Nabeschouwing eerste seizoenshelft Zaterdag 1

Nu de winterstop is aangebroken wil ik als schrijver van de verslagen van Ajax Zaterdag 1 nog een klein stukje op papier zetten om het eerste gedeelte van het seizoen af te ronden.
Over de resultaten kunnen we kort zijn. Die zijn tot nu toe nog wat teleurstellend, maar gezien de aanwezige kwaliteiten in het team ben ik er van overtuigd dat Ajax zeker nog een rol van betekenis kan gaan spelen. Ajax heeft toch in diverse wedstrijden laten zien dat het uitstekend kan voetballen en voldoende kwaliteiten heeft om mee te doen voor de prijzen. De wisselvalligheid, die dit elftal in hoge mate herbergt, zal echter dan toch wel moeten veranderen. Mocht Ajax constanter gaan voetballen en wat doeltreffender gaat worden dan …………wie weet in ieder geval heb ik alle doelpuntenmakers bijgehouden van alle officiĆ«le wedstrijden tot nu toe misschien leuk om eens te bekijken. Want er zaten toch juweeltjes tussen. Wie herinnert zich niet die geweldige omhaal van Remko Beerens en de fantastische afstandschoten van Sergio Cameron ? Kortom, na een welverdiende winterstop gaan we hopelijk weer genieten van nog meer goals . En dan hoop ik de bezoekers van de site weer te mogen amuseren met mijn kritische maar oprechte verslagen die geschreven worden uit het oogpunt van een supporter !

Tot slot wil ik alle spelers, trainers, overige begeleiders, medesupporters en ouders etc. fijne feestdagen toewensen en een gezond 2011 in het vooruit zicht met hopelijk een geweldig Ajax jaar voor profs en amateurs.

Marcel

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Winterstopprogramma Ajax zaterdag 1

3 januari training
4 januari training
7 januari t/m 10 januari trainingskamp in Albufeira (Portugal)
9 januari AJAX – Quick Den Haag (oefenwedstrijd te Portugal)
13 januari training
15 januari SVL – AJAX (competitie)
Bij afgelasting: AJAX – AJAX A1
17 januari training
18 januari AJAX – Noordwijk (oefenwedstrijd)

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Programma

Dinsdag 14 december:
20.00 uur: Ajax zat 1 – Huizen 1 vr veld 1

Zaterdag 18 december:
14.30 uur: CSW 1 – Ajax zat.1
14.30 uur: SCW veteranen – Ajax Veteranen

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.