Zaterdag 2 klaar voor de beker

Verslag: Andre

Ajax zat 2 heeft de oefenwedstrijd tegen Overbos 1 met 5-0 gewonnen. In de eerste helft kwam Ajax op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Rio Uhlenbeek, verder kon de ploeg uit Hoofddorp de schade nog beperkt houden. In de tweede helft maakte Ajax binnen twee minuten het verschil: eerst was het wederom Rio Uhlenbeek die scoorde en één minuut later tilde Gianni Rellum de stand naar 3-0. Het was een wonder dat de stand niet verder opliep want Ajax kreeg legio mogelijkheden. Aan de andere kant moest Ajax doelman Scott van Diggelen twee keer handelend optreden om de nul vast te houden. Tien minuten voortijd gaf Ajax nog even gas en Timo van Roemburg maakte de 4-0.
Het slotakkoord was wederom voor Rio Uhlenbeek die op aangeven van Mick Kohlman zijn derde treffer van de avond op het scorebord plaatste.

Share