Programma

Dinsdag 01 februari:
20.30 uur: IVV – Ajax zat 2 vr

Zaterdag 05 februari:
12.00 uur: Swift 2 – Ajax zat 2
13.00 uur: Ajax zat 3 – Zandvoort 2 veld 2
14.30 uur: Ajax zat 1 – Eemdijk 1 veld 1
15.00 uur: Ajax vet – Roda ’23 vet veld 2

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Ajax verslaat Katwijk in oefenduel


Ajax zaterdag 1 heeft vanmiddag op een koud sportpark De Toekomst een oefenwedstrijd tegen topklasser Katwijk met 4-3 gewonnen. De Amsterdammers kwamen al snel op voorsprong door een goal van Parris, waarna Katwijk gelijk maakte. Dezelfde Parris zorgde voor de 2-1, waarna de gasten wederom langszij kwamen.

Nadat beide partijen flink gewisseld hadden liep Ajax uit naar 4-2, waarna het duel werd geeindigd op 4-3.


Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Hoofddorp zat.1-Ajax zat. 2 (0-5, rust 0-1) oefenwedstrijd

Verslag: Andre

Ajax 2 heeft in aanloop naar de wedstrijd van zaterdag tegen Spakenburg
een makkelijke overwinning behaald op sv Hoofddorp.
Onder prima omstandigheden en op een fraaie accommodatie,was het vooral
Ajax dat het zich zelf moeilijk maakte.in de eerste helft.
Acties werden te ver doorgevoerd en schoten miste de juiste richting.
Pas in de 37e minuut kwam Ajax aan de leiding,Jeremy Kho werd in de rug
gelopen en de scheidsrechter wees terecht naar de stip.
Nick Goede plaatste zich achter de bal en joeg de bal hoog in de touwen 0-1.

In de tweede helft was het verzet van de Hoofddorpers gebroken ,Het was
één richting verkeer op het doel van sv Hoofddorp en wachten op meer doelpunten.
Eerst eindigde een verwoestend schot van Dennis Eier op de lat,in de 52e minuut
was slecht uit verdedigen en goed druk zetten van Jeremy kho de aanleiding voor de 0-2.
Even later maakte Furkan Sahin de 0-3 met een vlot lopende aanval door het centrum,
Ricardo Peeters strooide met passes ,al was het strooigoed,Giano Bonam
knalde nog eens hard op de lat..
In de 70e min was er voor Ajax de jubileum treffer !!, Jeremy Kho kon op aangeven
van Furkan Sahin de 100e treffer van dit seizoen scoren ,en de stand op 0-4 brengen.
(100 doelpunten daar had Ajax 32 wedstrijden ,competitie,beker,oefenwedstrijden voor nodig)
Kort voor het einde gaf Giano Bonam nog een afgemeten voorzet op Furkan Sahin.
die schoot de 0-5 eindstand op het scorebord.

De Honderd en één doelpunten makers voor Ajax,

16 Furkan Sahin
13 Jendro Halman
12 Giano Bonam
12 Jeremy Kho
10 Erik Smits
10 Dennis Eier
10 Said el Hattachi
8 Romain Incorvaia
3 Nick Goede
2 Thei Houben
2 Justin Swart
1 Rodney Weverling
1 Obed de Vries
1 Gideon Coronel

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Ajax zaterdag 3 wint van Overbos 2 … 3-0 !

Dinsdagavond heeft Ajax zaterdag 3 de inhaalwedstrijd tegen Overbos 2 met 3-0 gewonnen. Al snel, binnen de minuut, kwamen de zwaar gehavende Ajacieden (er waren geen wisselspelers beschikbaar) op voorsprong door een schitterend afstandsschot van Dennis Bogaard. Ajax probeerde daarna de Hoofddorpers onder druk te zetten. Dat lukte niet helemaal, omdat de nummer laatst zo nu en dan aardig voetbal liet zien. Daarnaast leed Ajax dikwijls slordig balverlies. Overbos kreeg in de eerste helft één goede kans, maar de buitenkant van de paal bracht redding voor Ajax. In de tweede helft moest Mark Stuut bij Ajax al snel uitvallen. De toevallig aanwezige John Hofwijks (ex-zaterdag 1 speler en thans uitkomend in de Veteranen) verving hem. Dezelfde Hofwijks bracht na zo’n twintig minuten de stand op 2-0. Een gouden wissel … ! Overbos leek geknakt en stelde er weinig tegenover. De vermoeide Ajacieden (een lang weekend Londen hakte er aardig in) konden de score zelfs uitbouwen. Na een weergaloze aanval over veel schijven tekende Arthur Vinkenoog voor de 3-0. Ajax mag zich even medekoploper noemen na deze zege. CSW heeft echter nog drie wedstrijden in te halen.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Programma

