Ajax haalt Stefan Smal van AFC ’34

Ajax heeft de opvolger van spits Koen Blommestijn (vertrokken naar FC Volendam) gevonden en is uitgekomen bij Stefan Smal. De aanvaller van AFC’34 uit Alkmaar komt volgend seizoen naar De Toekomst. Smal (23), goed voor twintig doelpunten dit seizoen in zowel competitie als beker, heeft een verleden als jeugdspeler bij AZ en AFC’34 en speelde van 2016 tot en medio 2018 voor de huidig zondag-eersteklasser. Na een kort uitstapje bij Hoofddorp keerde hij aan het begin van dit seizoen terug op het oude nest. De inwoner van Amsterdam gaat dus aansluiten bij het team van trainer Yuri Rose en wij wensen hem veel succes en hopen op veel doelpunten! Welkom bij Ajax Stefan!

Naast deze aanwinst kunnen wij u ook melden dat aanvaller Ilias Boudouni Ajax gaat verlaten. Hij hoopt op een nieuwe club op een hoger niveau. Uiteraard willen Ilias hartelijk danken voor zijn inzet en wensen hem veel sportief succes in het vervolg van z’n carrière.

Share