Loting districtsbeker

Er is geloot voor de poulefase van de districtsbeker 2011-2012 Hoofdklasse en 1e klasse.

Ajax zaterdag 1 speelt tegen EDO 1 (zondag 1e klasse), De Kennemers1 (zondag 1e klasse) en Kon. HFC 1 (zondag hoofdklasse).
Ajax zaterdag 2 speelt tegen AFC 2 (reserve 1e klasse), Aalsmeer 2(reserve 1e klasse) en Vlug en Vaardig 2 (reserve 2e klasse).

1e ronde weekend 20 — 21 augustus
2e ronde 23-24-25 augustus
laatste ronde 27 — 28 augustus

De nummers 1en 2 van de poule plaatsen zich voor de knock-out fase, vanaf deze fase nemen ook de 32 topklasseclubs deel.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Even Voorstellen ………Bart Logchies


Als nieuwe trainer van de selectie van Ajax zaterdag amateurs, vroeg Rob van Vliet of ik mijzelf, middels een stukje op de site, voor wilde stellen. Veel mensen zullen mij wel kennen, maar voor diegenen die mij nog niet kennen: ik ben Bart Logchies, 47 jaar, getrouwd met Sandra en vader van twee voetballende zoons, Koen (17) en Tijs (13). Als geboren Amsterdammers wonen we nu in Muiden.
Naast het hoofdtrainerschap bij Ajax zaterdag, ben ik docent bij de KNVB voor de TC III jeugd cursus op de HvA voor ALO en SM&O studenten. Tevens ben ik verbonden als docent aan de stichting Axios. De stichting Axios is in samenwerking met Ajax en de gemeente Amsterdam uitvoerder en ontwikkelaar van sociaal preventief supportersbeleid in de breedste zin van het woord binnen Ajax en haar omgeving. Ik ben vooral actief binnen het scholingsprogramma, “Samenscholing onder de Ajax Bandieri”. Hierin worden jonge Amsterdammers, veelal Ajax-supporters, in de leeftijd van 12-18 jaar waarden en normen bijgebracht d.m.v. de kracht van Ajax. Bij toeval zijn mijn uitdagingen komend seizoen in grote mate rood en wit gekleurd.

Als voetballer heb ik voornamelijk gespeeld in de jeugd van Zeeburgia, als senior o.a. bij FC Volendam, Rood Wit A, KBV, OSV en Aalsmeer.
Vanaf mijn 19e ben ik al trainer, heb alle trainersdiploma’s t/m Coach Betaald Voetbal behaald en ben op alle niveaus actief geweest; 1 jaar Zeeburgia, 3 jaar P&T Express, 1 jaar RKAVIC, 4 jaar Aalsmeer, 1 jaar NAS, 3 jaar RKDES, 3 jaar KBV, 4 jaar Argon, 1 jaar Hoofddorp, 1 jaar assistent HFC Haarlem, 2 jaar assistent bondscoach Estland en 6 jaar JOS Watergraafsmeer. Naast heel wat andere leuke en succesvolle jaren, waren die bij KBV, tot nu toe, de mooiste jaren. Een fantastische groep waarmee we kampioen werden van de 1e klasse, de districtsbeker en de landelijke beker wonnen.
Sportief dieptepunt was, na de behaalde promotie het seizoen ervoor, de degradatie met JOS Watergraafsmeer uit de hoofdklasse het afgelopen seizoen.

Bij Ajax zaterdag 1, telt in het aankomende seizoen maar 1 ding: Promotie naar de Hoofdklasse! Naast dit resultaat is ook de manier waarop dit gebeurt van groot belang. De kernwaarden van Ajax, Ambitieus, Betrokken, Innovatief, Creatief en Professioneel, zullen komend seizoen terug te zien zijn bij de zaterdagamateurs. Op de kennismakingsavond van 20 juni jl. hebben de spelers daar, op een leuke manier met afspraken, invulling aan gegeven.

Ik ben erg tevreden over de samenstelling van onze staf en selectie en kijk er naar uit om op maandag 25 juli te starten met de eerste training van het seizoen.

Ik hoop dat veel Ajacieden bij onze wedstrijden komen kijken en ons zullen steunen in de race naar de hoofdklasse!

