Ajax Zaterdag combinatie 1 & 2 wint oefenduel tegen Loosdrecht 1

  1. 1920aja-loo01

Verslag: Rob

Ajax begon gedreven aan dit oefenduel tegen 2e Klasser Loosdrecht en al in de eerste minuut punterde Ralph Jurka de bal rakelings naast het doel van Loosdrecht. De thuisploeg bleef de bovenliggende partij en na 12 minuten werd dit overwicht beloond met een doelpunt van Koen Blommestijn op aangeven van Ralph Jurka (1-0). Hierna kon Loosdrecht zich een keer laten zien bij het doel van keeper Scott van Diggelen met een afzwaaier na een vrije trap.
Vlak voor het half uur wist Ralph Jurka ook het net te vinden na een fraaie aanval over diverse schijven (2-0).Kort hierna moest Moiz da Silva geblesseerd het veld verlaten en werd vervangen door Kenneth Dames.

  1. 1920aja-loo02

Ajax kwam nog voor rust op 3-0 door Ralph Jurka via een penalty nadat een Loosdrechtse speler hands had gemaakt in het strafschopgebied na een kopbal van Ricardo Fransberg hetgeen ook de ruststand was.

1920aja-loo03

De 2e helft was net begonnen toen Jack van Moerkerk al de 4-0 kon intikken nadat de doelverdediger de bal loste. Inmiddels had Nick Klene Ricardo Fransberg vervangen. Een half uur voor tijd ging Ajax wisselen en bracht vier nieuwe spelers in het veld. Loosdrecht wist nog tegen te scoren uit een vrije trap (4-1) en vlak hierna kon Anouar Moussa de marge weer op vier brengen maar de spits schoot over.

1920aja-loo04

Even later was de spits wel succesvol en scoorde in de verre hoek (5-1). Zo won Ajax deze leuke oefenwedstrijd met duidelijke cijfers.

Opstelling Ajax: Scott van Diggelen, Siver Abdulrahmann, Moiz da Silva, Chavez Uitenwerf, Niels van der Steen, Jake Wolllgarten, Jay Winter, Jack van Moerkerk, Ricardo Fransberg, Ralph Jurka, Koen Blommestijn.
Wissels: Yarimo Janzen, Bart Ahakwakou, Nick Klene, Kenneth Dames, Marinio vd Vloot, Anoyar Moussa.

Klik hier voor meer foto’s en hier om deze te bestellen.

Share