Ajax geniet in de Spaanse zon

Ajax op GC

Een goed, gezond en sportief 2016 !

De selectie vertrok afgelopen zaterdag in alle vroegte naar Gran Canaria voor een trainingskamp van vijf dagen. Na een prima vlucht trokken alle plooien in ieders gezicht weer glad na het betreden van de Spaanse bodem. Onder een heerlijke, strakblauwe lucht en een graadje of 23 vertrok Ajax per bus naar het hotel in Maspalomas.

Ajax op GC 2

De eerste training van 2016

De selectie en begeleiding hebben het weekend benut voor verdere verkenning van de omgeving, een strandwandeling/-training en de eerste voetbaltraining op een uitstekend grasveld in de nabijheid van het hotel. Traditiegetrouw was er ook weer de voetbalquiz onder leiding van teammanager Jan Fleijsman en ass.-trainer Dennis van der Wal. Dit jaar zakten enkele spelers finaal door de mand en waren er tevens een aantal met onverwacht veel voetbalkennis. De uitslag van de quiz volgt in een later verslag.

Ajax op GC 7

Mo, de fysio, maakt de spelers weer fit

Ajax op GC 6
Elftalleider Dick houdt Deen, Joost, Kenneth, Siver en Rolf in de gaten

Maandag in de middag staat er een oefenwedstrijd op het programma. Tegenstander is dan, ook al een traditie, zondag-eersteklasser VELO uit Wateringen.

Share