Geboren in de Korte Leidsedwarsstraat en opgegroeid met het succesvolle Ajax van de jaren 70 en 90, ben ik er trots op om trainer van Ajax zaterdag te zijn komend seizoen!

Tot op De Toekomst,

Bart Logchies.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Indeling 1e Klasse A zaterdag

Ajax 1 Amsterdam
CSW 1 Wilnis
DVVA 1 Amsterdam
Eemdijk 1 Bunschoten
HBOK 1 Amsterdam
Lelystad 1 Lelystad
Marken 1 Marken
Merino’s 1 Veenendaal
Roda,46 1 Leusden
SVL 1 Langbroek
Swift 1 Amsterdam
VVA,71 1 Rhenen
VVZ,49 1 Soest
Zuidvogels 1 Huizen

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Kennismaking selectie en staf Zat 1 en 2

Photobucket

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen hebben de selectie en  staf van Ajax Zaterdag 1 en 2 gisterenavond met elkaar kennis gemaakt in een gezellige en leerzame avond op Sportpark de Toekomst.
De nieuwe spelers maakten kennis het de kernwaarden van Ajax en ook werd de voorbereiding besproken. Nu gaat iedereen eerst genieten van een welverdiende vakantie zodat het nieuwe seizoen fit kan worden begonnen.

Programma voorbereiding:

Zaterdag 1
za 30-07 Ajax Zat. 1-De Dijk
05-08 t/m 07-08 traingskamp Zeeland
di 09-08 Ajax Zat. 1-AFC’34
za 13-08 WHC 1-Ajax Zat. 1
Ajax Zat. 1-De Meern

Zaterdag 2
di 09-08 Ajax Zat.2-AFC’34
za 13-08 Woudenberg 2 -Ajax zat 2
di 16-08 Ajax Zat. 2-HCSC 2
di 30-08 Ajax Zat.2-Flevo Boys 2

(onder voorbehoud)

Klik hier voor meer foto’s.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

selectie Ajax zaterdag 1 en 2 seizoen 2011-2012

Ajax heeft voor het komende seizoen de selectie voor zaterdag 1 en 2 zo goed als rond. Mochten er nog wijzigingen komen dan brengen wij u op de hoogte.

De blijvende spelers:
Danny Been, Dennis van der Kraan, Sergio Cameron, Patrick van Dijk, Mevin de Groot, Bas ter Haak, Wouter Kloes, Joey Lamptey, Jordi Meester, Sergio Parris, Bas Vellema, Giano Bonam, Dennis Eier, Jeremy van Eijsden, Jeandro Holman, Arafath Heuvel, Ricardo Peeters, Erik Smits, Robin Telkamp, Rodney Weverling.

Nieuwe spelers:
Michiel Foppen (FC Hilversum), Laurens ten Heuvel (Katwijk), Arturo ten Heuvel (Katwijk), Dennis Kaars (HBOK), Kenneth Misa Danso (Jos/ Watergraafsmeer), Wouter vd Molen (Zuidvogels), Jeffrey Mols (Huizen), Sil Paddenburg (AFC), Rience Schuurman (New Amsterdam), Brian Tevreden (Huizen), Kevin de Visser (FC Volendam), Antonio Cvetkovic (Alphense Boys), Diego Esajas (sc Voorland), Walter Jaspers (Jos Watergraafsmeer), Michael Malmberg (AFC), Kurdo Mohamad (AFC ’34), Joel Silooy (ZCFC), Nick van Teefelen (DCG), Juanito Wassenaar (FC Volendam), Pablo Yarbassan (Veensche Boys)

De begeleidingsstaf:
Bart Loghies (hoofdtrainer), Joey van Leijenhorst (ass-trainer), Jan Fleijsman (teammanager zaterdag 1), Mo Oumouh (verzorger), Thomas Hamersma (verzorger), Dennis van der Wal (trainer zaterdag 2), Andre Stuijf (teammanager zaterdag 2), Dolf van Zoest (teammanager zaterdag 2), Peter Biro (verzorger), Ali Sultan (grensrechter), Tom van Eijsden (grensrechter), Dick Goossens (wedstrijdanalist/scout),  Hiroyuki Shirai, Ben Kraanen (materiaalverzorger), Rob Versluis (materiaalverzorger), Marc Stuut (stagiair), Marjon Nielen (wedstrijdsecretaris), Ed Lefeber (manager verenigingszaken)

