Ajax zat. 2 naar 1/4 finale KNVB beker


Verslag: Andre

Ajax heeft zich ten koste van zondag 2e klasser Roda,23 geplaatst voor de 1/4 finale KNVB beker. In het knusse stadion van Roda,23 werd het 2-3 voor de Ajacieden. Gemakkelijk had Ajax het niet: op een ongebruikelijk tijdstip(17.00 uur) en gesteund door fanatiek mee levende supporters beet Roda,23 fel van zich af en met snelle counters waren de eerste mogelijkheden voor Roda,23.

Ajax kwam in de 18e minuut aan de leiding: een vrije trap van Arturo ten Heuvel werd door het hoofd van Antonio Cvetkovic van richting veranderd en verdween in de bovenhoek (0-1). Daarna golfde het spel op en neer ,een uitval van Ajax via de rappe Michael Malmberg strandde in de handen van de Roda,23 doelman. Aan de andere kant moest Ajax doelman Nick van Teeffelen een bal uit de lucht plukken ,voordat Roda,23 gevaarlijk kon worden. Jendro Halman kreeg nog een grote mogelijkheid om te scoren, alleen voor de keeper was de bal te slap ingeschoten.

In de 37e minuut was het toch raak voor Ajax: Michael Malmberg gaf de bal vanaf de achterlijn strak voor en als een duveltje uit een doosje was Antonio Cvetkovic er bij de eerste paal bij om de 0-2 binnen te schieten. Op slag van rust kreeg Ajax nog twee grote kansen: in de 39e minuut ging de bal via de onderkant van de lat weer het veld in en even later plaatste Kenneth Misa-Danso met een lob de bal op het dak van het doel. Ruststand 0-2.

In de tweede helft probeerde Roda,23 gelijk de aansluitings treffer te maken, de snelle vleugelaanvallers hielden de Ajax achterhoede goed bezig. Patrick van Dijk, (die steeds dichter op zijn oude nivo komt,) maakte in de 62e minuut plaats voor Rodney Weverling. In de 71e minuut kreeg Ajax de bal achterin niet goed weg en uit het niets scoorde Roda,23 de 1-2. Dit gaf weer enige hoop in de harten van de supporters van de groen/witten. Ajax wisselde nog 2x  en in de 84e minuut leek de wedstrijd beslist. De ingevallen Giano Bonam bereikte Michael Malmerg ,met een schuiver verdween de bal over het kletsnatte veld in het doel 1-3.

Nog gaf Roda,23 zich niet gewonnen ,Nick van Teeffelen moest nog een keer met een uiterste kracht inspanning redding brengen Erik Smits was aan de andere kant nog dichtbij de 1-4 en Antonio Cvetkovic kwam een stap te laat om zijn 3e van de avond te maken. De laatste kans was weer voor Roda,23 in de 89e minnut kon de spits van dichtbij de 2-3 inkoppen. In blessuretijd probeerde Roda,23 nog van alles om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen,  maar de tijd was te kort om de penaltyserie te bereiken. Ajax plaatst zich door dit resultaat bij de laatste 8 ploegen van het bekertournooi.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Programma

Zaterdag 17 december:
17:00u Roda 23 zon 2 – Ajax zat 2 (beker)

Donderdag 15 december:
19:30u DIRK DE GROOT GALA

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Ajax Zaterdag 1 haalt uit tegen Eemdijk

123a.org

Na het teleurstellende gelijkspel vorige week tegen Marken trad een getergd Ajax vanmiddag aan op het eigen sportpark De Toekomst tegen middenmoter Eemdijk. De Amsterdammers lieten duidelijk zien waarom ze als één van de kampioenskandidaten gelden en stuurden de ploeg uit Bunschoten met liefst 7-0 naar huis.
123a.org

Verslag: Marcel

Ajax speelde vanmiddag zijn laatste wedstrijd voor de winterstop thuis dus er kon bijna niets meer misgaan: de zon scheen / het gras was weer kort gemaaid / de Zaterdag 2 was winterkampioen geworden , eigenlijk waren de punten al binnen. Ok een ieder weet dat we op kunstgras spelen en ok het is een tikkeltje denigrerend naar je tegenstander toe als je er al van uit gaat dat je wint, maar 1 ding staat vast: Ajax thuis en Ajax uit dat zijn ,,helaas” 2 aparte werelden.

