Ajax Zaterdag 1/2 verliest oefenduel van JOS WGM 1/2

1920aja-jos-oefen01

Verslag: Rob

Een combinatie van Ajax Zaterdag 1 en 2 begon gedreven aan dit oefenduel met derde klasser JOS Watergraafsmeer Zaterdag 1/2 en al snel haalde Bart Akahwakou uit van de rand van het strafschopgebied maar was nog niet succesvol. De treffer viel aan de andere kant toen een voorzet van de zijkant werd ingekopt (0-1).

1920aja-jos-oefen03

Ajax zette wel druk maar verder dan een afstandschot van Ilias Boudouni kwam het team niet. Sterker nog: na bijna een half uur spelen zorgde een speler van JOS met een fraaie boogbal over Scott van Diggelen voor de 0-2. De gasten namen het initiatief over en kwamen regelmatig gevaarlijk voor het doel van Ajax.

1920aja-jos-oefen02

Na de pauze zagen we hetzelfde beeld als voor rust: Ajax viel aan maar JOS Watergraafsmeer kreeg de kansen. Illias Boudouni schoot na een lange sprint naast en een vrije trap van JOS zeilde langs het doel van Ajax. Inmiddels moesten Marinio van der Vloot en Serginho Sanches geblesseerd het veld verlaten.

1920aja-jos-oefen04

Een snel genomen vrije schop van Siver Abdulrahman verraste bijna de doelverdediger van JOS maar even later tikte de spits van de gasten de bal simpel achter Scott van Diggelen voor de 0-3. Ook een schot van Anouar Moussa kon de doelverdediger niet verrassen maar een gemakkelijk gegeven penalty van Illias Boudouni was hem wel te machtig en zo verloor Ajax dit oefenduel met 1-3.

1920aja-jos-oefen05

Opstelling Ajax: Scott van Diggelen, Siver Abdulrahman, Kenneth Dames, Marinio van der Vloot, Yarimo Janzen, Serginho Sanches, Jay Winter, Bart Akahwakou, Illias Boudouni, Ralph Jurka, Kevin Owusu Asare.
Wissels: Niels van der Steen, Vincenzo Schep, Gianni Rellum, Anouar Moussa.

1920aja-jos-oefen06

1920aja-jos-oefen07

1920aja-jos-oefen08

Share