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Veteranen: Lieve Bettine

Photobucket
Lieve Bettine ,

Het seizoen zit er weer op. Jammer want nu het weer warmer wordt ga je luchtiger gekleed en dat maakt de donderdagavond extra spannend .Er worden zelfs weddenschappen afgesloten over wat je aan {of sterker nog } wat je niet aan zal hebben . Het maakt mij niet uit als de decolleté en de borrelnootjes maar blijven. We hebben weer een hectische tijd achter de rug en dat wil ik via mijn dagboek weer met je delen.

12-05 Ajax – Kon. H.F.C. 9-1

Photobucket

Lieve Bettine,

Een avondwedstrijd is altijd lastig ,hebben we genoeg mensen , komt iedereen op tijd en is de tegenstander er wel? Gelukkig liep alles goed en begonnen we scherp en stonden we snel met 3-0 voor en was de wedstrijd snel gespeeld . Dit is het scenario waar trainer Buskermolen iedere wedstrijd op hoopt maar vaak niet goed wordt uitgevoerd. Eindstand 9-1 Blij naar huis gereden want ik heb een aangename verrassing voor mijn zoon Tim maar daar kom ik later op terug. s’-Avonds naar uitzending gemist gekeken en gezien dat Erik Bosma onze kunstenaar een portret heeft gemaakt van Erika Terpstra maar niet werd uitgekozen door Erika. Jammer want zijn portret was echt het mooiste .Later heeft Erika ook gebeld dat ze spijt heeft van haar keuze en dat ze voor Erik zijn portret had moeten kiezen. Ik heb Erik gevraagd of hij een portret van jou wil maken middels zijn beproefde carborundumdruk.Erik was zeer geinteresseerd en liet meteen er een paar wilde fantasieën op los Hierdoor raakte ik wel aan het twijfelen want hij had allerlei gekke ideëen met rood witte lingerie ,de volledige Ajax veteranenselectie en borrelnootjes .Maar het idee dat jouw portret in mijn werkkamer naast de poster van Nico Dijkshoorn zou hangen heeft me toch doen besluiten om Erik de opdracht te geven . Ik hoop dat je het net zo spannend vind als ik.

