Zaterdag 2 speelt gelijk tegen Loosdrecht

1819aja_loo00

Verslag: Rob

De oefenwedstrijd was nog geen 5 minuten oud toen Loodrecht een tegenvaller moest verwerken omdat een speler het veld geblesseerd moest verlaten. Toen zij weer met elf waren, kwam meteen de eerste kans toen een speler van Loodrecht over het doel schoot. De tegenstander was sowieso snel in de omschakeling want na een kwartier volgde weer een snelle uitval die voor het doel gered kon worden door.

1819aja_loo01

Ajax voerde tot dan toe wel de boventoon maar kon vooralsnog de keeper van de ploeg uit gemeente Wijdemeren niet verontrusten. Na 20 minuten was het aan de andere kant wel raak (0-1). Een snelle uitbraak na 27 minuten door Esajas bracht de stand echter alweer gelijk (1-1). De gasten waren even van slag en Ajax leek door te kunnen drukken. Vlak voor de pauze volgde de tweede treffer toen Rellum in de diepte werd aangespeeld en beheerst de 2-1 achter de keeper schoot.

1819aja_loo02

Net als in het eerste bedrijf waren de eerste kansen na de pauze voor Loosdrecht, maar de Amsterdamse verdediging gaf vooralsnog geen krimp. Het was echter meer aan het gebrek aan scherpte aan de kant van de gasten te wijten dat Ajax op voorsprong bleef, want op de helft van Loosdrecht werd de thuisclub amper meer gevaarlijk.

1819aja_loo03

Een paar minuten voor tijd volgde dan ook de onvermijdelijke gelijkmaker die een goed uitgevoerde hoekschop achter keeper Van Diggelen werd geschoten (2-2). Zo eindigde dit duel in een terechte puntendeling en heeft trainer Le Grand voldoende verbeterpunten voor de volgende training.

1819aja_loo05

1819aja_loo04

Share