Wie na 90 amusante speelminuten sportpark de Toekomst verliet weet waarom ik zo dit verslag begin. Ajax startte tegen het verrassend hoog geplaatste Eemdijk met Melvin de Groot op rechts en met Sergio Cameron op links en deze twee spelers zouden hedenmiddag een grote rol gaan spelen maar daar later meer over. Ajax had trek, nee, honger vanaf minuut 1 tot de laatste seconden was de ploeg gretig en werd Eemdijk vastgezet op eigen helft en mocht vanaf de eerste balwenteling eigenlijk alleen maar toekijken.

123a.org

Ajax begon dus furieus en liet er geen gras over groeien er was vandaag maar èèn ploeg de baas op het veld en dat was de club uit Amsterdam. Dat bewees Laurens ten Heuvel al in de 7e minuut met een bekeken kopbal na een corner van Sergio Cameron maar doelman de Feijter kon nog redden. Ajax bleef met volle overtuiging de aanval zoeken en dat werd al snel beloond, want in de 11e minuut was het de grote kleine man Dennis Kaars die al grabbelend de bal veroverde en hem niet meer wilde afstaan. Net buiten de 16 meter vuurde hij een harde pegel af op doel die in de verre hoek verdween voor de 1-0.

De thuisploeg bleef de bal snel rondspelen en de combinaties op het veld logen er niet om: continu werd de verdediging van Eemdijk onder druk gezet zo ook in de 15e minuut toen de bal per ongeluk voor de voeten viel van Wouter vd Molen die rakelings overschoot op nog geen 5 meter voor de goal. De Amsterdammers bleven gretig en Eemdijk was ondertussen nog steeds op zoek naar hun eerste serieuze doelpoging die er nog niet was geweest, tot aan de 30e minuut toen Frederik Korlaar de bovenkant van de lat raakte toen hij èèn van zijn spitsen wilde bereiken .

123a.org

Maar het was meer een incident deze kans voor Eemdijk want nog steeds heersten de Amsterdammers en met name op het middenveld waren Kevin de Visser en Bas Vellema heel belangrijk: als stofzuigers pakten ze alle ballen af en die werden dan bijvoorbeeld weer ingeleverd bij o.a aanspeel-verdeelpunt Laurens ten Heuvel die daarna bijna altijd een goede voortzetting in huis had. Nee: het zat goed in elkaar vandaag iedereen was bereid om voor elkaar te werken en eindelijk speelde Ajax als team dit geschreven dus met hoofdletters.
Het enige minpuntje was dat het nog maar 1-0 stond maar daar werd verandering in aan gebracht in de 32e minuut toen na een heerlijke crosspas van Sergio Cameron , Wouter van der Molen de bal kreeg die hij direct door schoof naar Melvin de Groot die op links kiezelhard uithaalde voor de dikverdiende 2-0. En goh wat gunden wij Melvin deze goal: na o.a blessureleed vocht hij zich via de Zaterdag 2 weer terug in de basis en liet bij vlagen zien waarom je altijd met Melvin moet beginnen !!

123a.org

Ajax had nu het verschil gemaakt en alle remmen gingen los , je voelde dat de ploeg ging doordrukken en dat is ook wel eens anders geweest…… Kevin de Visser, die onverzettelijk was, bewees dat in de 37e minuut toen hij de onnavolgbare Dennis Kaars weer wegstuurde en met een daverende knal belandde de bal in het netje voor de 3-0 voorsprong. En nog steeds wilde Ajax meer en nog geen twee minuten later was het dezelfde Kevin de Visser die hard uithaalde en via de rug van Dennis Kaars vloog de bal bijna in het doel, ware het niet dat de sympathieke doelman de Feijter de bal nog net kon wegtikken.