Photobucket

Photobucket

15-05 Ajax – Twente 3-1 { Ajax 1 kampioen}

Ajax kampioen seizoen 2010-2011

Lieve Bettine ,

Na de wedstrijd Ajax – Kon. H.F.C. had Marcus Keane een aangename verrassing voor me .In mijn vorige verslag had ik een oproep gedaan aan iedereen of ze evt.een kaart over hadden voor mijn zoon Tim voor de wedstrijd Ajax-Twente .Je snapt het zeker al Keane was degene die de algemeen direkteur van de postkamer van het hoofdkantoor van Aegon en de vaste ballenoppomper van Adidas en de ramenwasser van Mercedes-Benz links liet liggen en zijn enige kaart die hij nog over had aan Tim heeft gegeven. Nou ben ik in het verleden wel eens kritisch geweest over Keane .Toen Keane bij ons kwam voetballen {met 30 flessen Kaapse Kraal de duurste veteranenspeler ooit} was iedereen vol lof over hem terwijl hij nog geen minuut gespeeld had.Pas in de 10 de wedstrijd scoorde Keane pas en de link met Sulejmani was gauw gelegd. Toen ik enige tijd later ook nog de naam Sikora liet vallen was Keane het zat Hij ging samen met Aisatti en Sulejmani trappen lopen in de Arena en kreeg les in volley schieten van niemand minder dan van Basten en collega Frans Schoofs {die bracht de ballen die over het hek gingen terug} Sindsdien is Keane een zeer gewaardeerde kracht binnen de Ajax gemeenschap met een afgetraind lichaam waar Darshoen en Verhoeven jaloers op zijn en schiet hij uit alle hoeken en standen de ballen op doel en soms gaan ze er nog in ook. Ook zakelijk gaat het hem voor de wind . Want in Sochi verkocht hij de jeugdopleiding van Ajax en nu lopen ze in Sochi de hele dag trappen op en neer. Ook in China had hij succes en heeft hij 2 miljard truien verkocht van Ajax met als opdruk ,,Ajax is de beste ” helaas ging er bij de vertaling in het modern chinees iets verkeerd en staat er op de truien ,, Keane is een beest” en nu wordt Keane iedere keer als hij door Wuhan of Qingdan loopt lastig gevallen door duizenden hitsige chinese tienermeisjes of door al jaren droog staande chinese vrijgezelle veertigers. Zelf een zeer gerimpelde tandeloze chineze vrouw van in de 90 bood haar diensten aan bij Keane en vertelde daarbij dat ze ooit in 1920 een zeer jonge Ajax voetballer Joop de Vries genaamd heeft ontmaagd en dat ze dus wel weet hoe ze een man moet verwennen . Na een lichte twijfel stond Keane toch sterk in zijn schoenen en wimpelde alle aanbiedingen van zich af. Ook comm.direkteur Henri Aat van der Naat liet blijken zeer tevreden te zijn over de comm.successen en bood Keane aan om een fanshop te leiden in Aasiaat een stad in Groenland met 3310 inwoners . Doel is om de verkoop van de Kolitark met op de rug Eriksen , de Krarlik met Aegon erop en de Adidas Tuktukrotit F 50 te verdubbelen van 2 naar 4 Keane reageerde kortaf en zei ,,Je gaat er zelf maar zitten ” .En nu is er dus binnenkort een realitysoap met de naam Gewoon van der Naat in Aasiaat. Marcus mag ik je nogmaals bedanken namens mij en Tim { volgens jou schrijft hij de verslagen i.p.v. ondergetekende maar hij schrijft Kien i.p.v. Keane dus dat kan niet} voor de onvergetelijke dag die we hebben gehad bij het behalen van het kampioenschap van Ajax 1 . Lieve Bettine wil jij voortaan Marcus ook wat extra zorg geven zoals je bij mij ook wel eens doet . Ik weet dat hij ook een zwak voor je heeft.

21-05 Z.O.B. – Ajax 5-4

Photobucket

Lieve Bettine,

Ja , je leest het het goed .In een bizarre wedstrijd hebben we het kampioenschap weggegeven. Na een 0-1 voorsprong kwamen we 2-1 achter om daarna op 4-2 voosprong te komen . Met nog 20 minuten te gaan mag dat nooit meer uit handen worden gegeven . Helaas door div.oorzaken lukte het Z.O.B. om in die 20 minuten 3 x te scoren en liepen ze als kampioen van het veld. Verslagenheid , woede, frustratie , teleurstelling , onverschilligheid en onbegrip waren de emotie’s die overheerste na afloop.Bettine , ik kan je wel lastig vallen met een hele verhandeling van wat er allemaal mis ging tijdens de wedstrijd maar dat bespaar ik je . Wat ik wel weet is dat we na afloop een etentje hadden gepland met de selectie in Purmerend en dat er ook kermis was op de Koemarkt. Na een lekkere pasta te hebben gegeten zag ik Been jr. vragen aan de suikerspinverkoopster of ze niet in de R.V.C. van Ajax wilde komen zitten. Zag ik Beukeboom flippen op een mega flipperkast. Zag ik Burgers in de flight-simulator zitten .Zag ik de Sousa Cruz het spookhuis inkruipen met een camera om 18 + filmpjes te maken. Lag Darshoen als een fakir op een spijkerbed. Zag ik Dijkstra met een draaiorgel staan en ging met de pet rond . Zag ik van Eck in de zweefmolen met een waterpistool gevuld met rode wijn. Zag ik Heuvel ,die tijdens de wedstrijd 3x scoorde , steeds misschieten in de schietsalon. Zag ik Koster in de botsauto’s als een dolle dwaas tekeer gaan . Zag ik Lee op de Octopussy { een hele minuut}. Zag ik Nooitmeer en Oerlemans als Super Sjimmie en Crazy Sjimmie met elkaar zwaardswaffelen . Zag ik de Randamie de boksbal steeds misslaan.Zag ik Reiz lam tussen de oliebollen in de oliebollenkraam . Zag ik Schoofs bij een kraam waar je oude Ajax shirtjes met een hengel uit de bak kon halen . Het enige wat hij eruit wist te vissen was een uit-shirt van Z.O.B. van 1972. Zag ik van der Sluis met zijn billen schudden bij de Swingbob machine. Zag ik Tevreden op de American Wipp . Hoorde ik van Trappen hoog in het reuzerad , This is the moment ‘zingen .Zag ik de Vries vlaggetjes verkopen die hij bij alle Champions League wedstrijden heeft meegenomen.En zag ik Buskermolen en van Eijden op de draaimolen nr.2 . Kortom Bettine het was een bizarre ervaring en na div. kampioenschappen op rij staan we weer met beide benen op de grond.

