Zuidvogels 2-Ajax Zat. 2 2-3 (verslag)

Voor de toeschouwers was ervandaag een mooie wedstrijd op Sportpark Wolfskamer: Zuidvogels 2 (4e op de ranglijst) en Ajax Zat. 2 (1e) maakten er een mooie partij van. Er werd op het randje gespeeld en af en toe erover, maar beide partijen speelden suidelijk om te winnen.
Het zag er voor Ajax in het begin goed uit: combinerend werd de weg naar het doel van de thuisploeg gezocht en een veldoverwicht werd gecreeerd. Helaas gingen de kansen er niet in, terwijl Zuidvogels aan de andere kant wel scoorde. grote man was (ex-Ajacied) Said die een assist gaf bij de 1-0 en later zelf al koppend de 2-0 russtand liet aantekenen.

In de rust greep coach Cees Boot in en bracht de vleugelspelers Pinas en Maddie in. Zij moesten met voorzetten van de zijkant spits Coll

Share

Comments are closed.