81. Keizersweerd), Resida, Lynch

Opstelling GVVV:
Geerts, Versluis (46. R. van Leeuwen), den Hartog, van der Valk, Tom, Schaap, Boom (78.Rekmans), van Doorn, van Meegdenburg, Brouwer, Donkervoort (68. Tmim)

Gele kaarten:
Blakborn, Uhlenbeek (beiden Ajax), van der Valk, Boom en den Hartog (allen GVVV)

Rode kaart:
Onclin (Ajax, twee keer geel)

Scheidsrechter:
An Dijkstra (Oosterwolde)

Toeschouwers:
400

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier voor het verslag van dit duel op de site van GVVV.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

voorbeschouwing: Ajax verwelkomt GVVV


Twee jaar geleden scoorde Jeremy Overbeek Bloem op fraaie wijze tegen GVVV

Als je zo naar het recente verleden kijkt en de ontmoetingen van Ajax en GVVV analyseert dan ontstaat een beeld waarbij Ajax kan denken dat het aanstaande zaterdag een makkie wordt. “GVVV ligt Ajax wel, zeker thuis” … Tel daarbij op dat afgelopen speelronde Ajax eindelijk de eerste driepunter kon bijschrijven en het zelfvertrouwen moet welhaast onmetelijk groot zijn.
Uiteraard werkt het in de voetballerij niet zo en de Ajacieden zullen zoals gewoonlijk weer keihard moeten werken voor de punten. De tegenstander verdient immers respect en zo ook GVVV. De Blauwen uit Veenendaal kenden een traditioneel stroeve start van de competitie (nul uit twee), maar het herstel is inmiddels ingezet. Absolute uitschieter is de 3-1 overwinning op kampioen Spakenburg. Een hectische toestand met tot op de dag van vandaag nog de nasleep. Op Panhuis was afgelopen zaterdag de beroemde Rinus Michels uitspraak (“voetbal is oorlog”) zowel in als om het veld van toepassing. In vergelijking met die wedstrijd zal De Toekomst een oase van rust zijn voor beide teams. Toch hopen wij dat de vonken er vanaf vliegen (in positieve zin) als scheidsrechter An Dijkstra om 14.30 uur voor de aftrap fluit. U bent van harte welkom op De Toekomst, het wordt fraai weer en de toegang is gratis. Mooi meegenomen in deze barre financiële tijden.
Klik hier voor de foto’s van de wedstrijd vorig seizoen op De Toekomst en hier voor de voorbeschouwing op de GVVV website.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

sv Geinoord 2-Ajax Zat. 2 (0-1) 04-10-2008

Na het verlies van vorige week tegen Volendam, heeft Ajax drie zeer belangrijke punten gepakt in Nieuwegein tegen het plaatselijke Geinoord.

Beide teams voetbalden hartstochtelijk, maar waren in de afwerking erg slordig: er werd veel balverlies geleden en de kansen waren op

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

competitie: Spektakel in Nieuwegein !!!

Ajax heeft in een krankzinnige wedstrijd met 3-4 gewonnen van Geinoord. Met rust stonden de Ajacieden nog met 2-1 achter. Niels Maat zette Geinoord op 1-0, Kevin van Baarlen tekende voor de gelijkmaker. Paul Roestenburg maakte weer 2-1, waarna na rust binnen vijf minuten 2-3 op het scorebord stond. Leandro Resida was de gevierde man met zijn twee treffers. In blessuretijd bezorgde uiteindelijk Richard Lynch Ajax de eerste drie punten van deze competitie.

Verslag: Marcel

Vorige week beeindigden we ons verslag met de opmerking dat we de indruk kregen dat de eerste overwinning eraan zat te komen. Dan moest het vandaag maar gaan gebeuren tegen Geinoord, een tegenstander waar altijd wel wat tegen gebeurt.
De openingsfase van deze wedstrijd was erg rommelig: beide ploegen zochten naar het juiste ritme. Geinoord werd daarin geholpen door al snel op 1-0 te komen. Niels Maat mocht in de 9e minuut ongehinderd de bal aannemen en de vrije hoek uitkiezen. Doelman Dennis van der Kraan keek verbaasd toe hoe de bal in de linkerhoek verdween.
Toch was dit het signaal voor Ajax om zich te herstellen en zich prima in de wedstrijd terug te knokken. Zo kwamen de Amsterdammers al in de 21e minuut langszij door Kevin van Baarlen. Gedragen door de wind krulde hij de bal over de iets te ver voor de goal staande doelman Bas van Stralen heen, 1-1 dus.