Dinsdag 25 januari:
20.00 uur: Ajax zat 3 – Overbos 2 comp veld 3

Woensdag 26 januari:
20.30 uur: Hoofddorp – Ajax zat 2 vr

Zaterdag 29 januari:
12.00 uur: Beursbengels 2 – Ajax zat 3
12.30 uur: Ajax zat 2 – Spakenburg 2 veld 2
14.30 uur: De Merino’s – Ajax zat 1
14.30 uur: Zwanenburg vet – Ajax zat vet

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Ajax Zaterdag-FC Breukelen (1-1) 22-01-2010

Verslag: Marcel

U wilt het niet geloven maar ook voor de Zaterdag amateurs van Ajax rolt de bal weer op competitie niveau. De laatste keer dat Ajax in actie kwam was Marken uit op 20 November j.l en de laatste keer dat Ajax won voor de competitie……..het antwoord geef ik aan het eind van het verslag.
De geluiden waren redelijk positief volgens velen heeft Ajax de winterstop goed benut om vooral de neuzen èèn kant op te krijgen wat noodzakelijk is om nog wat van de 2e helft van de competitie te maken.

Met nieuwe aanwinst Sergio Parris ( ex Telstar ) op de linkervleugel startte Ajax inderdaad veelbelovend: al snel werd het initiatief genomen en werd FC Breukelen achteruit gedrukt. Maar gek genoeg waren er amper uitgespeelde kansen: veelal waren de acties naar de goal toe nog wel aardig maar de voortzetting was ondermaats. Het was daarom ook niet geheel vreemd dat FC Breukelen steeds meer uit zijn schulp kroop nadat het de eerste 15 minuten overleefd had. En de beste kansen waren dus voor Fc Breukelen via Gokhan Yasar die de bovenkant van de lat raakte in de 17e minuut.

Beide ploegen deden niet voor elkaar onder en zo ontstond er een levendig maar qua niveau niet hoogstaand duel waarin FC Breukelen nog steeds het dichtst bij de openingstreffer was, want in de 24e minuut moest Dennis van der Kraan met een knappe redding voorkomen dat Paul Schieveen kon scoren. Het gaf aan dat Ajax totaal niet in de wedstrijd zat, de toevoer met name door Sergio Parris en Melvin de Groot waren nog wel aardig maar voorin waren Sergio Cameron en Natano Wattimena onzichtbaar en waren het vaak wat afstandschoten van Cameron en van Dijk die nog voor de meeste dreiging zorgden.

En zo kwamen we terecht in de slotfase van een duel waar we toch wel wat meer van verwacht hadden met name van Ajax zijde, hoewel Sergio Parris in de 42e minuut dichtbij de 1-0 voor Ajax was zijn actie naar de goal toe was perfect maar het overzicht verdween vervolgens en zo werd de vrije man niet gevonden en ging een mooie kans verloren. Ondertussen aan de overkant was het plotseling opeens wel raak want in de 44e minuut na een strakke voorzet over rechts was het Gokhan Yasar die de voorzet binnengleed maar Dennis van der Kraan redde nog knap maar in de rebound was het Eddy Vorm die alsnog de 0-1 op het bord bracht. En zo ging Ajax met het schaamrood op de kaken richting kleedkamer want als dit de goede bedoelingen waren voor na de winterstop…..????? !!!!!!!!!!

Na rust zagen we een totaal ander spelbeeld: Ajax zette vroeg druk en met heel veel overtuiging begon de ploeg aan de laatste 45 minuten. Met name het aanvalsspel over de vleugels verliep prima maar de vrije man werd maar niet gevonden voor de goal. Daar moest Remko Beerens verandering in brengen en inderdaad zoals al veel eerder bracht hij dreiging ook dus zonder bal. Ondertussen piepte en kraakte het aan alle kanten in de defensie van FC Breukelen en met het nodige geluk haalde Wouter Kos de bal van de lijn na een klutsbal op een schot van Bas Vellema. Ajax speelde met veel meer passie en overtuiging alleen het overzicht en wat geluk ontbraken vooralsnog. Ook in de 21e minuut kwam doelman Sacca met de schrik vrij na een vlammend schot van Sergio Cameron, maar de corner die het opleverde werd ongehinderd ingekopt door de sterk spelende Melvin de Groot en zo stond eindelijk de 1-1 op het scorebord dat weer eens niet aan stond! Ajax bleef drukken en drukken en de veelvuldig opkomende Kevin Westmaas gaf de bal in de 25e minuut perfect voor maar Remko Beerens kreeg zijn kale hoofd er niet tegen aan voor de 2-1.

