Kleine zege voor Ajax in tweede oefenduel

In de eerste helft waren beide teams gewaagd aan elkaar. Volendam was zelfs iets de bovenliggende partij, echter de effectiviteit en het hoge baltempo van Ajax stond daar tegenover. Stephan Veenboer redde een paar keer bekwaam op inzetten van de wijdbroeken, terwijl Ricardo Fransberg bij een goede kans voor Ajax rakelings naast schoot. De tweede serieuze kans was wel raak. Ruben Adney benutte een voorzet van Jake Wollgarten (0-1).

Na de pauze bracht Tim Plemper Ajax al gauw op 0-2. Doelman Ruben Zandwijken (hij keepte de tweede helft) moest daarna een paar maal handelend optreden bij kansen voor Volendam, maar capituleerde vijf minuten voor tijd (1-2). Verder dan deze aansluitingstreffer kwam het team van trainer Sander Middelbeek (ex-JOS Watergraafsmeer) niet. Een nuttige en sportieve oefenpot voor beide teams, zo vroeg in de voorbereiding, was na afloop de conclusie.

De spelers van Ajax voor de wedstrijd tegen Volendam:

Klik hier voor meer foto’s van RKAV Volendam.

Share