Transfernieuws (update !)

Ajax heeft de selectie voor komend seizoen uitgebreid met de komst van drie keepers en dat was hard nodig ook. Ajax begon namelijk het seizoen met vier keepers (Maurits Schmitz, Danny Been, Alex Sacca en Mark Coonen). Al snel moest tussentijds Raymond Homoet van stal gehaald worden, omdat Alex Sacca vroeg in het seizoen stopte en Maurits Schmitz in de winterstop naar GA Eagles vertrok. Danny Been gaf onlangs aan te willen vertrekken (gaat naar OFC), Raymond Homoet stopt (blijft wel lid) en Mark Coonen gaat bij Ajax in de Veteranen spelen.

De nieuwe doelmannen zijn; Rolf Hazelaar, komt van zondag-eersteklasser SDO, Joey Pouw (van topklasser VVSB) en Brian van der Werff (komt van topklasser Koninklijke HFC). Rolf Hazelaar is 26 jaar en speelde in het verleden ook bij NVC en Swift. De bijna 20-jarige Joey Pouw keepte in het verleden bij onder andere AFC en Almere City. Brian van der Werff (broer van PEC Zwolle verdediger Maikel) kwam, voordat hij in 2012 naar Koninklijke HFC ging, uit voor FC Volendam. Alle heren heten wij uiteraard van harte welkom bij Ajax !

Binnenkort meer updates en de volledige samenstelling van de selectie voor komend seizoen.

Share