24-05 R.K.A.V.I.C -Ajax 2-8

Photobucket

Lieve Bettine ,

Een wedstrijd om niks , op een slecht veld . Het enige leuke was dat Burgers op doel stond en dat ik rechtsbuiten mocht staan de tweede helft {dat was ook snel over want ik werd alleen maar uitgelachen } en dat we gefloten werden door Willem Anker { je weet wel één van de advocatenbroers} . Ook na afloop was het niet ongezellig in de kantine {als jij er nog bij was geweest dan was het uiteindelijk nog een topavond geworden}

26-05 Ajax – Real Sranang 2-3

Lieve Bettine,

Een wedstrijd die in het teken stond om nieuwe spelers te beoordelen . 14 nieuwe spelers mochten hun kunsten vertonen met klinkende namen als Trefkovic, Vacovac, Bakkalbessy en Bep Bakhome.Het leek wel X factor. Langs de lijn stonden de spelers als jurylid en uiteindelijk zijn er 2 door naar de finale en mogen er 4 a.s. donderdag op herkansing .Na afloop mocht ik de juryrapporten bekijken en ik moet zeggen dat ik versteld stond van de deskundigheid. Met beoordelingen als hier en daar een valse noot en iets teveel ad-lib en ik voel niet of hij echt voetbalt blijkt toch wel dat er veel voetbal know how in onze ploeg zit. Ik had de nieuwe kandidaten graag aan je voorgesteld zodat jij ze ook kon beoordelen maar helaas waren ze snel verdwenen en hebben ze hun derde helft diploma voorlopig nog niet gehaald. Lieve Bettine als het goed is hebben we nog 1 wedstrijd en dan moeten we volgens intern mailverkeer van Buskermolen eens goed in de achteruitkijkspiegel kijken . Als ik dat doe hoop ik op één ding en dat is dat ik jou een keer zie zitten.

xoxo

Johan Hogenhout

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Doelpuntenmakers en top 5 assists Ajax zaterdag 2

Ajax 2 speelde dit seizoen 51 wedstrijden verdeeld over competitie-, beker-, oefen- en nacompetitiewedstrijden.
Het scoorde in deze 51 wedstrijden 155 doelpunten. Er werd 27x gewonnen 12x gelijk en 12x verloren.

Doelpuntenmakers :
Jendro Halman 22x
Giano Bonam 22x
Jeremy Kho 20x
Romain Incorvaia 17x
Furkan Sahin 17x
Erik Smits 16x
Said el Hattachi 15x
Dennis Eier 11x
Nick Goede 3x
Thei Houben 3x
Jeffrey Boekelaar 2x
Natano Wattimena 2x
Justin Swart 2x
Rodney Weverling 1x
Gideon Coronel 1x
Obed de Vries 1x

Top 5 assists:
Jeremy Kho 24
Giano Bonam 16
Furkan Sahin 14
Jendro Halman 11
ErikSmits / Dennis Eier 8

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

UPDATE ! Finale nacompetitie wordt niet gespeeld

De finale van de nacompetitie tussen Ajax zaterdag 2 en 3 gaat, na overleg met de KNVB, niet door. Ajax zaterdag 2 speelt reeds in de reserve Hoofdklasse en Ajax zaterdag 3 in de reserve eerste klasse. Promotie en/of degradatie is dan ook niet aan de orde. Hierdoor is de wedstrijd geschrapt. Het betekent direct einde seizoen voor beide teams. Ajax zaterdag 2 blijft na een wisselvallig seizoen (sterk begin, zwak einde) alsnog gehandhaafd in de reserve Hoofdklasse. Ajax zaterdag 3 mistte op 1 puntje de titel, maar liet zich in de nacompetitie van z’n sterkste kant zien en hielp hiermee Ajax zaterdag 2.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Ajax zaterdag 3 wint ook in Hoorn