De voorsprong van Ajax leek een kwestie van tijd te worden want FC Breukelen wist nog maar sporadisch de aanval zelf te kiezen en moest continu achteruit voetballen. Ajax kreeg in de 31e minuut opnieuw een dot van een kans na een mooie aanval via Patrick van Dijk en Kevin Westmaas en laatst genoemde vuurde op goal maar doelman Sacca redde subliem de aanval die er daarna uit voortkwam leverde nog een levensgrote kopkans op voor Remko Beerens die maar net over ging. Het leek erop of er daarna een fase ontstond waarin Ajax even wat controle verloor en het gaspedaal werd ook een stuk minder ingedrukt en dit juist richting de slotfase ! Maar zelfs in die rommelige periode kreeg Ajax nog èèn levensgrote kans want als Sergio Cameron een vrije trap mag nemen is het alle hens aan dek voor de tegenstander. En inderdaad het moest doelman Sacca tot een uiterste kracht’s inspanning brengen om het zwaar bevochten punt mee naar Breukelen te nemen.

En zo eindigde de eerste competitiewedstrijd na de winterstop toch weer in een deceptie want na de 0-6 overwinning in de eerste ronde van de competitie bij Breukelen rekende iedereen erop dat ook vandaag de 3 punten in Amsterdam zouden blijven. En zo komen we ook bij het antwoord op de vraag wanneer Ajax voor het laatst een competitie duel won, het is inderdaad schrikken dat was op 2 Oktober uit bij Veensche Boys inmiddels alweer 5 competitie duels geleden ! Dan moeten de Merino’s volgende week in Veenendaal er maar weer aan geloven……….

44e minuut 0-1 Vorm 66e minuut 1-1 de Groot

van der Kraan-Meester-Kloes-Vellema-ter Haak-Westmaas-de Groot-van Dijk-Wattimena-Cameron-Parris.

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

vv Montfoort 2-Ajax Zaterdag 2 (0-3) 22-01-2010

Verslag: Andre

Ajax 2 heeft een uitstekende overwinning behaald in en tegen Montfoort werd het 0-3 voor de Amsterdammers.
De wedstrijd begon 20 minuten te laat omdat er op het laatste moment een andere scheidsrechter uit Amersfoort moest komen.
Ajax kreeg al in de 2e minuut een riante mogelijkheid om de score te openen: van dichtbij schoot Erik Smits tegen de uitlopende doelman van Montfoort op.
Aan de andere kant moest Danny Been gestrekt naar de hoek om een zekere treffer te voor komen. Even later begon Romain Incorvaia aan een indrukwekkende solo, die op het laatste moment werd onderbroken door de hard spelende defensie van Montfoort.
Ook Nick Goede, die meer op de grond had gelegen dan gevoetbald was hier het slachtoffer van en moest zich laten vervangen door Ricardo Peeters.
Domenico Savastano,die op meerdere posities uit de voeten kan verhuisde naar het middenveld.
De toegekende vrijeschoppen gingen over of naast het doel van de ,,oranje brigade,, Ajax dat goed bleef combineren, speelde met flair en bleef de aanval zoeken. Montfoort was gevaarlijk met de counters.
Kort voor het rustsignaal van de goed leidende scheidsrechter Rekers moest Danny Been nogmaals met de voeten redding brengen.

Ook de tweede helft kwam Ajax gretig en zelfverzekerd uit de kleedkamer: Jendro Halman gaf een perfecte voorzet op Said el Hattachi ,de doelman van Montfoort kon alleen maar ten koste van een blessure redding brengen.
Even later stuurde Erik Smits de bal naar de kruising van paal en lat, met een uiterste poging werd de bal over het doel getikt.
Er kwam zand in de motor van de ,,Orange Machine,, en in de 58e minuut was wederom Jendro Halman zijn tegenstander te snel af, zijn voorzet belandde bij Jeremy Kho die bracht Romain Incorvaia in stelling en met een rake kopbal was de doelman verslagen 0-1.

