Afscheid Cees Boot


Wim Stuut en zoon Robbert

Na een carriere als speler, elftalleider bij zaterdag 1 en de laatste 10 jaar trainer van Ajax zaterdag 2, neemt Cees Boot na 37 jaar afscheid als actief lid van AFC Ajax. Als waardering voor zijn tomeloze inzet werd gisteren op sportpark De Toekomst een afscheidswedstrijd met zijn vroegere trainers, teamgenoten en spelers georganiseerd. Na afloop van de wedstrijd werd Cees onder het genot van een hapje en een drankje gehuldigd en haalden de aanwezigen vele herinneringen op uit de rijke historie van Ajax amateurs.


Dennis Heyt schermt de bal af voordat Ronald Renzema erbij kan


Joes Blakborn versus Dion Glumac


links Henk de Gier versus Ron de Vries

Free Image Parking
De supporters van Zaterdag 1 hadden ook kado’s voor Cees

Free Image Parking
Guido en Marcel delen de kado’s uit namens de supporters


Free Image Parking

Klik hier om de oorkonde te bekijken.

Klik hier voor de foto’s van de wedstrijd en hier voor foto’s van de borrel.

Share