Geslaagde afscheidsavond Zaterdag 2De afgelopen week is er met een gezellig avondje en een beach volley avond afscheid genomen van de spelers welke Ajax zat 2 verlaten of stoppen met voetbal. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje Tevens waren er mooie woorden voor de spelers en werd er een prijs uitgereikt voor de meest constante speler van het seizoen.  Het was een close finish tussen een aantal spelers, maar de uiteindelijke winnaar was Said el Hattachi die met een 100% score, zijn aanwezigheid bij alle trainingen en wedstrijden zijn verdiende prijs in ontvangst mocht nemen.

Ook de begeleiding en fysio werden in het zonnetje gezet. Helaas zijn er ook een aantal spelers die gaan of moeten Ajax verlaten en hun voetbal geluk elders gaan zoeken. De trainer en leiders wensen deze jongens veel succes bij hun nieuwe verenigingen. De spelers welke Ajax 2 gaan verlaten of stoppen zijn:

Patrick Voornhout         Ajax zat 3
Ard Jan Arnold             gestopt
David Zollinger              fc Hilversum
Howard Nedd                gestopt
Mounir Soussi               Zeeburgia
Donavan Liem Kon Tja   gestopt
Bnar Toofeek                Roda 23
Georgie Biswana           gestopt , blessure
Jeroen van Rijn             Purmersteijn
Eychi wijk                     Chabab
Giovanni Piqué              ?
Edmond Sno                 ?
Soykan Koca                gestopt , blessureDe week wordt afgesloten met een jubileumwedstrijd tegen het 90 jarige Herenmarkt op sportpark Sloten. zaterdag 5 juni aanvang 13.00 uur.

Share