Ajax Zaterdag 2-RKAV Volendam 2 (4-1) 08-10-2005

Na het debacle van vorige week bij De Merino’s (3-0 verlies) had coach Cees Boot de tactiek wat gewijzigd en trad aan in een heuse 4-4-2 opstelling. De wijdbroeken uit Volendam lieten zich daardoor wat verrassen en keken al snel tegen een 1-0 achterstand aan door een goal van Dave. De gasten speelden wel zeer fysiek, maar konden eigenlijk weinig potten breken, ook al omdat ze het regelmatig aan de stok hadden met de arbiter.
In de tweede helft maakte Ajax de tweede treffer (buitenspel volgens het Volendamse kamp), maar zag de gasten toch nog terugkomen, nadat eerder een Volendamse treffer was afgekeurd.
Na de 2-1 speelde de Oranje brigade va banque, waardoor Ajax de counter kon hanteren en aldus uitlopen naar de geflatteerde 4-1 overwinning.
Klik hier voor onze foto’s van deze wedstrijd.

Share