Zaterdag 2 wint oefenduel van De Meer Zondag 1…1-0

1920aja_mee00.jpg

Verslag: Rob

Onder leiding van scheidsrechter Jorge Cruz uit Maarheze begon Ajax tegen 3e klasser De Meer zondag 1 zoals het gewend was in de competitie met hoog druk zetten. Al snel zorgde dit voor een te zachte terugspeelbal op de keeper die door Koen Blommestijn onderschept werd maar de doelverdediger kon redding brengen.

1920aja_mee01.jpg

De Ajacieden gaven zo wel ruimte weg en daar kon de snelle linksbuiten van De Meer na tien minuten gebruik van maken maar zijn poging ging voorlangs. Vlak voor de pauze nog een kans voor de gasten maar de bal ging vlak naast.

1920aja_mee02.jpg

Na de pauze zagen we aanvankelijk hetzelfde beeld: Ajax viel aan en kreeg twee kansen via schoten van afstand door Bart Akahwakou en de ingevallen Anouar Moussa.
De rest van de tweede helft speelde Ajax te slordig om echt gevaarlijk te worden en De Meer kon geen vuist maken in de spaarzame uitvallen.

1920aja_mee03.jpg

Vlak voor tijd kon Vincenzo Schep een voorzet op doel koppen maar redde de doelverdediger bekwaam. In de laatste seconden wist Koen Blommestijn toch nog raak te koppen (1-0) en kan Ajax zich verder voorbereiden op de uitwedstrijd tegen Roda ’46 2 zaterdag in Leusden.

1920aja_mee04.jpg

Opstelling: Axel Weitz, Marthijn Knippenberg, Yarimo Janzen, Niels van det Steen, Bryce Touw, Bart Akahwakou, Kik Boluijt, Gianni Rellum, Niels Zinga, Koen Blommestijn, Kaj de Jong.
Wissels: Kenneth Dames, Marinio van der Vloot, Nick Klene, Vincenzo Schep, Anouar Moussa.

1920aja_mee05.jpg

Share