Het laatste noemenswaardige wapenfeit viel te noteren in de 41e minuut toen de prima fluitende scheidsrechter van den Helder Ajax geen penalty gaf toen overduidelijk Kevin de Visser bij zijn shirtje werd beet gepakt binnen de beruchte lijnen ,maar het mocht de pret niet drukken: Ajax trakteerde de supporters op 45 heerlijke minuten. Na rust ben je dan benieuwd hoe dit zich verder zou ontwikkelen , ik kan alvast verklappen dat het bij vlagen een genante vertoning werd want Ajax was vandaag wel vijf klassen beter !!

123a.org

Ajax werd overigens daarbij geholpen in de 50e minuut toen Eemdijk met 10 man verder moest nadat een verdediger rood kreeg omdat deze vond dat Dennis Kaars niet alleen op het doel mocht afgaan en werd beetgepakt. De ellende werd alleen maar groter voor Eemdijk want in de 53e minuut =na goed voorbereidend werk van Kevin de Visser= mocht Sergio Cameron simpel de 4-0 binnen schuiven. De Ajax trein denderde verder en nog geen 2e minuten later was het al 5-0 toen èèn van de uitblinkers Kevin de Visser zelf uithaalde voor de 5e goal van de middag. Het was smullen geblazen daar kan in deze maand geen oliebol tegen op!

De ploeg liet zien dat als het als team wil voetballen en als iedereen zijn eigen belangen / prive succesjes opzij zet het gewoon het beste team heeft in deze afdeling !! Het mooiste bewijs leverde Sergio Cameron af die vandaag fantastisch voetbalde in dienst van het team: met diverse niet te volgen bewegingen gaf hij de bal voor op Melvin de Groot die op de lat kopte maar in de rebound tikte Laurens ten Heuvel simpel in de 60e minuut de 6-0 binnen. De storm ging daarna liggen en Eemdijk kneep zijn handen dicht dat na ruim een uur het tempo iets naar beneden ging, ook kroop er wat nonchalance in het team en werd Ajax wat overmoedig want anders waren de dubbele cijfers vast op het scorebord verschenen.

123a.org

Ajax behield de regie (dat wel) en het faire team van Eemdijk probeerde zo nu en dan nog wel wat maar de thuisploeg had alles onder controle en zo konden ook een aantal wisselspelers nog wat speelminuten maken. Jendro Halman was èèn van die invallers en hij mocht in de 74e minuut de eindstand op het scorebord brengen toen hij diep werd gestuurd en daarna beheerst de bal langs de doelman schoof voor de ongekende weelde van 7-0 . Ajax vond het daarna wel best en freewheelend werden de 90 minuten uitgespeeld in misschien wel de beste wedstrijd van het seizoen omdat bijna alle spelers een dikke voldoende haalden en omdat Ajax als een homogeen team speelden waar spelers elkaar iets gunden.

Ok de weerstand was er op een gegeven moment niet meer maar dat was wel de verdienste van Ajax zelf !! Waar de verdediging onder aanvoering van Michel Foppen – Jefrey Mols – Wouter vd Molen en Rience Schurman bijna NIETS weggaf , waar het middenveld ijzersterk was , wat hebben Kevin de Visser – Bas Vellema een hoop werk verricht , en wat was vandaag de voorhoede op dreef onder aanvoering van verdeelstation Laurens ten Heuvel waren Sergio Cameron – Melvin de Groot en de openbaring van de 1e competitie helft Dennis Kaars bijna niet te stoppen. En dan mogen we tot slot doelman Danny Been niet vergeten die vandaag bijna niets te doen had. Hij had de ondankbare taak om Ajax Zaterdag 1 icoon Dennis van der Kraan een aantal weken geleden te doen vergeten na een intern conflict .

