Ajax 5 kampioen bij de Klassieke Veteranen Landelijk !

Vorig seizoen werd Ajax 5 kampioen “onder de zon”. Tijdens het teamuitje in Spanje werden onze Old Heroes toen kampioen zonder zelf te spelen omdat de concurrent punten liet liggen. Uniek ! Het zalige scenario voor de aankomende landstitel was ditmaal exact hetzelfde als dat van ons vlaggenschip. Een puntje pakken om de titel officieel te maken (met overigens een al bijna zeker gespeelde strijd, want Ajax had een verschil in doelsaldo ten opzichte van concurrent Sparta van +23). Helaas moest het opeisen van de schaal een week uitgesteld worden omdat opponent Victoria een teamuitje naar Malaga op het programma had staan voor afgelopen weekend. Echter, toen de uitslagen binnenkwamen bleek AFC Sparta met 4-2 te hebben verslagen en was de officiële titel voor het tweede opeenvolgende jaar zonder zelf te spelen een feit. Hoe goed ben je dan wel niet zeg ! PROFICIAT mannen !

Aanstaande zaterdag wordt de wedstrijd tegen Victoria ingehaald in Loosdrecht om 14:00 uur en zal de schaal worden overhandigd. De inhaalwedstrijd uit tegen AFC zal zeer waarschijnlijk niet worden gespeeld.

“Ajax 5 Kampioen terwijl de tegenstander onder de zon ligt”.

Tekst: Paul

Share