competitie: Zware domper Ajax tegen Geinoord

Image Hosted by ImageShack.us

Ajax heeft vanmiddag met 0-3 verloren van Geinoord. Voor aanvang had Ajax drie punten voorsprong op Geinoord en zou bij een zege voorlopig afstand kunnen doen van de onderste plaatsen, maar kreeg de deksel op de neus. Geinoord ging verdiend met een 0-1 voorsprong de rust in. Na de thee drong Ajax aan, kreeg ook enkele kansen maar wist niet te scoren. Geinoord deed dat wel. Een kwartier na rust en in blessuretijd. De doelpunten van de Nieuwegeiners werden gescoord door Niels Maat en Elvin Hardeveld (tweemaal).

Image Hosted by ImageShack.us

Verslag: Marcel

Na de hoopgevende laatste competitie wedstrijd uit bij Hoek constateerden we dat de Ajax de weg omhoog had ingeslagen. Deze werd nog eens bevestigd door een prima oefenduel dinsdag jl. tegen KFC met o.a. een fantastische Marco van Basten-omhaal van Kevin van Baarlen (de 0-1 ). Maar alles stond vandaag in het teken van de “grote finale” tegen Geinoord, want winst zou betekenen dat Ajax de onderste regionen zou verlaten.
De spanning en de belangen dropen van de wedstrijd af. Ajax had zichtbaar moeite om met de druk om te gaan, want ondanks dat in de 6e minuut Coronel gevaarlijk op de goal schoot gebeurde er vrij weinig in het eerste kwart van de wedstrijd. Nee, Geinoord speelde een stuk vrijer, ontspannender ook en wist zich geruggesteund door het feit dat al die lange mannen voorin continu weer voor dreiging zorgden. Ook in de heenwedstrijd had Ajax daar geen antwoord op. In de 25e minuut gaf Geinoord al een waarschuwing toen een kopbal rakelings naast ging en nog geen drie minuten later was het vanaf rechts een vrije trap die door Niels Maat werd binnen gekopt, 0-1.
Ondanks dat Ajax veelvuldig in balbezit was wisten de Amsterdammers zoals zo vaak wel kansen te creëeren maar deze ook weer niet te benutten. Zo was Siver Abdulrahman net te laat bij een voorzet van Kevin van Baarlen in de 33e minuut, die anders de 1-1 had opgeleverd. Ditzelfde overkwam Kurdo Mohamed in de 44e minuut.

Image Hosted by ImageShack.us

Nee, Ajax zat niet in de wedstrijd en dat uitgerekend tegen Geinoord. De 0-1 ruststand was daarom niet eens zo verassend. Na rust begon de thuisclub wel met overtuiging aan de wedstrijd en dat resulteerde binnen vijf minuten na rust in twee opgelegde kansen voor Kevin van Baarlen en Siver Abdulrahman, maar het deksel kreeg Ajax al heel snel op de neus. In de 56e minuut was het Elvin Hardeveld die ongehinderd vanaf rechts het strafschopgebied mocht binnen lopen en zijn schuiver verdween in de linker benedenhoek, 0-2.
Dit was een dreun van jewelste voor de Ajacieden, die alle goede bedoelingen de grond inboorde. Het was te hopen dat Ajax snel de aansluitingstreffer zou maken om zo nog voor een punt te gaan. Die goal viel ook in de 64e minuut via invaller Furghill Lie-a-Kwie, maar werd terecht afgekeurd voor buitenspel.

Image Hosted by ImageShack.us

Ajax zocht nadrukkelijk de weg naar de goal maar de absolute overtuiging ontbrak gewoon en zo speelden we ook nog eens tegen de wegtikkende klok. Geinoord kon in de 77e minuut aan alle illusies een einde maken, maar Dennis van der Kraan redde uitstekend op een 100% kans van Mark Daalderop. Mede dankzij de aanvallende impulsen van Furghill Lie a Kwie probeerde Ajax er nog wel een heus slotoffensief eruit te persen, maar de scherpte en de overtuiging ontbraken gewoon. Aan de andere kant was het Geinoord dat zich kiplekker voelde met het verloop van de wedstrijd en via Daalderop in de 88e minuut weer eens levensgevaarlijk was.