Terugkijkend op de eerste 13 wedstrijden mogen we gerust concluderen dat dit elftal een hoop punten heeft laten liggen, wat te wijten viel aan eigen falen maar dat er nog heel veel rek in zit. Dit elftal zit nog lang niet aan zijn plafond en dat is een hoopgevende gedachte. Als Bart Logchies en zijn overige teamleden dit elftal stabieler en minder wisselvallig weet te maken en dat de verschillen kleiner worden tussen de ene en de andere wedstrijd dan gaan wij alvast wat bloemisten bellen …………o ja: dan worden er ook vast straks de uitwedstrijden gewonnen.

Tot slot wens ik als de schrijver van hopelijk leuke stukjes =die af en toe best wel wat kritisch waren bij bepaalde duels- een ieder hele fijne feestdagen toe en zeg ik tot ziens in 2012 op 21 Januari thuis tegen Lelystad.

Scoreverloop:
11e minuut 1-0 Dennis Kaars
32e minuut 2-0 Melvin de Groot
37e minuut 3-0 Dennis Kaars
53e minuut 4-0 Sergio Cameron
55e minuut 5-0 Kevin de Visser
60e minuut 6-0 Laurens ten Heuvel
74e minuut 7-0 Jendro Halman

Opstelling: Been-Foppen-Mols-vd Molen-Schurman-Vellema-de Groot-de Visser-ten Heuvel-Kaars-Cameron
Wissels: Halman-Malmberg-ter Haak erin voor ten Heuvel-Cameron-de Visser

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Ajax zaterdag 2 winterkampioen na overwinning op ODIN’59

Verslag: Andre

Ajax 2 heeft de topper in Heemskerk tussen de ongeslagen nummer 2(Odin,59) en nummer 1 (Ajax) met 3-4 gewonnen. De wedstrijd stond bol van de spanning ,met een rode en gele kaarten en een knots gek en grillig score verloop, o.l.v de uitstekend leidende scheidsrechter Marcel Dijkstra ,die de wedstrijd prima aanvoelde. Ajax vergroot met deze overwinning zijn voorsprong tot 5 punten, en is door dit resultaat winterkampioen geworden.

Vanaf de aftrap gingen beide teams vol voor de winst,tot groot genoegen van de volop mee levende toeschouwers,welke in grote getale aanwezig waren. In de 10e minuut was Kenneth Misa-Danso dichtbij de openingstreffer, met een reflex kon Odin,59 doelman Richard Jonker nog redding brengen. Aan de andere kant kwam Ajax goed weg nadat een gevaarlijke kopbal van Odin,59 spits Paul Hazeveld rakelings over de lat vloog.

De eerste 15 minuten waren echter voor Ajax ,een kopbal van de hard werkende Dennis Eier werd afgefloten en een vrijetrap van de prima spelende Patrick van Dijk kon de Odin,59 doelman nog uit zijn doel ranselen. in de 21e minuut was er wederom een schitterende Ajax aanval,de naar links uitgeweken Kurdo Mohamad bereikte de mee opgekomen Dennis Eier ,met een doffe knal plofte de bal tegen het net 0-1,vier minuten later trok Odin,59 de stand weer gelijk, vanaf 18 meter werd de bal na een vrijetrap van richting veranderd , Ajax doelman Nick van Teeffelen was kansloos 1-1,na 30 minuten kwam Ajax goed weg,een misverstand in de achterhoede gaf Odin,59 spits Frits Kramer de gelegenheid om in te koppen ,gelukkig voor Ajax ging de bal via de lat over het doel Jordi Meester had kort voor de rust de pech dat zijn afstand schot over het Odin,59 doel ging ,ruststand 1-1.

