Zaterdag 2 speelt gelijk in Veenendaal: 0-0

Image and video hosting by TinyPic

Verslag: Chelsea ten Oever

Het is een prachtige blauwe dag in Veenendaal en als de aftrap begint om 12.30 uur is het vooral Ajax dat gretig is en veel minuten maakt op de helft van de tegenstander. In de 12’ klapt de enkel van een DOVO-speler dubbel en moet hiervoor direct gewisseld worden. Halverwege de eerste helft is het voornamelijk de hitte die iedereen de baas is en dat valt ook te zien aan het baltempo.

De eerste helft is het voornamelijk Bobby en Regilio die net niet dodelijk genoeg zijn en de bal naast en over weten te schieten. Rico is een doorgebroken speler nog net te slim af door op het laatste moment de bal voor de voeten van de tegenstander op 11 meter van het doel weg te tikken.

2de helft is voornamelijk Ajax wat opnieuw domineert maar het wil allemaal opnieuw niet lukken. Steekballen, kopballen en verre afstandsschoten worden of doorzien of uit de kruising door de doelman van DOVO eruit gevist. In de 74’ wordt DOVO vanuit een buitenspelpositie gevaarlijk. Helaas wordt dit genegeerd door scheidsrechter Pijlman waardoor Tijs geen keus meer had dan een tackle in te zetten binnen de 16 meter. De beste man zag hier een penalty en het was DOVO dat op voorsprong had kunnen komen. Wil het niet dat de bal hard op de paal werd geschoten waardoor het uiteindelijk 0-0 is gebleven. AFC Ajax II keert met 1 punt terug in de bus naar Amsterdam.

Wissel: 78’ Bobby 9 – Cijntje 17

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om deze te bestellen.

Video:

Share