Image Hosted by ImageShack.us

Het werd voor Ajax nog erger toen in de 90e minuut ook nog eens de 0-3 op het scorebord verscheen. Via een vlot lopende aanval vanaf rechts was het Makkee die de bal bezorgde bij Elvin Hardeveld die simpel het lege doel wist te vinden. En zo eindigde deze belangrijke pot in een nachtmerrie, maar het moet gezegd … de zege was verdiend omdat Geinoord een stuk efficiënter voetbalde, veel minder last had van druk en eigenlijk daardoor toch nog redelijk eenvoudig op de been bleef. Ajax moet voor de zoveelste keer de wonden likken en zich weer gaan richten op de volgende klus (uit bij GVVV).

Ajax – Geinoord 0-3 (0-1)
29. Maat 0-1, 57. Hardeveld 0-2, 90. Hardeveld 0-3.
Scheidsrechter: J. de Bat.
Toeschouwers: 250.
Gele kaart: Van Baarlen, Onclin (Ajax) Klomp (Geinoord).
Ajax: Van der Kraan, Kloes, De Bruijne, Onclin, Westmaas, Biesot (62. Esajas), Abdulrahman, Mohamad, Van Baarlen, Lynch (54. Lie-a-Kwie), Coronel.
Geinoord: Van Stralen, Van Dijk, Lammers, Verbruggen, Klomp, Roestenburg (80. Makkee), Maat, Van Zuilen, Van Vliet, Hardeveld, Daalderop.

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

spelerscarrousel: Sven Onclin naar Quick Boys

Traditiegetrouw komt na de winterstop ieder seizoen een ware transferwind waaien over de hoofdklasseclubs. Zo ook bij Ajax. En elk seizoen zijn er spelers die verkassen naar een topamateurclub. In recente eerdere seizoenen hebben we dat gezien bij o.a. Dick Zwarthoed (Rijnsburgse Boys), Menno van Roosmalen (Rijnsburgse Boys), Sergio Cameron (Katwijk) en Jerghinio Sahadewsing (Katwijk). Ook na dit seizoen raakt Ajax een van de betere spelers kwijt, want centrale verdediger Sven Onclin vertrekt na één seizoen richting Katwijk … naar Quick Boys wel te verstaan.


Sven Onclin in actie tijdens de thuiswedstrijd tegen Spakenburg

Sven kwam aan het begin van dit seizoen over van Jong FC Volendam. Zijn ambities waren vanaf het begin duidelijk en wij danken hem voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij Quick Boys. Maar eerst nog “even” dit seizoen goed afsluiten !!!

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

competitie: voorbeschouwing AJAX – GEINOORD

Een heuse “topper” aanstaande zaterdag op De Toekomst. Ajax en Geinoord staan beide onderaan, het zwaard van Damocles hangt boven de teams en degradatie loert om de hoek. Hoewel de verschillen zeer miniem zijn in het rechterrijtje. Zo heeft namelijk nummer negen in de ranglijst, Jodan Boys, slechts drie punten meer dan Ajax. Zowel Geinoord als Ajax vertoeven vrijwel het hele seizoen reeds in de onderste regionen. Er zijn echter wel een paar opmerkelijke verschillen. Geinoord verloor maar liefst elf van de zestien wedstrijden tot nu toe, terwijl de Ajacieden “slechts” zes keer een nederlaag slikten in evenzoveel wedstrijden. Geinoord zit de laatste weken dikwijls aan de verkeerde kant van de score. De laatste twee duels gingen, hoewel geen schande, verloren tegen Spakenburg (0-2) en Hoek (1-5). De laatste overwinning boekten de Nieuwegeiners op 6 december uit tegen SDC Putten (0-1). De twee andere overwinningen werden overigens behaald in Veenendaal. Zowel DOVO (2-3) als GVVV(0-1) dolfen het onderspit … Opmerkelijk is dat de ploeg van scheidend trainer Bert van Sas (na dit seizoen opgevolgd door Gerard Top) thuis nog geen duel won dit seizoen.