Ajax beet zich in de tegenstander vast en gaf wat meer druk naar voren. Dat resulteerde bijna in de 1-2 toen Richard Lynch, vlak voor de doelman, de bal net niet onder controle kreeg na een steekpass van Rene Biesot. Het leek er dus op dat Ajax alles onder controle had maar niets was minder waar. Zo rond het half uur was het Geinoord dat weer op voorsprong kwam en opnieuw een corner was het die voor veel onrust zorgde. Paul Roestenburg profiteerde en mocht, wederom ongehinderd, binnen koppen (2-1).
Daar lag ook het probleem hedenmiddag. De lange fysiek, sterke kerels van Geinoord heersten in de lucht en de geblesseerde Paul Michielsen werd node gemist om rust te brengen in de onzekere Ajax defensie. Toch was de ruststand bijna 2-2 geweest maar vlak voor het einde van de niet hoogstaande, maar wel boeiende eerste helft was het Kevin van Baarlen die zijn schot gekeerd zag worden nadat de bal te zacht werd terug gespeeld op de keeper van Geinoord.

Na rust kwam Ajax als herboren uit de kleedkamer en voordat we het wisten was de wedstrijd er één in de catogorie ,, spektakelstuk”. Allereerst was het de soms niet te volgen Leandro Resida die met een ongekende individuele aktie de bal in het net deed belanden met een prachtig schot in de 47 minuut. Gevolgd door een een vrije trap niet veel later door Guus Uhlenbeek, die aan een uitstekend begin van de competitie bezig is. Zijn schot deed de paal bijna uiteen spatten waarna Richard Lynch in de rebound net over schoot. Maar de Ajax trein denderde voort en in de 51e minuut was het opnieuw raak door Leandro Resida. Na een corner van Guus Uhlenbeek was het Shiver Abdulrahman die knap de bal terug kopte net voordat deze achter zou gaan. Leandro Resida wist zich wel raad met dit buitenkansje en van dichtbij was het simpel 2-3.

Wat een weelde en wat een karakter toonde de mannen van Constantijn Schouten deze middag. Lang mochten we niet genieten van de voorsprong want in de 56e minuut was het alweer gelijk. Opnieuw was er veel onrust in de Ajax defensie. Sven Onclin moest een corner weggeven en na veel heen en weer getrap was het Andy van Vliet die de 3-3 scoorde. Beide ploegen kozen de aanval en het was qua voetbal dan wel geen hoogstaand duel maar qua strijd een duel om van te smullen. Lange tijd leken beide teams vrede te hebben met het gedeelde punt maar het venijn zat hem in de uiterst krankzinnige slotfase.

De 93e minuut is aangebroken en nadat de goed ingevallen Sergio Keizerweerd het de verdediger van Geinoord zo moeilijk maakte met uitverdedigen kon Ajax de aanval over nemen. Het was dezelfde Sergio Keizersweerd die de bal bij Richard Lynch bracht. Zijn aktie richting de 16 meter werd afgerond met een bekeken schot in de linker benedenhoek, 3-4. Het kon bijna niet gekker want in de 95e minuut was het Sven Onclin die het houtwerk nog maar eens teisterde. De overwinning kwam echter niet meer in gevaar.

Wat volgde in de 97e minuut, nadat scheidsrechter van der Rest afblies, was een ongekende ontlading na een spektakelstuk van jewelste. Het team van trainer Schouten verdiend alle lof voor deze collectieve prestatie, de eerste zege is binnen en hopelijk krijgt dit een vervolg tegen GVVV…………
Komt dat zien a.s. zaterdag op De Toekomst. Toegang is zoals altijd … gratis.

7. Maat 1-0, 18. Van Baarlen 1-1, 38. Roestenburg 2-1, 47. Resida 2-2, 50. Resida 2-3, 70. Van Vliet 3-3, 90. Lynch 3-4.

Scheidsrechter: R.A. v.d. Rest.

Toeschouwers: 300.

Gele kaart: Roestenburg (Geinoord) Blakborn (Ajax).

Geinoord: Van Stralen, Klomp, Straver, Lammers, Hardeveld, Belkaraouia (30. Schep), Roestenburg, Groenendijk, Daalderop, Van Vliet, Maat.

Ajax: Van der Kraan, Uhlenbeek, Blakborn, Onclin, Westmaas, Biesot, Abdulrahman, Klokkemeijer (70. Coronel), Van Baarlen (80. Van Moerkerk), Lynch, Resida (85. Keizersweerd).

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.