Zaterdag 3 moet meerdere erkennen in CSW

      Reacties uitgeschakeld voor Zaterdag 3 moet meerdere erkennen in CSW

Ajax zaterdag 3 moet voorlopig even een pas op de plaats maken. Koploper CSW, getraind door ex-Ajax speler Iwan Lont, wist met 2-4 te zegevieren op De Toekomst (rust 1-2). CSW kwam verdiend op 0-1, waarna Lloyd de Meza middels een penalty gelijk wist te maken. Vlak voor rust werd het 1-2. Na rust hoopte Ajax orde op zaken te stellen maar al snel was het 1-3. Patrick Voornhout zorgde nog voor de aansluitingstreffer. Ajax kreeg daarna behoorlijk wat kansen, maar CSW liep uit naar 2-4. De wedstrijd was nu gespeeld en de Wilnissers kregen nog enkele kansen om de score uit te bouwen. CSW blijft door de zege aan kop. Ajax zakt naar de vierde plaats. Volgende week gaan de Ajacieden op bezoek bij Aalsmeer.
Klik hier voor de foto’s gemaakt door Peter Liefhebber.