Richard Lynch was matchwinner in de 3-4 zege eerder dit seizoen

Ook het duel met Ajax ging verloren. Op 4 oktober won Ajax in een tumultueus duel diep in blessuretijd met 3-4 (zie tevens ons archief). Lange tijd was dit de enige zege dit seizoen, maar drie weken geleden werd er voor het eerst dit seizoen thuis gewonnen. SDC Putten werd met 3-2 verslagen. Twee weken geleden was er een verdienstelijk gelijkspel in en tegen Hoek (2-2) waardoor Ajax aan zelfvertrouwen lijkt te hebben gewonnen voor deze belangrijke ontmoeting. Ajax en Geinoord zijn qua historie redelijk gewaagd aan elkaar kijkende naar het resultaat. Ook in de afgelopen decennia toen men beide uitkwam in de eerste klasse was er niet te voorspellen wie er ging winnen. De redactie herinnert zich nog een sensationele 4-5 overwinning voor Geinoord … een uitslag waar we zaterdag zeker niet voor tekenen.
Scheidsrechter is de heer J. de Bat uit Goes. Hij floot eerder seizoen al zowel Ajax (thuis tegen Kozakken Boys) als Geinoord (uit bij DOVO). De wedstrijd begint om 14.30 uur op het hoofdveld en de toegang is andermaal gratis !!!

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

oefenduels: Ajax – Hoofddorp en KFC – Ajax (update !!)

Ajax speelt dinsdagavond 17 februari om 20.00 uur een oefenduel tegen tweedeklasser Hoofddorp zondag 1.
Uitslag 2-2 na een 0-0 ruststand. Voor Ajax scoorde Furghill Lie-A-Kwie tweemaal. Jelmer de Winter en Youri Tol scoorden namens Hoofddorp.

In het weekend van 21 februari zijn de Ajacieden vrij voor de competitie. Dinsdagavond 24 februari wacht wederom een oefenwedstrijd. Dan is om 20.00 uur Ajax te gast in Koog a/d Zaan bij zondageersteklasser KFC. Ajax heeft deze wedstrijd met 0-2 gewonnen. Kevin van Baarlen (50.) en Furghill Lie-a-Kwie (72.) scoorden na rust.

Foto’s en video KFC-Ajax (0-2):

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

competitie: Tevreden met punt in Zeeland

In en tegen Hoek heeft Ajax vanmiddag met 2-2 gelijkgespeeld. Vlak na rust opende Thomas Ragut namens de thuisclub de score. Ajax kwam snel op 1-2 via Kevin van Baarlen en Siver Abdulrahman. Tien minuten voor tijd bracht Arnold Nguekam de stand weer op gelijke hoogte. Hierin kwam geen verandering meer. Gezien het verschil tussen beide teams op de ranglijst mag Ajax tevreden zijn met dit punt. Pas op 28 februari komen de Ajacieden pas weer in actie. Geinoord uit Nieuwegein is dan de tegenstander op De Toekomst. Een uiterst belangrijk duel omdat beide teams in de gevarenzone bivakkeren.

