Update situatie Rob (update 9/11)

Image and video hosting by TinyPic

Onze huisfotograaf Rob ligt nog steeds in het ziekenhuis. Het gaat goed met hem. Na diverse onderzoeken is het momenteel wachten op wat de artsen van plan zijn met hem. Nadere info volgt zo snel mogelijk.

update 3/11:
Waarschijnlijk wordt Rob aanstaande dinsdag (7/11) geopereerd waarbij een ICD (een soort interne AED) geplaatst die als een soort pacemaker gaat fungeren. Dit om de pompfunctie van het hart en hartritme voortaan op goede wijze te laten functioneren. Over de tijdsduur van de verdere revalidatie en aanwezigheid van Rob langs het veld valt momenteel nog niets te zeggen.

update 9/11:
Rob is weer thuis ! Afgelopen dinsdag is Rob geopereerd en maakt het naar omstandigheden goed. Het figuurlijke “jasje uit gedaan” qua energie is van toepassing, maar goed gemutst gaat ie revalideren en herstellen om weer in goede conditie te komen. Wanneer onze fotograaf weer de mooiste plaatjes gaat schieten is momenteel niet bekend.

Share