Direct na de openingstreffer werd Jeremy Kho gewisseld om met vliegende vaart naar Amsterdam
vervoerd te worden om bij Ajax 1 aan te sluiten. Zijn vervanger Giano Bonam gaf in de 62e minuut
een voorzet die in door de verdediger van Montfoort werd weggekopt,de hard werkende en sterk
spelende Erik Smits controleerde de bal en met een volley knalde hij de bal onhoudbaar in de hoek 0-2.
Montfoort dat de gehele wedstrijd in een 4-4-2 opstelling speelde stuurde meer mensen naar voren,
de achterhoede wist echter niet van wijken. Ajax wisselde nogmaals: de moegestreden Said el Hattachi
werd vervangen door Furkan Sahin. Zeven minuten voor het eindsignaal kwam voor Montfoort
de genade klap: Giano Bonam passeerde twee verdedigers en gaf een steekpass op Furkan Sahin,
die bleef koel en zocht een hoek uit en scoorde de 0-3.
Een uitstekende overwinning van Ajax dat door deze winst naar de vierde plaats op de ranglijst
is gestegen,

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Uitslagen

Ajax Zat. 1-FC Breukelen 1 (1-1)
vv Montfoort 2-Ajax Zat. 2 (0-3)
Ajax vet – st. Martinus 2 (5-1)

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Ajax zat 2 – SCW zat 1 (4-0, rust 0-0) oefenwedstrijd

Verslag: Andre
Ajax 2 heeft in aanloop naar de lastige uitwedstrijd tegen Montfoort a.s zaterdag,
een uitstekende oefenwedstrijd gespeeld tegen SCW 1 uit Rijsenhout.
De mannen van trainer Dennis van der Wal speelden een wedstrijd zoals
het Ajax voetbal gespeeld dient te worden ,korte combinaties ,opbouw van achteruit
snel druk zetten en aanvallen over de vleugels (oog stelend voetbal)
vanaf de aftrap was het een belegering en een bombardement van aanvallen op het doel
van de Rijsenhouters,met kunst en vliegwerk bleef de achterhoede van SCW overeind.
Aanvoerder Jeffrey Boekelaar stimuleerde zijn manschappen tot grote daden,
Rodney Weverling schoof veelvuldig in en speelde prima na lang blessureleed
beide vleugelverdedigers Jeremy van Eijsden en Domenico Savastano strooien van achteruit
met prima passes,het middenveld met Romain Incorvaia,Erik Smits en Nick Goede waren
ondersteunend aan de voorhoede en hielden de linies goed gesloten,
De vleugelaanvallers Jendro Halman en Jeremy Kho waren ongrijpbaar voor hun tegenstanders
Said el Hattachi was voordurend een aanspeel punt in de spits, en beukte op de defensie van SCW.
Het eerste kwartier bestookte Ajax het SCW doel met schoten uit de tweede lijn,Romain Incorvaia
teisterde in de 18e minuut ,met een verwoestende uithaal de onderkant van de lat.
het eerste wapenfeit voor SCW was een corner na 27 minuten spelen ,de bal was een makkelijke
prooi voor doelman Mitchell Vincken,nadat Jendro Halman nog rakelings naast had geschoten en
Jeremy Kho het zijnet had gevonden ,was daar in de 32e minuut een gemeen vervaarlijk balletje
van Jeremy van Eijsden dat boven op de lat uiteen spatte,alles klopte bij Ajax alleen de afwerking
ontbrak nog ,kort voor het rustsignaal van de uitstekende scheidsrechter van Dokkum redde
de doelman van SCW met de voeten een hard schot van Jendro Halman ruststand 0-0.

In de tweede helft ging Ajax door waar het de eerste helft mee was geëindigd,oogstrelend
voetbal en schitterende combinaties wisselden zich af ,het plezier en spelvreugde straalde
van de ontketende Ajacieden, dat zich beloond zag worden met een viertal doelpunten.
Eerst zag Said el Hattachi nog zijn lob in de 46e minuut van de lijn gehaald,in de 60e minuut
was het dan eindelijk raak, Romain Incorvaia leverde een hardschot af op de vuisten
van de SCW doelman,Jeremy Kho was en snel bij om de bal binnen te tikken 1-0.
na 69 minuten spelen bekroonde Romain Incorvaia een knappe aanval af 2-0
na een uitstekende voorbereiding van Nick Goede.een ontketend Ajax ging prima door,
nog geen minuut later was het de onvermoeibare Erik Smits die de 3-0 aantekende
nadat Said ,,de sloper,,el Hattachi een goed blok had gezet en hem een niet te missen kans gaf.
een kwartier voor tijd kwamen Furkan Sahin en Giano Bonam in het veld.deze twee zorgden
gezamenlijk voor de 4-0 eindstand, Giano Bonam omspeelde twee verdedigers zocht de
achterlijn,de mee sprintende Furkan Sahin trok naar de eerste paal en met een simpele
voetbeweging plaatse hij de bal in de verre hoek,kort voor het eindsignaal deed Ajax doelman
Mitchell Vincken wat van hem verwacht wordt ,geconcentreerd pakte hij die ene bal die hij
te verwerken kreeg met een reflex .de talrijk mee gereisde supporters waren op een geweldige
voetbalavond getrakteerd en begeleidden de spelers onder Bengaals vuur naar de kleedkamers.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Lieve Bettine

