Ajax 5 haalt opnieuw uit

Nadat Ajax 5 vorige week zijn blazoen weer wat oppoetste was het afgelopen zaterdag cruciaal om de goede vorm voor te zetten en opnieuw te vlammen tegen ditmaal Hercules. De stoere naam dragende Utrechtse voetbalclub was de afgelopen jaren menigmaal een verrassend struikelblok voor ambitieuze titelkandidaten. Het vernieuwde Hercules heeft dit seizoen een broodnodige verjonging ondergaan (eens in de zoveel tijd hebben zelfs de veteranen dit nodig) en was hierdoor de uitgelezen testcase voor onze Old Heroes. De aanvoerder van het dappere Hercules zou na afloop in de nabeschouwing reppen over een appeltje eitje voor onze mannen. Nooit werd het een wedstrijd, simpelweg omdat het gedreven Ajax 5 zijn voetballende kwaliteiten liet gelden door met 3-0 te gaan rusten om uiteindelijk met een dikverdiende 7-1 eindstand te eindigen. De twee bovengenoemde kwaliteiten (gedrevenheid en voetballend gogme) moeten ook dit jaar weer naar de titel lijden en zullen wekelijks geëtaleerd moeten worden gezien de geduchte titelconcurrentie van o.a. Sparta en AFC. De Hercules-horde werd simpel genomen door de Old Heroes. Op naar de volgende slag. Leve de Old Heroes !

Tekst: Paul

Share