Oefenwedstrijd Zaterdag 2 gestaakt bij 4-0 ruststand

1920aja-cto00

Verslag: Rob

Vlak voor het duel begon werd Sportpark De Toekomst geteisterd door een wolkbreuk waardoor het kunstgras helemaal doorweekt was. De eerste kans kreeg CTO dat keeper Axel Weitz testte maar niet raak mikte, dat deed Koen Blommesteijn in de 8e minuut wel toen hij ontsnapte aan buitenspel en de keeper kon verschalken (1-0).

Na 20 minuten meldden de Duivendrechters zich weer in het strafschopgebied van Ajax maar enkele pogingen werden door keerper Weitz onschadelijk gemaakt. Ook had de sluitpost een keer geluk toen een van richting veranderd schot tegen de buitenkant van de paal kwam. In de 27e minuut was het weer raak: Koen Blommesteijn werd in de loop aangespeeld en bleef koelbloedig. (2-0). Vlak daarna scoorde CTO’70 de verdiende aansluitingstreffer, maar deze werd geannuleerd.

In de 34e minuut weer een snelle uitval van Ajax over diverse schijven en de voorzet van rechts werd binnengelopen door Bart Ahakwakou (3-0). Vlak voor het rustsignaal kopte Niels van der Steen de 4-0 binnen uit een corner. Zo werden de weinige toeschouwers die de weersomstandigheden getrotseerd hadden getraceerd op lekker veel doelpunten, maar besloot de scheidsrechter in verband met de aanhoudende regen de wedstrijd toch maar te staken.

Opstelling Ajax: Axel Weitz, Kenneth Dames, Marino vd Vloot, Niels van der Steen, Bruce Touw, Nick Klene, Kik Boluyt, Bart Ahakwakou, Niels Zinga, Koen Blommesteijn, Anouar Moussa.
Wissels: Scott van Diggelen, Marthijn Knippenberg, Yarino Janzen, Vincenzo Schep, Kaj de Jong.

Share