competitie: Ajax treft Zuidvogels

Vanmiddag speelt Ajax op De Toekomst tegen Zuidvogels. De Huizenaren worden getraind door ex-Ajax zaterdag speler DIck Krommenhoek en heeft bovendien drie ex-spelers in de gelederen. De bekendste is zonder meer Dennis Gerritsen die begin jaren negentig furore maakte als spits. Het leverde hem toentertijd een profcontract op bij NAC. Ook aanvaller Serginho Lens was drie jaar geleden te bewonderen op De Toekomst en doelman Bertram de Langen speelde ook even kort voor Ajax. Momenteel staat Zuidvogels twee punten achter Ajax op de zevende plaats. Ajax, waar Sergio Cameron nog een wedstrijd schorsing uitzit, moet zelfvertrouwen hebben geput uit de fraaie zege bij Young Boys twee weken geleden. Wie haakt aan bij de kopgroep of wie valt er af ? Komt het vanmiddag bewonderen … Scheidsrechter de heer S.B. den Haan fluit om 14.30 uuur voor de aftrap op veld 1.

Share