Valse start Zaterdag 2 in competitie

      Reacties uitgeschakeld voor Valse start Zaterdag 2 in competitie

Verslag: Andre

Ajax zat. 2 heeft in de eerste competitiewedstrijd tegen promovendus Roda’46 2 een slechte beurt gemaakt. De eerste 10 minuten had Ajax twee grote mogelijkheden om de score te openen. Na 15 minuten kwam de ploeg uit Leusden op een 1-0 voorsprong na een groot misverstand in de Ajax achterhoede en dat was het sein voor Roda’46 om de bus te gaan parkeren.

De tweede helft was net zo slecht als de hevige hoosbuien. Een eigen doelpunt bezorgde de thuisclub een voorsprong van 2-0. Wat Ajax ook het restant van de wedstrijd probeerde, niets lukte de Amsterdammers en tot dolle vreugde van Roda’46 blies de scheidsrechter na 95 minuten voor het einde en vielen de spelers met kramp op de doorweekte grasmat.