Ajax Zat. 2-ACV 2 (2-2) 19-05-2007

Image Hosted by Plaatjesupload.nl

Ajax heeft de halve finale bereikt om het kampioenschap van Nederland. Gemakkelijk ging het allemaal niet tegen het fysiek sterke ACV uit Assen.
De gasten kwamen al snel op voorsprong door een verdedigingsfout en probeerden deze te verdedigen. Ajax speelde te slordig en in een te laag tempo om de verdediging van ACV uit te spelen en moest ook nog waken voor de counter. Met de rust was het dus nog 0-1.

De tweede helft speelde Ajax een stuk beter en vonden de spelers elkaar in snelle combinaties. Lens maakte de 1-1 en Pinas bracht zelfs een 2-1 voorsprong op het scorebord. De Amsterdammers kregen daarna nog diverse kansen op een grotere voosprong, maar waren of te zelfzuchtig of wilden het te mooi afmaken. Toen ACV de rug rechtte en tegen scoorde, werd het nog even even benauwd. Het terechte gelijkspel was echter voldoende om op doelsaldo door te gaan naar de volgende ronde, waarin UDI ’19/Beter Bed tijdens het Pinksterweekend de tegenstander is (zaterdag a.s. eerst in Uden, maandag a.s. thuis). De ploeg uit Uden werd eerste in een poule met Turkiyemspor 2 en RKAVV 2.


Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd.

Klik hier voor het verslag en de foto’s op de site van ACV.

Share