nieuws: selectie seizoen 2008-2009

Ajax verwelkomt voor het komende seizoen een aantal nieuwe spelers. Pip Whien (middenvelder) komt van zaterdaghoofdklasser Zwaluwen’30 uit Hoorn. Terry Klokkemeijer (middenvelder/verdediger) komt terug na twee seizoenen bij Ter Leede in Sassenheim te hebben gespeeld, terwijl ook Wouter Kloes (verdediger) en Gideon Coronel (verdediger/middenvelder) van zondaghoofdklasser en stadgenoot AFC zich volgend seizoen Ajacied mogen noemen. Ook nieuw zijn Sergio Keizersweerd (aanvaller) en Richard Lynch (aanvaller). Beiden zijn eveneens afkomstig van een stadgenoot en wel zondaghoofdklasser DWV. Sven Onclin (verdediger/middenvelder) is de zevende nieuwe speler. Hij is afkomstig van FC Volendam. Ook twee ex-profvoetballers, Kevin van Baarlen (aanvaller) van LRC Leerdam en Regilio Simons (aanvaller) van Turkiyemspor komen de selectie versterken. Furghill Lie-A-Kwie, een talentvolle aanvaller van VRC uit Veenendaal, is de laatste nieuwe speler.
Binnenkort hier de complete selectie alsmede de vertrekkende spelers.

Share