Trainingskamp op Gran Canaria succesvol !

palm voetbal

Na de oefenzege op VELO heeft Ajax nog een kleine drie dagen kunnen genieten van de zomerse temperaturen in Maspalomas. Er werd hard getraind, maar tijd voor ontspanning en enkele teambuildingsactiviteiten was er ook. De winnaars van de voetbalquiz werden in het zonnetje gezet en een geweldige catamarantocht langs de kust bij Puerto Rico stond op het programma. Op een idyllische plek werd voor anker gegaan waarna men op een jetski zich kon gaan uitleven. Daarnaast kon, onder leiding van gastkapitein Jan F., een tochtje worden ondernomen op een Zodiac-speedboot.
Ter afsluiting werd er ’s avonds gezamenlijk gedineerd een blikte trainer Jorg Smeets even terug, maar vooral vooruit. Ook dit jaar was het trainingskamp wederom zeer geslaagd. Ajax keert vannacht terug en speelt zaterdag alweer een oefenwedstrijd op De Toekomst tegen AS’80.

winaars VBQ

Onvoorstelbaar maar waar … de winnende groep van de voetbalquiz

lachende gezichten tijdens training

lachende gezichten tijdens de training

Kopvolley

trainer Jorg Smeets kijkt toe bij partijtje voetvolley

op de boot

op de catamaran

beste stuurlui

de beste stuurlui …

etentje

het afsluitend diner

eten

“Nou, schiet op met die foto … ik zit te eten !”

verslag: Dick en Rob
foto’s: Rob

Share