De tweede helft was amper 2 minuten onderweg,of Ajax stond op een achterstand. Bij een ingooi lette niemand goed op ,De Odin,59 aanvaller kreeg vrije doortocht en tikte de bal binnen 2-1.Ajax liet zich echter niet uit het veld slaan ,in de 49e minuut was de stand weer gelijk,een vrijetrap van Kurdo Mohamad werd fraai door gekopt door de regisseur op het middenveld Arturo ten Heuvel,dat gaf Kenneth Misa-Danso de gelegenheid om van dichtbij te scoren 2-2.Patrick van Dijk viel licht geblesseerd uit en werd vervangen door Walter Jaspers.De uitstekend spelende Arturo ten Heuvel scoorde in de 55e minuut de 2-3,na een snelle ingooi haalde de middenvelder ongenadig hard uit,de Odin,59 doelman moet de bal alleen nog maar gehoord hebben 2-3.

Ajax probeerde hierna gelijk door te drukken Kurdo Mohamad omzeilde de buitenspel val ,alleen voor de keeper ging de bal naast ,even later werd een inzet van Kenneth Misa-Danso van de doellijn gehaald,een ongeschreven wet geeft dan aan als de goal niet komt, valt hij aan de andere kant.en dat gebeurde in de 70e minuut was Ajax niet alert bij een ingooi en weer was de stand gelijk 3-3. Odin,59 zette aan voor het slot offensief,en Ajax kwam licht onderdruk te staan. De koele Tim Noordraven zweepte zijn mede verdedigers nog eens op om alles te geven.Nick van Teeffelen tikte een zekere treffer naast zijn doel. Sil Paddenburg liep alle gaten dicht op het middenveld en was overal aanwezig.

in de 82e kwam de ware ontlading voor Ajax ,Kurdo Mohamad kapte en draaide zich knap vrij,zijn afstand schot verdween schitterend in de kruising 3-4. Dat zorgde voor dolle taferelen voor Ajax dug-out waar alles en iedereen van geluk over elkaar heen rolde,met nog 5 minuten te gaan + blessure tijd kon Ajax de overwinning bijna niet meer ontgaan,nog eenmaal trok alles wat een geel shirt aan had naar voren,Jordi Meester moest een nuttige overtreding met een rode kaart bekopen,heel Odin,59 schreeuwde om een penalty, de scheidsrechter had het goed gezien en lag de bal op de rand van het strafschop gebied,de laatste poging van Odin,59 werd hard in de muur geschoten.

Met 10 man trok Ajax de verdiende overwinning naar zich toe ,en werd door dit resultaat ongeslagen winterkampioen,, Volgende week kunnen de mannen van trainer Dennis van der Wal, zich ten koste van Roda,23 zon 2 plaatsen voor de 1/4 finale van de KNVB beker dat moet dan gaan gebeuren op sportpark Bovenkerk in Amstelveen aanvang 17.00 uur.

Video van de 0-1 van Ajax:

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om deze te bestellen.

Stand:

Ajax 13-35 40-16
Odin,59 13-30 36-21
GVVV 13-24 31-15
Swift 13-22 33-25
Spakenburg 13-19 26-19
DOVO 13-17 29-26
Volendam 12-16 25-20
Montfoort 13-14 23-28
IJsselmeervogels 13-12 21-19
CSW 12-10 16-36
Roda,46 13- 8 16-43
Zwaluwen,30 13- 5 15-43
Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Ajax zaterdag 3 sluit 2011 af als “Winterkampioen”

