Dankwoord Jorg Smeets

Trainer Jorg Smeets verlaat Ajax voor een nieuw avontuur bij AFC zaterdag. Hij laat Ajax achter met een enorme historische daad … promotie naar de 3e divisie. Wij wensen Jorg veel plezier en succes even verderop in de stad en danken hem voor de mooie onderstaande woorden.

“Na drie mooie jaren en een fantastisch eindresultaat, de promotie naar de derde divisie, neem ik afscheid als trainer bij Ajax zaterdag 1. Langs deze weg wil ik graag iedereen bedanken waar ik mee gewerkt heb of die iets voor de zaterdagamateurs heeft kunnen betekenen de afgelopen drie jaar.

In het bijzonder natuurlijk de spelers, die het op het veld moeten doen maar met name degenen waar ik dagelijks mee heb gewerkt. Mijn assistent Sergio Cameron, heel veel succes bij je eerste klus als hoofdtrainer bij Pancratius JO19-1 en assistent- en keeperstrainer Dennis van der Wal. Beiden erg bekwaam, maar bovenal uiterst betrouwbaar en loyaal. Echte Ajacieden !

Tenslotte, mijn dank aan de redactie/schrijvers van deze site, voor de mooie stukjes (Marcel !) maar vooral het trouwe groepje supporters die de zaterdagamateurs elk jaar weer intensief, bevlogen en fanatiek blijven volgen! Hulde daarvoor, zonder jullie is het toch een stukje minder.

Ik wens iedereen een fijne vakantie, al het goeds volgend seizoen en in de toekomst.

Nogmaals, oprecht bedankt en tot ziens !”

Jorg Smeets

Share