Odin ’59 2-Ajax Zat. 2 (4-1) 01-12-2007 UPDATE (FOTO’S)

Free Image Parking

Ajax heeft een terechte 4-1 nederlaag geleden tegen Odin ’59 uit Heemskerk. De Amsterdammers zitten in een moeilijke fase van de competitie en hebben al een paar dikke nederlagen achter elkaar geleden.

Free Image Parking

Ook in Heemskerk keek de ploeg al snel tegen een 1-0 achterstand aan. Zonder de geschorste aanvalsleider Kirtan kon Ajax echter geen vuist maken voorin en moest tevens oppassen voor de gevaarlijke uitvallen van Odin. De gelijkmaker vlak voor rust was dan ook een inzet van een speler van de thuisclub.

Free Image Parking

Na rust hetzelfde beeld: Ajax viel wel aan, maar werd weinig gevaarlijk terwijl de thuisploeg lekker kon counteren. Deze counters werden meestal goed afgemaakt, met een uiteindelijke 4-1 uitslag op het scorebord.

Free Image Parking

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om deze foto’s te bestelllen.

Share