Ajax opende in de thuiswedstrijd tegen WVHEDW sterk en scoorde na tien minuten al de openingstreffer. Dennis Husers tekende voor de 1-0. Een mooie opsteker na de zeperd in Zandvoort vorige week. Na ruim twintig minuten spelen beet WVHEDW wat meer van zich af en kwam een aantal keer er gevaarlijk uit, maar doordat hun eindpass slecht verzorgd was leverden de counters nauwelijks kansen op. Ajax daarentegen ging naarmate de eerste helft vorderde ook slordiger spelen, maar de inzet compenseerde veel. Juist op het moment dat de wedstrijd op een dood spoor zat maakte Alex Liefhebber de 2-0. Dit gebeurde vlak voor rust. Linkspoot Liefhebber, vandaag als spits geposteerd en naar rechts uitgeweken, schoot de bal hard met rechts en bijna dwars door de touwen. Een geruststellende ruststand, waar tijdens de thee het bericht binnenkwam dat koploper FC Breukelen had verloren. De “Herbstmeister” titel lag derhalve voor het oprapen.
In de tweede helft vielen geen doelpunten meer. Nu was het Ajax dat slordig was in de eindpass waardoor diverse kansen om zeep werden geholpen. De inzet was echter altijd aanwezig hetgeen de Ajacieden op de been hield. Het was ook nodig om WV, dat danig aandrong, af te houden van scoren. Doelman Rene Waaksma trad tweemaal essentieel op en hield zijn doel daardoor schoon. Het was de eerste keer dit seizoen dat Ajax de “nul” wist te houden. De Ajacieden gaan genieten van een lange winterstop. In januari volgt een trip naar Milaan, waarna eind januari de competitie wordt hervat met een uitwedstrijd tegen AFC direkt gevolgd door topwedstrijden tegen FC Breukelen thuis en DVVA uit. Wellicht weet Ajax begin februari al of de titelaspiraties kunnen worden gecontinueerd.

Overige uitslagen:
Argon – FC Breukelen 3-1
Geinoord – AFC 1-7
Marken – DVVA 4-3
Voorland – Swift 2-4
Aalsmeer – Zandvoort 3-2

De stand:
1. Ajax 3 13-32 (42-22)
2. FC Breukelen 2 13-30 (54-24)
3. Argon 2 12-24 (43-23)
4. DVVA 2 13-22 (38-21)
5. WVHEDW 2 13-20 (29-20)
6. Swift 3 13-20 (31-28)
7. AFC 2 12-18 (39-37)
8. Zandvoort 2 13-16 (33-41)
9. Aalsmeer 2 13-12 (27-33)
10. Marken 2 13-12 (33-42)
11. Voorland 2 13-10 (29-58)
12. Geinoord 2 13-0 (14-63)

Klik hier voor de foto’s van deze wedstrijd gemaakt door Peter Liefhebber.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Uitslagen

Ajax zat 1 – Eemdijk 1 7-0
ODIN 59 2 – Ajax zat 2 3-4
Ajax zat 3 – WV-HEDW 2 2-0
Ajax vet – Zwanenburg vet 7-1

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Veteranen spelen gelijk tegen Zuidoost United (2-2)

Image and video hosting by TinyPic

Ajax en de Sint waren bij Zuid Oost United te gast
En wat de Sint daar zag heeft hem niet verrast.

Eerste helft eindigde met een 1-1 ruststand
In de tweede helft begon de trammelant.

Paul scoorde fraai de 1-2
Maar daarna zat het niet meer mee.

Simmons gevloerd in de 16 en geen penalty mee
Wel een buitenspeldoelpunt tegen van een man of twee.

Image and video hosting by TinyPic

Het werd al donker en het licht ging maar niet aan
Met 2-2 is Ajax toen naar huis gegaan.

De dinsdag erop tegen de Boys uit Alphen aan de Rijn
De 6-1 overwinning smaakte heel fijn.

Op donderdag kwam de Sint op bezoek
Met een uitgelekt rapport in zijn boek.

Hierin staan de beoordelingen van de trainer Buskermolen
Die uit zijn auto zijn gestolen.

Met o.a. over Aat van der Naad
Stoppen met voetbal als wijze raad

Image and video hosting by TinyPic

Laatste man Bakarbessy alias ,de Bak’
Loopt af en toe in een Purmerreutelwak

Brandweerman Boekelaar alias, de Boek’
Is soms naar zijn tegenstander op zoek.

Na ,de Bak’ en ,de Boek’ hebben we ook ,de Beuk’
Beukeboom voetbalt bijna nooit maar met zijn humor lig je in een deuk.

Voorzitter van de ledenraad Robbie Been , la Gamba’
Danst met Olfers en van Nielen de sambaballensamba.

