Bekerduel Zaterdag 2 bij DVVA afgelast

1920dvv-aja-bek01

Verslag en foto: Andre

Voor Ajax zat 2 stond vandaag de uitwedstrijd tegen DVVA 2 op het programma. De bekerwedstrijd stond gepland op veld 1, dat er als een biljartlaken bij lag. Na een uitgebreide warming up stonden beide teams klaar voor de aftrap, maar nog voordat scheidsrechter Karamat voor het beginsignaal had gefloten ontstond er enige commotie. In eerste instantie dachten de toeschouwers en spelers dat er een streaker het veld kwam opgelopen. Het bleek echter de consul van de gemeentelijke plantsoenendienst te zijn, die na twee keer stampvoetend op het gras iedereen van het veld stuurde met de woorden “afgelast” en daarna zonder uitleg weg liep. En iedereen verbaasd achterliet, nu is het aan de KNVB om een geschikte datum te vinden om de wedstrijd alsnog te laten spelen.

Share