Lieve Bettine ,

Omdat je altijd ademloos en vol interesse naar onze verhalen aan de ronde tafel luistert terwijl je ons vertroetelt , had ik bedacht om onze ervaringen in een soort dagboek met je te delen. Verder hoop ik dat je niet meer boos op me bent na het verslag van Ajax Vet.-Zwanenburg waar ik je decolleté bewonderde en bekritiseerde. Ik bedoelde het goed en ik hoop dat je de eerstvolgende training weer wat leuks aantrekt en weer een lekker bakje met borrelnootjes neerzet.

14/12/10 Algemene Ledenraadvergadering

Lieve Bettine,

Door alle media aandacht was het erg druk op de Ledenraadvergadering. Doel van de aanwezige Ajax veteranen was om leider, people’s manager, vinoloog , sfinx en generaal Jan van Eijden in de ledenraad te stemmen . Na een korte, indrukwekkende speech leek het een gelopen koers voor deze Ajax coryfee maar de uitslag bepaalde anders en het lijkt erop dat Ajax 40 jaar ervaring gaat kwijtraken aan een club in Rotterdam.Als jij maar op de Toekomst blijft , Bettine

16/12/10 Eindejaarsdiner

Lieve Bettine,

Zoals gebruikelijk gaan de Ajax veteranen bij de laatste training met z’n allen een hapje eten in plaats van trainen.Deze keer had onze capitano een chinees restaurant uitgezocht . Mr. Tong bij het Leidseplein was het alternatief nadat Klockenbrink had voorgesteld om in zijn buitenhuis op een tropische locatie te gaan barbecuen . Nadat alleen Joop en Ans de Vries hadden bevestigd om te komen en voor de rest niemand, is het vanwege te weinig animo niet doorgegaan . Toch lullig voor Klokkie . Bij Mr. Tong was het erg gezellig en het deed me ook goed dat bijna de gehele selectie aanwezig was. Beukie zat weer te donderjagen met iemand van de bediening ,Wendy Ping , en de tent stond weer op z’n kop. Daarna nog een afzakkertje bij de Bastille en hoopte ik je nog tegen te komen maar ik begrijp dat je in je vrije tijd niet ook nog eens een bar gaat opzoeken.

02/01/11 Nieuwjaarsreceptie. Ajax-Ajax Personeel 1-0

Lieve Bettine,

Over deze wedstrijd kan ik weinig melden omdat ik er niet bij was. Het verhaal gaat dat ik zo nodig met mijn oude kameraden van LMV een nieuwjaarswedstrijd moest spelen maar de ware reden is dat ik hoorde dat jij naar een concert zou gaan van Ronnie Tober in het jeugdgebouw van Zunderdorp en ik spontaan ook een kaartje heb gekocht om stiekem bij jou in de buurt te kunnen zijn . Maar helaas je was er niet en heb ik de hele middag naar ,,Marijke uit Krabbendijke” zitten luisteren . Overigens heb ik me laten vertellen dat de wedstrijd tegen het Ajax personeel zich afspeelde op het tempo van een 78 toeren plaat. Gelijk het tempo van Ronnie Boy.

07/01/11 Aankomst in Hamburg { ons periodieke uitstapje}

Lieve Bettine,

Eens in de zoveel tijd hebben wij internationale verplichtingen en deze keer had Platini ons namens de Uefa aan H.S.V. in Hamburg gekoppeld. Op vrijdagavond voorafgaand aan de wedstrijd is er dan een gezamenlijk diner met de tegenpartij. Deze keer stond het weekend in het teken van Horst Blankenburg {ik heb gehoord dat jij vroeger een poster van Horst boven je bed had hangen met rugnummer 12} die gehuldigd zou worden voor zijn verdiensten voor Ajax in de succesvolle jaren ’70 . Het diner werd genuttigd in bistro Delta met een muzikale bijdrage van José Feliciano {dit had jij ook fantastisch gevonden } .
Om een understatement te gebruiken . Het werd een gezellige avond waarbij al het personeel met nr. 12 op de rug liep , José 12 maal Guantanamera heeft gezongen , Dijkstra 12 liter bier heeft gedronken , Joop de Vries 12 maal een verhaal heeft verteld over een accu en Nooitmeer 12 maal de microfoon heeft afgepakt van José . Om 12 uur gingen we weer terug naar het hotel omdat we de volgende dag moesten voetballen.

