Transfernieuws (update !)

Ajax heeft opnieuw twee spelers aangetrokken voor komend seizoen. De 23-jarige Donny van der Dussen komt van de gedegradeerde zondag-topklasser Leonidas en Steve Promes (32) komt van Zuidvogels.

Van der Dussen is een middenvelder en speelde in het verleden onder meer voor ADO Den Haag. Zijn vader Albert was een paar jaar geleden nog trainer van Jong Ajax.

Routinier Promes heeft een rijk verleden bij diverse clubs en is een goede bekende van een aantal spelers van de selectie. Hij kwam onder meer uit voor Huizen, Noordwijk, ARC, Pancratius en NVC.

Van de huidige selectie is inmiddels bekend dat de routiniers Yuri Rose (stopt, wordt trainer AFC-jeugd), Stefano Seedorf (nog onbekend) en Karim Bridji (stopt, wordt assistent-trainer Ajax zaterdag 2) geen deel meer gaan uitmaken van de selectie voor volgend seizoen.

Zoals bekend zal Jorg Smeets het stokje overnemen van Bart Logchies. Dennis van der Wal (huidig trainer van de zaterdag 2) zal zijn assistent worden. Detlef Le Grand (huidige assistent trainer van de zaterdag 1) wordt nu eindverantwoordelijke bij de zaterdag 2 in de reserve Hoofdklasse. Bridji zal hem daarbij dus assisteren.

Later deze en/of volgende week meer nieuws.

Share