Na de 5-0 op De Toekomst afgelopen zaterdag heeft Ajax zaterdag 3 vandaag ook in Hoorn gewonnen van Zwaluwen’30 2. Het werd 1-2 (rust 1-0).
Op Hemelvaartsdag had Ajax het in Hoorn moeilijk. De thuisploeg zette vroeg druk en probeerde zo snel de openingstreffer te forceren. Ajax capituleerde pas na een penalty en ging zodoende rusten met een 1-0 achterstand. De Horinenzen moestten er echter nog vier maken in het tweede bedrijf. Zwaluwen ’30 kreeg ook wel kansen, evenals de Ajacieden overigens, maar doelman Rene Waaksma redde een aantal keren fraai. De 1-1 was dan ook een logisch gevolg. Een weergaloze aanval over diverse schijven werd door Dennis Husers (volley!) subliem afgerond. Hierna was het gedaan met het verzet van de vice-kampioen. Alex Liefhebber schoot zelfs vlak voor tijd de winnende binnen voor Ajax na een fraaie aanval via Lloyd de Meza, Dennis Husers en Dennis Bogaard. Door dit resultaat houdt Ajax zaterdag 3 Ajax zaterdag 2 in de reserve Hoofdklasse (nadat Ajax zaterdag 2 DVVA 2 versloeg over twee wedstrijden). De finale van aanstaande zaterdag is dan ook een formaliteit, maar wel een unicum … Ajax zaterdag 2 – Ajax zaterdag 3 voor promotie naar de reserve Hoofdklasse. Of deze wedstrijd daadwerkelijk wordt gespeeld verneemt u nog van ons.

Klik hier voor de foto’s van Peter Liefhebber.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Zaterdag 2 door naar finale nacompetitie

Verslag: Andre
Dat men niet altijd met mooi en goed voetbal het doel bereikt was vandaag duidelijk in de wedstrijd voor een plaats in de finale van de nacompetitie tussen DVVA2 en Ajax 2.

De mannen van DVVA hebben alles in het werk gezet om het Ajax zo onaangenaam mogelijk te maken: vanwege een cricket wedstrijd bij DVVA
moest er uitgeweken worden naar het aardappelenveld van sv de Meer. Goed combinatievoetbal was onder deze omstandigheden niet mogelijk.
Omdat DVVA het spelletje speelt met alles hoog voor de pot en een luchtmacht aan spelers van boven de 1.90 meter was het voor beide partijen
een zenuwachtige eerste helft met weinig hoogtepunten.

De tweede helft bracht wat meer leven en het wachten was op de eerste goal. In de 64e minuut werd de ban gebroken: Dennis Eier kopte de bal van dichtbij
in de doelmond en vanuit de draai haalde Giano Bonam de trekker over 0-1.
DVVA verliet de verdedigende stellingen en trok ten aanval: Domenico Savastano haalde tot opluchting van heel Ajax een bal van de doellijn. Na 78 minuten snelde Giano Bonam naar de achterlijn, zijn voorzet belandde bij Jeremy Kho die zorgde voor de bevrijdende tweede treffer 0-2. Het verzet van DVVA was gebroken.

De ingevallen Said el Hattachi haalde nog eens schitterend uit in de 90e min met een schot in de boven hoek (0-3). Pas in de blessuretijd lukte het DVVA waar ze goed in zijn: de zoveelste hoge bal werd buiten bereik van Danny Been ingekopt 1-3. Natano Wattimena tekende met een fraaie boogkopbal nog voor 1-4 in de 95e minuut.
Het wachten was daarna op een telefoontje uit Hoorn om te weten wie de tegenstander zou worden in de finale. Na eerst niet goed geïnformeerd te zijn bleek uiteindelijk dat Ajax 3 toch de gedroomde tegenstander is geworden in de finale: die ploeg versloeg in de andere halve finale Zwaluwen30 2 met 1-2

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.