verslag: Marcel

Na de dikverdiende 3-2 overwinning van vorige week op SDC Putten stonden er vandaag 210 km’ s op de teller om het op te nemen tegen het altijd lastige sv Hoek. Hoek, dat uitstekend de tweede helft van de competitie was begonnen, moest in de openingsfase wel even raar hebben gekeken hoe de Ajacieden van start gingen. Met fris en overtuigend positie spel overbluften de Amsterdammers hun opponent en na vier minuten had Ajax al op 0-1 moeten komen. Het was doelman de Moor die met een knappe reflex Gideon Coronel van scoren afhield. De toon was gezet en brutaal nam Ajax het initiatief. Met verzorgd veldspel kwamen de Ajacieden steeds beter in de wedstrijd. De eerste twintig minuten hadden de roodwitten nauwelijks iets te vrezen, terwijl Hoek driftig op zoek was naar de juiste opening want met de levensgevaarlijke Arnold Nguekam bleef het wel oppassen achterin. Toch was het opnieuw Ajax dat in de 23e minuut via Siver Abdulrahman weer dichtbij de openingstreffer was. Zijn schot verdween een metertje over de goal. Pas na een klein halfuur waren de eerste hachelijke momenten voor Dennis van der Kraan waar te nemen. Een ouderwetse scrimmage leverden vooralsnog geen tegengoal op. Toch was dit een waarschuwing want Hoek kreeg wat meer grip op het duel en begon zich ook zo wat meer met de wedstrijd te bemoeien. Het slotakkoord van de boeiende eerste helft was toch voor Ajax dat vlak voor de rust via Kevin van Baarlen (vrije trap ) opnieuw dicht bij de op dat moment verdiende voorsprong was. De ruststand was echter 0-0.
Na rust een ander spelbeeld. Hoek nam de wedstrijd nu een stuk serieuzer en al heel snel, in de 48e minuut, was het een achterwaardse doorkop bal die voor de voeten kwam van Thomas Ragut. Hij aarzelde niet en liet van dichtbij doelman Dennis van der Kraan kansloos, 1-0. En zo moest Ajax zich herpakken en de draad van de eerste helft weer zien te vinden Gelukkig volgde het antwoord snel daar want nog geen zes minuten later stond de 1-1 al op het scorebord. Het was de goed op dreef zijnde Kevin van Baarlen die vanaf links het strafschopgebied werd ingestuurd die met een bekeken schuiver in de verre hoek beheerst afrondde. Ajax bleef zichzelf verbazen want nog geen vijf minuten later was het een uitstekende voorzet vanaf rechts van Kurdo Mohamed, die al vallend werd binnen gekopt door Siver Abdulrahman 1-2 !!
De Hoek-spelers gooiden daarna er een schepje bovenop en de druk werd groter op de voor de rest prima spelende Ajax-verdediging. Een grote kans was er wel voor Arnold Nguekam maar hij mistte hopeloos. En voordat Ajax weer wat van zich liet horen via Kevin van Baarlen (zijn schot geen net over) hadden we daarvoor al weer heel wat hachelijke momenten gehad in de zestienmeter. Het was daarom ook niet vreemd dat uiteindelijk in de 72e minuut toch de gelijkmaker viel. Handenbinder Arnold Nguekam rondde uitstekend af na een wel dan niet lichte handsbal bij zijn aanname, 2-2 dus. Een heet laatste kwartiertje stond ons te wachten maar naarmate het einde naderde (en die duren doorgaans heel lang in Hoek, zie vorig seizoen) herpakte Ajax zich en met de ingevallen Wouter Kloes kwam er wat meer controle in het spel van Ajax.
In de 82e minuut was het Alex de Bruijne die de bal na een vrije trap van Rene Biesot schampte met zijn hoofd en zo onvoldoende richting kon geven want anders …. het was wel het laatste grote wapenfeit van Ajax van hedenmiddag, want de resterende minuten werden met bloed zweet en tranen volbracht. Zo namen de Ajacieden een tikkeltje onverwachts vooraf gezien een punt mee naar het verre Amsterdam. Maar wie Ajax en Hoek zagen voetballen vandaag konden toch wel concluderen dat de puntendeling terecht was, Ajax dat verassend goed voor de dag kwam in de eerste helft maar niet scoorde en Hoek in de tweede helft de wat meer bovenliggende partij. Kortom zijn de Ajacieden de weg omhoog ingeslagen ….? Wie de 4 punten van de laatste twee wedstrijden analyseerd zegt ja maar we moeten twee weken wachten om meer zekerheid te krijgen. Dan komt namelijk sv Geinoord naar de Toekomst en we hoeven niet te zeggen welke belangen daar aan vastzitten !!!! KOMT ALLEN !!!!!!!!!!!!!!

Klik hier voor een kort verslag uit de PZC en hier voor de foto’s van dit duel.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Ajax Zat. 2-sv Huizen 2 (0-2) 14-02-2009


Ajax is de tweede helft van de competitie slecht begonnen. De ploeg speelde op het kunstgras van De Toekomst te onsamenhangend en slordig voetbal. Huizen was niet veel beter, maar doordat de spelers elkaar beter vonden, de keeper goed z’n leeg hield, een fraaie afstandsschot en een eigen goal van Patrick voor rust zegevierden de groen-gelen toch verdiend.

