Veluwade toernooi in Hierden: Winst voor Ajax tegen NSC Nijkerk

De tweede oefenwedstrijd van het seizoen was woensdagavond voor Ajax in Hierden. Op het voetbaltoernooi bij vv Hierden, onderdeel van het evnenement “Veluwade 2019“, moest het zich gaan wedijveren met de kampioen uit de 1e klasse NSC Nijkerk. Zeker geen onbekende tegenstander vanuit het recente verleden. Ook nu bleek de blauwgele brigade een taaie tegenstander. Het verschil in de eerste helft tussen de 3e divisionist en de kersverse hoofdklasser was nauwelijks aanwezig en al helemaal niet in de score (1-1) bij rust. Na rust trok Ajax dan uiteindelijk wel de zege naar zich toe door ook conditioneel de boventoon te voeren. De eindstand werd zo 3-1. De doelpuntenmakers voor Ajax waren Glenn van Zoolingen, Kevin Owusu Asare en Ralph Jurka. Voor NSC Nijkerk scoorde Jonathan Martina.

Zaterdag mag Ajax weer afreizen naar Hierden. Dan is om 17:15 uur competitiegenoot VVOG uit Harderwijk de tegenstander.

De fraaie foto’s hieronder (bij afwezigheid van Rob van Vliet) hebben wij “gepikt” van Facebook (Supporters vv NSC Nijkerk) en zijn afkomstig van Rob van Willige e/o Wim Balke. Bij voorbaat onze dank heren !

Share