Zaterdag 2 verliest thuis van Spakenburg 2

Verslag: Andre

Ajax 2 – Spakenburg 2 was vooraf al bijna een kansloze missie voor de ploeg van trainer Detlef le Grand. Het team zit in de hoek waar de klappen vallen door schorsingen en blessures kan men amper een elftal op de been brengen. Met spelers die wedstrijdritme op moeten doen, omdat ze terug komen van langdurige blessures en louter geblesseerden op de bank was het een schier onmogelijke taak om de blauwen uit Bunschoten/Spakenburg partij te geven.

De eerste helft kon Ajax nog redelijk partij geven, maar door persoonlijke fouten achterin (die genadeloos werden afgestraft door Spakenburg) stond Ajax bij de rust op een 0-3 achterstand. In de tweede helft moest het geplaagde Ajax geblesseerde spelers inzetten en zelfs de reservekeeper moest als veldspeler binnen de lijnen komen. Nog was de gifbeker niet leeg. De laatste 20 minuten
moest Ajax met 10 spelers de wedstrijd uitspelen omdat er geen spelers meer over waren om ingezet te kunnen worden.

Het is voor Ajax te hopen dat er snel betere tijden aanbreken en dat de ziekenboeg snel leeg gaat stromen want anders wordt het een lang en zwaar seizoen.

Share