Ajax zaterdag 2 bekert verder na 7-0 overwinning

Ajax zaterdag 2 heeft de volgende bekerronde bereikt door, na eerder in de week AFC 2 met 2-4 te verslaan, nu ook Aalsmeer 2 met 7-0 naar huis te sturen.

In de 8e minuut zette Laurens ten Heuvel Michael Malmberg alleen voor de keeper van Aalsmeer, die kon in eerste instantie nog redding brengen maar de afgeslagen bal werd door Laurens ten Heuvel met een droge schuiver in de hoek geplaatst (1-0). Na 15 minuten ging Jeffrey Mols goed door en kon alleen nog door een overtreding gestopt worden,Laurens ten Heuvel plaatste zich achter de bal om de vrijetrap te nemen, de terugspringende bal werd van dichtbij binnen getikt door Antonio Cvetkovic, 2-0.

In de 32e minuut opnieuw een vrije trap voor Ajax op 18 meter van het Aalsmeerder doel. Nu was het Wouter van de Molen die zich achter de bal plaatste,die verdween schitterend in de bovenhoek 3-0, kort daarop moest de scheidsrechter de wedstrijd onderbreken vanwege onweer en bliksem,na ongeveer 25 minuten werd het spel hervat,de resterende 10 minuten werden bij de tweede helft gevoegd. Na een kwartier in de 2e helft moest Ajax doelman Nick van Teeffelen zich strekken om een aanval van Aalsmeer onschadelijk te maken.

In de 61e minuut combineerde Ajax er lustig op los. Wouter van de Molen vond Antonio Cvetkovic die tekende de 4-0 aan. In de 65 minuut waren er de afgesproken wissels. De van blessures terug komende Jeffrey Mols en Wouter v/d Molen maakten plaats voor Dennis Eier en Joël Silooy. Na 73 minuten speelde Dennis Eier zich knap vrij, zijn lob over de keeper werd nog gered op de doellijn, maar in de rebound alsnog ingeschoten, 5-0.

Twee minuten later een snelle ingooi van Giano Bonam op Antonio Cvetkovic in een beweging ging de bal naar aanvoerder Rodney Weverling, die schoof de bal keurig onder de keeper door 6-0. De ingevallen Joe Lamptey vloog in de laatste minuut zijn tegenstander voorbij zijn schot ging voorlangs ,bij de tweede paal was de attente Giano Bonam er als de kippen bij om de zeven klapper op het scorebord te zetten.

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om deze foto’s te bestellen.
Klik hier voor het verslag op de site van Aalsmeer.

Share