Voor Patrick was dit vervelend omdat hij

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

competitie: voorbeschouwing HOEK – AJAX

Aanstaande zaterdag staat Ajax een lange reis te wachten. In Zeeland wacht Hoek, de ploeg die na de winterstop met twee knappe zeges flink zelfvertrouwen heeft getankt. Twee uitwedstrijden werden gewonnen van resp. GVVV (0-2) en Spakenburg (2-3). Het resulteert in een voorlopig derde plek op de ranglijst. Vorig jaar dolf Ajax diep in blessuretijd het onderspit tegen Hoek. De bal heeft niemand behalve de toenmalig assistent-scheidsrechter over de doellijn zien gaan … Het verleden bewijst dat Ajax het altijd moeilijk heeft in Hoek, maar Ajax moet uit de overwinning van afgelopen zaterdag tegen SDC Putten volop moed hebben geput. De heenwedstrijd op De Toekomst eindigde in 1-1 (zie ons archief op 27-09-2008) waarbij Hoek met name in de tweede helft de zege binnen handbereik had en Ajax vlak voor tijd de winnende treffer had moeten maken.


Sven Onclin verzilvert de strafschop in de thuiswedstrijd tegen Hoek

Dat was toen … zaterdag om plm. 16.30 uur (we nemen de blessuretijd alvast mee !) weten we meer. Scheidsrechter Guus de Witte fluit op sportpark Denoek om 14.30 uur voor de aftrap.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

competitie: Kevin van Baarlen bezorgt Ajax eerste thuiszege

Verslag: Marcel
Na de “ingecalculeerde” nederlaag tegen IJsselmeervogels en de noodgedwongen week pauze (afgelaste wedstrijd tegen Volendam) moesten de roodwitte manschappen het opnemen tegen het redelijk presterende Putten. In de heenwedstrijd was Ajax zeker niet de mindere, dus hoe zou het vandaag gaan zonder de geschorste Sven Onclin, maar wel weer met Siver Abdulrahman en Kurdo Mohamad in de basis.
De beginfase was voor het lekker fel spelende Ajax dat een licht veldoverwicht opbouwde. Echt grote kansen leverde dat in de beginfase niet op, maar de hartstocht waarmee de Ajacieden hun opponent tegemoet traden was wel hoopgevend en plezierig om naar te kijken. SDC Putten produceerde vooral in die beginfase alleen gevaar door corners en vrije trappen, terwijl Ajax in de 14e minuut dicht bij de openingsgoal was. Kurdo Mohamad zag zijn schot net onder de lat over getikt worden door doelman en routinier Khalid Benlahsen.

Image Hosted by ImageShack.us

Ajax, dat fel aandrong, kon zoals vaker maar heel moeilijk het laatste eindstation vinden en ook schoten van bijvoorbeeld Rene Biesot hadden vooralsnog geen succes. Het spel werd regelmatig via de vleugels en de veel mee opkomende Guus Uhlenbeek prima verzorgd, maar ondanks deze ijver viel zoals zo vaak de goal zomaar uit het niets aan de andere kant. Het was overigens een prachtige goal in de 32e minuut. Harry Hamstra die buiten de 16 meter de bal keurig in de linker hoek krulde tekende dus voor de op dat moment licht geflateerde 0-1 tussenstand.
Het was tevens de periode dat Ajax het overwicht licht uit zijn handen liet glippen. Zoals al zo vaak liep Ajax weer achter de feiten aan en moest het gaan rusten met de wetenschap dat na rust er weer werk aan de winkel was. Na rust had de thuisploeg in de beginminuten veel last van een SDC Putten dat ook meer uit zijn schulp kroop en dus onstond een heel boeiende tweede helft, die in het begin al beslist had kunnen worden als Harry Hamstra een niet te missen kans had benut en ook Marchel Kamphuis was niet veel later dicht bij de 0-2.

Image hosting by myimages

Toch was dit voor Ajax een goede waarschuwing want ook nu ging Ajax zich weer nadrukkelijk met de wedstrijd bemoeien en dat resulteerde in de 59e minuut in de dikverdiende 1-1. Na een goede aktie van Kevin van Baarlen, die de bal doorkaatste op Siver Abdulrahman en de laatst genoemde haalde heel precies uit in de linker benedenhoek. Daarna bleef de wedstrijd boeiend en ook rommelig. Beide teams leken in balans te zijn op het veld tot de knotsgekke slotfase aanbrak die begon in de 80e minuut.

