Zaterdag 2 wint oefenduel in Loosdrecht…1-3

1718loo_aja01


Loosdrecht_Ajax_zat_2

Verslag: Rob

Op deze zwoele zomeravond oefenden Loosdrecht 1 en een combinatie van Ajax Zaterdag 1 & 2 vanavond tegen elkaar als laatste wedstrijd voordat het serieuze werk begint. De Zaterdag 2e klasser had ex-Ajacied Cvetkovic in de gelederen en begon gedurft hoog druk te zetten, waardoor de opbouw van Ajax in het begin vrij stroef verliep.

1718loo_aja02

Pas na 16 minuten zagen we de eerste kans toen Seedorf van afstand kon uithalen, maar de keeper met de vuisten redding kon brengen. Een paar minuten later gevolgd door een schot van Renger waarna Cijntje de rebound niet kon benutten. In de 22e minuut was het wel raak toen Cijntje tegen de lat schoot en Kranenburg de afvallende bal in het doel kopte (0-1).

1718loo_aja03

Even later was ook Loosdrecht dichtbij een doelpunt met een schot dat rakelings over ging. Vlak voor de pauze zagen we ook nog een poging van Seedorf die ook rakelings over de lat mikte.

1718loo_aja04

Na de rust kwam Loosdrecht in de 53e minuut op gelijke hoogte toen een speler van Loosdrecht fraai over keeper Ziere lobte (1-1). Na een uur spelen was het echter alweer Ajax dat een voorsprong via Renger nam na een vlotlopende aanval. Vijf minuten later was het weer raak toen Cijntje de keeper met een lob verraste (1-3).

1718loo_aja05

In deze stand kwam de resterende tijd geen verandering meer waardoor Ajax verdiend als winnaar van het veld stapte.

1718loo_aja06

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om deze te bestellen.

Opstelling Ajax: Ziere, Wollgarten, Stoker, van Damme, Schurman, van ‘t Land, Cijntje, Renger, Fransberg, Seedorf, Kranenburg.
Wissels: Kool, Joren, Ernest, Streekstra, van der Kuijl, Djairin, R. Uhlenbeek, Main.

Share