Spakenburg 2-Ajax Zaterdag 2 (4-1) 17-11-2007 UPDATE!!

Free Image Parking

Na het tweede opeenvolgende verlies heeft Ajax Zaterdag 2 de aansluiting met de top van de ranglijst enigszins verloren en vindt zichzelf terug op een vierde plaats. Dit zag er lang tijd niet naar uit in Spakenburg. Ajax maakte het spel op het kunstgras van het hoofdveld bij de blauwen en speelde een zeer goed eerste helft. Waar de Amsterdammers de kansen echter lieten liggen, wist de thuisploeg er wel raad mee en stond met de rust 1-0 voor.

Free Image Parking

Ook de tweede helft hetzelfde beeld: Ajax viel aan en Spakenburg reageerde. De ploeg counterde echter zeer effectief en kwam op 2-0. Ajax toonde veerkracht en Kirtan scoorde na slap ingrijpen van de keeper de aansluit treffer.
Coach Cees Boot wisselde daarna twee verdedigers voor middenvelders, deel uit tactische overwegingen en deels vanwege een blessure bij Jeroen vd Berg. Spakenburg kwam nog meer onder druk, maar kreeg nog meer ruimte voor de counter. Ook nu was dit wel besteed aan de spitsen van de blauwen, die uitliepen naar een zeer geflatteerde 4-1 zege.

Free Image Parking

Free Image Parking

Image Hosted by Plaatjesupload.nl

Free Image Parking

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om deze foto’s te bestellen.

Share