Zaterdag 2 weet weer wat verliezen is

Mc5U.jpg

In de reserve Hoofdklasse A heeft Ajax zaterdag 2 vanmiddag een flink pak op de broek gekregen van Volendam 2. Na een 3-1 ruststand stond er na negentig minuten een 5-1 eindstand op het scorebord. Het was de eerste nederlaag na de winterstop voor de mannen van Detlef Le Grand. Ajax was bezig aan een knappe inhaalrace en leek voor deze wedstrijd opeens weer kansen te hebben op het kampioenschap, maar maakt nu weer een pas op de plaats. De regerend kampioen kent momenteel een achterstand van 9 punten op koploper ODIN ’59 2 met een wedstrijd minder gespeeld en staat op plek zes.

Mc6v.jpg

McAc.jpg

McAG.jpg

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om deze te bestellen.

Video:

Volendam 2-Ajax Zaterdag 2 (5-1) 07-04-2018 from Ajax Amateurs on Vimeo.

Share