Ajax houdt nederlaag klein tegen profs Almere City FC

ODxL.jpg

Ajax heeft de eerste oefenwedstrjd van de voorbereiding erop zitten. Gisteravond werd in Almere met 3-0 verloren van de profs van Almere City FC. Na twee volledige trainingen hield Ajax voor rust de schade knap beperkt. Alleen Radionio Balker scoorde voor het team uit de Keuken Kampioen Divisie. Na rust tilden Nicky van Hilten en Stijn Meijer de stand naar 3-0 en daar bleef het bij.

ODxC.jpg

Voor Ajax kwamen de meeste selectiespelers een volledige helft in actie, sommigen iets meer. In de eerste helft kwamen Stephan Veenboer, Mitchel Burgzorg, Bart Spil, Roy Deken, Edwin Soenarto, Glenn van Zoolingen, Ruben Adney, Jack van Moerkerk, Kevin Owusu Asare, Sonny Pronk en Kenneth Misa-Danso in actie. Na rust zagen we ook Ruben Zandwijken, Jay Winter, Patrick van der Kuijl, Tim Plemper, Ricardo Fransberg, Celso Uhlenbeek, Cedric Main, Jake Wollgarten en Toer Bouwman.

ODxh.jpg

Foto’s: Gerco

De redactie staat nog in de vakantiemodus en dus verwijzen wij u hieronder voor wat verslagen en beelden.

MEDIA:
ALMERE CITY FC
Omroep Flevoland
Het Amsterdamsche Voetbal

Share