Been Sr. als Adje interim
Was bij Purmerend ouderwets slim.

Bij Burgers is het niet meer kits achter de rits
Dus voorlopig niet meer in de spits.

Allrounder Sammy de Carvalho Mello
Speelt overal en is een echte lellebello.

Geronimo Stilton adviseur Tony de Sousa Cruz
Is buiten het veld van waarde als 18+ internetvuilpoes.

Keeperstrainer Raymond van Damme onze modequeen
Is al een tijd zonder rode voetballakschoen gezien.

Slangenmens en reservevlaggenist Darshoen
Wordt in 2012 twirlkampioen.

Keeper Dijkstra , lange Ron met de pet onder de lat
Zegt na ieder biertje , dit is de laatste anders word ik zat

Bad bridger en leider Chris van Eck
Schenkt thee met rum in de rust tijdens het groepsgesprek

Voorzitter van de supportersvereniging Hennie H.
Heeft altijd een Kaapse Kraal in de la.

Hofwijks ,middenvelder,alleskunner en goed gebekt
Bezorgt de aanvoerder met zijn toilettas het Axe effect.

Hogenhout, wat hij ook schrijft het interesseert niemand geen ene sier
Maar hij blijft maar doorgaan ,onze Sjonnie Sjeekspier

Manager Business Bla Bla Bla, Marcus Keane
Werkt zich uit de Naad , raakt in het Slop maar het wordt door niemand gezien

Strooimuts en leider Klockenbrink
Is met zijn scooter op de trambaan bloedlink

Koster in de basis klinkt als een 1 aprilgrap
Zeker met zijn enige schijnbeweging , de schijntrap’

Houthakker , kung-fu specialist Stephen Lee
Heeft ook een schijnbeweging , de kiri kiri

Technisch direkteur Lefeber alias Kabouter Lui
Breit al drie jaar aan zijn rood witte trui

Marjon van Nielen , vaak met Lefeb in vergadering
Breit nu iedere donderdagavond een rood-witte string.

Mede-aanvoerder , Kunta Kinte Nooitmeer
Swaffelt iedereen in 1 keer neer.

Goede wijn behoeft geen krans
Met melk meer Oerlemans

In de dug out zie je dat de Randamie alias Swami Donald
Vroeger zeer goed heeft gekorfbald

Deejay Marcel van Ravenswaai
Raakt vaak geblesseerd van zijn eigen gedraai.

Marc Reiz, onze Ajax hovenier
Ploegt veld 10 om met veel plezier

Frans Schoofs , hoofd inkoop Ajax sleutelhanger
Voelt zich bij Ajax soms een swaffel de behanger

Brian Schutz , de enige echte golfking
Komt voor de pechprijs in aanmerking

Spits Regillio ,kardinaal’Simons
Krijgt op zijn warming-up veel respons

Jantje Beton van der Sluis
Is de beste speler van het FC Avondrood bejaardentehuis

Toet toet ,boing boing, Brian en Ronnie samen Tevreden
Als je van de trap valt ben je gauw beneden

Kan soms alles , kan soms niets.
3x Raden, inderdaad Trifkovic

Al 50 jaar behorend bij het Ajax servies
Grensrechter grijze Jopie de Vries

Het geschreeuw van enkele medespelers stuit hem tegen de borst
Het is helemaal niets voor easy-going Remco Worst.

De enige echte scheidKlaas
Is overal behalve op het veld de baas.

Volgende keer weer een verslag van de schrijfPiet
Want rijmen dat kan Sinterklaas niet

Sinterklaas

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd.

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.

Programma deze week


Zaterdag 10 december:
12.15 uur ODIN 59 2 – Ajax zat
14.30 uur Ajax zat 1 – Eemdijk veld 1
14.30 uur Ajax 3 – WV-HEDW 2 veld 3
14.30 uur Ajax vet – Zwanenburg vet veld 10

Share
Posted in Geen categorie |
Bookmark the permalink.