competitie: Geinoord – AJAX

Morgen speelt Ajax, als de weergoden het toelaten, om 14.30 uur in Nieuwegein tegen Geinoord. Beide teams degradeerden afgelopen seizoen uit de Hoofdklasse. Daarnaast waren beide clubs de afgelopen seizoenen concurrenten van elkaar als het op eventuele degradatie aankwam.
Vorig seizoen won Ajax in Nieuwegein in een spectaculaire wedstrijd met 3-4 in Nieuwegein. De return op De Toekomst eindigde in 0-3 voor Geinooord. Deze nederlaag luidde achteraf gezien toch wel het afscheid in van de Ajacieden op het hoogste amateurniveau. Ook de heenwedstrijd dit seizoen was een prooi voor Geinoord (1-2). Zie tevens hiervoor ons archief op 26 september 2009.

Image and video hosting by TinyPic

Toch bewezen de afgelopen seizoenen dat duels tussen Ajax en Geinoord niet te voorspellen zijn qua uitslag. Kijk in ons archief voor wat verslagen uit het recente verleden op 04-10-2008, 15-03-2008 of 13-10-2007. Garantie voor spektakel is er doorgaans wel tussen de Amsterdammers en Nieuwegeiners.

Mocht de wedstrijd worden afgelast dan is het waarschijnlijk dat Ajax oefent tegen hoofdklasser ARC uit Alphen a/d Rijn. Wij houden u uiteraard op de hoogte !

Share