Image and video hosting by TinyPic

Het was good-old Guus Uhlenbeek die een indrukwekkende solo zag eindigen met een schot in de handen van de goalie van de Puttenaren. In de 84e minuut viel de deksel wel heel hard op de neus van de Ajacieden toen een schitterend genomen vrije trap, na een overtreding van Coronel, door Marchel Kamphuis werd binnen geschoten, 1-2. Het zou toch niet weer waar zijn, dachten velen maar de spelers van Ajax toonden enorme veerkracht en de ingevallen Diego Esajas zorgde met een rake kopbal uit een corner twee minuten voor het laatste fluisignaal voor 2-2 nadat Coronel prima als bliksemafleider functioneerde.
Ajax en Putten verdienden misschien wel beiden dit punt maar net zoals de eerste overwinnig uit tegen Geinoord zat ook nu de surprise in de laatste seconden van de blessuretijd voor Ajax. Kevin van Baarlen werd diep gestuurd, kroop tussen de laatste linies van de verdediging van SDCP door en mocht zo alleen op doelman Benlahsen af lopen. Zijn bekeken schuiver in de 93e minuut betekende de onverwachte maar oh zo belangrijke 3-2 voor Ajax … de juichkreten die daarna volgden waren tot ver in Zuidoost te horen.

Image and video hosting by TinyPic

En zo boekte Ajax een spektaculaire overwinning die op wilskracht en beleving werd binnen gesleept. Als deze tendens wordt doorgezet komen vast meer punten naar Amsterdam te beginnen volgende week uit tegen Hoek…. ? Het zal niet eenvoudig worden, dat leert de geschiedenis ons maar aan deze zege kan men zich hopelijk optrekken voor de resterende finales.
Nogmaals een dik compliment aan alle spelers die tot het uiterste zijn gegaan voor deze eerste thuisoverwinning.

Image and video hosting by TinyPic

karakteristieken:
33. Hamstra 0-1, 61. Abdulrahman 1-1, 83, Kamphuis 1-2, 88. Esajas 2-2, 93. van Baarlen 3-2.
Scheidsrechter: L. Looije.
Toeschouwers: 250.
Gele kaart: Coronel, Mohamad (Ajax) Duits, Marulanda Ruiz (SDC Putten).
Ajax: Van der Kraan, Uhlenbeek, De Bruijne, Kloes, Westmaas, Biesot, Mohamad, Coronel, Abdulrahman, Lynch (56. Esajas), Lie-A-Kwie.
SDC Putten: Benlahsen, Kamphuis, Boeve, Scheenstra (71. Bakker), Van Nijhuis, Doldersum (77. Bos), Vlugt, Marulanda Ruiz, Duits, Van den Brink, Hamstra.

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd.

Klik hier voor een kort verslag uit De Stentor.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

competitie: Ajax – SDC Putten

Zaterdag 7 februari speelt Ajax thuis tegen SDC Putten. Ajax treft morgen een fysiek sterke tegenstander. SDC Putten speelt tot nu toe een aardig seizoen en staat keurig in de middenmoot. Het team van trainer Richard Karrenbelt wisselt mooie resultaten af met wisselvallige, kortom een tegenstander waarvan op voorhand geen peil op te trekken is. In de heenwedstrijd op 20 september kwam Ajax al snel op voorsprong en leek er geen vuiltje aan de lucht.

tinypic.ca

De huidig topscorer Albert van Nijhuis (7 doelpunten) maakte echter na rust gelijk waarna Ajax nog de nodige moeite had om de 1-1 over de streep te trekken. Dat was toen en nu is de situatie dat Ajax de punten hard nodig heeft. Het gat naar de tegenstander bedraagt zeven punten maar Ajax zal “gewoon” moeten focussen op een driepunter en niet naar de ranglijst kijken. Een zege zal in ieder geval veel vertrouwen geven aan de hardwerkende Ajacieden. Scheidsrechter Leo Looije (‘s Gravenzande) zal om 15.00 uur laten aftrappen. Toegang is wederom gratis.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Uitslag/programma

Zaterdag 7 februari:
12.00 uur: Volendam (rkav) 2 – Ajax zat 2

Uitslag:
Overbos 1 – Ajax zat 2 (vr.) 5-2

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.