08/01/11 H.S.V. – Ajax 1-2

Lieve Bettine,

Na een stevig ontbijt gingen we met de bus {allemaal weer voortreffelijk geregeld door onze Geschäftsführer Frank Veldhoven } naar het trainingscomplex van H.S.V. waar de wedstrijd zou plaatsvinden . De aftrap werd verricht door Horst Blankenburg . Ajax speelde het positiespel zoals het gespeeld moest worden en na een mooie aanval was het Holzfäller Lee die fraai de 0-1 maakte. Na rust maakte H.S.V. op zijn duits 1-1 en iedereen vreesde dat H.S.V. nach oben und über zou gaan . Trainer Buskermolen keek naar de dug out en zag de pas 68 jarige Joop de Vries met een set startkabels op zijn schoot. ,,Trainer zal ik de boel weer even opstarten “riep de Vries en hield de startkabels omhoog. De trainer bedacht zich geen moment en zei , Joop ,erin en schiet eens op doel . Als je niet schiet , ken je niet scoren’. Dat liet onze Joop zich natuurlijk geen twaalfde keer zeggen en 12 minuten voor tijd was het de Vries die de bal vanaf 24 meter en 12 cm. in de kruising joeg en de winnende treffer maakte. Na afloop werd Joop uitgeroepen tot Man of the Match, ging op de schouders en werd geinterviewd door Bild Zeitung. Na het douchen gingen we nog wat drinken in de kantine en toen ik had ik het even moeilijk en miste je . Aansluitend hebben we de wedstrijd H.S.V. -Ajax in de Imtech Arena bezocht en zagen we onze jongens met 2-4 verliezen. Na afloop werd Horst Blankenburg bedankt voor zijn verdiensten voor Ajax door een Ajax delegatie en kreeg een zilveren schaal overhandigd. In de VIP box was het wederom zeer gezellig en op de terugweg hebben we Joop opgehaald bij het trainingscomplex waar hij nog steeds met de Bild Zeitung stond te praten. ‘s-Avonds nog op uitnodiging Upper East bezocht en ook op de dansvloer was Joop matchwinner.

09/01/11 De terugreis.

Altijd weer een vervelend moment. Je koffer inpakken met de wetenschap dat het weekend is afgelopen . Bij het hotel nog even de Bild Zeitung doorgelezen waar Joop de Vries op de voorpagina staat met de kop . H.S.V. IST KRANK DURCH EIN TOR VON JOOP DER GEFRIERSCHRANK . Op de roddelpagina stond er nog een stukje in over Joop met de kop. ES GIBT VIELE FRAUEN UND TRANK FUR JOOP DER GEFRIERSCHRANK. Bij het artikel stond een foto van Joop met 12 topmodellen en 12 flessen prosecco . Ik lees nog even het verslag in de krant en zie de uitslag 1-2 . Ik denk het streepje tussen 1 en 2 weg en zie 12 staan. Op een of andere manier loopt het getal 12 als een rode draad door het weekend. Ik vertel je donderdag na de training wel hoe dat komt.

15/01/11 Ajax-Badhoevedorp 8-2

Lieve Bettine,

Afgelopen zaterdag tegen Badhoevedorp gespeeld . Een lekkere wedstrijd waarbij we het goede gevoel van Hamburg hebben weten vast te houden. 1-0 Hofwijks , 2-0 Oerlemans,3-0 Hogenhout {speciaal voor jou gemaakt} 4-0 Reitz ,5-1 Reitz , 6-2 Oerlemans , 7-2 de Randamie {speciaal voor Tante Es gemaakt} , 8-2 Reitz. Na afloop nog wat gedronken . Ik zag je staan achter de bar maar je was te druk bezig . Misschien heb je donderdag wat meer tijd.

xox Johan

P.S. speciale dank weer voor onze reisleider in Hamburg , Frank Veldhoven.
Frank het was weer geweldigd georganiseerd.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.