competitie: SSV ’65 – Ajax 0-2 (0-0)

Image Hosted by ImageShack.us

Ajax behaalde in Zeeland een belangrijke zege. Gezien de resultaten van de overige wedstrijden geeft dit de ploeg voorlopig lucht naar de onderste regionen.
Ajax begon voortvarend aan de wedstrijd tegen SSV’65. Nadat Jamal Ahaddouch in de tweede minuut al een behoorlijke kans onbenut liet, kreeg Sergio Cameron een minuut later een nog grotere kans. Siver Rahman werd in de zestienmeter onderuit getrokken, maar Cameron schoot de toegekende strafschop tegen de paal. Hierdoor kreeg SSV’65 meer zelfvertrouwen en creëerde zelfs een aantal kansen waarbij doelman Dennis van der Kraan een aantal keer handelend moest optreden. Voor het overige viel er in de eerste helft weinig te genieten in Goes.

Image Hosted by Hostpic.biz

Na rust een strijdvaardiger Ajax. SSV’65 werd teruggedrongen en niet zonder succes. Ajax domineerde en al snel viel het eerste doelpunt. Een goede vrije trap van Rene Biesot werd door aanvoerder Jamal Ahaddouch breed gelegd en bood Sergio Cameron de kans om vrij in te schieten, 0-1. SSV’65 probeerde meer druk te zetten, maar was slechts gevaarlijk met hoekschoppen en vrije trappen. Ajax vond dit prima en kon na hartelust counteren. Dit resulteerde in de 0-2 door Teddy Afriyie via een steekpass van wederom Jamal Ahaddouch. Toch het eindsignaal bleef SSV’65 doorknokken voor een goed resultaat neer te zetten, maar kon het Ajax niet meer verontrusten.

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd en hier om foto’s te bestellen.


Image and video hosting by TinyPic

Scoreverloop:
57. 0-1 Sergio Cameron
75. 0-2 Teddy Afriyie

Opstelling SSV’65:
Christol van Campenhout, Michel de Groote (61. Mehmet Dolma), Bram Plomp, David den Hollander, Ronnie Hillebrand, Marcel Kole (81. Jaimy Tims), Mevlud Eryürük, Robert Stols (61. Christiaan Boon), Arjan Koopmans, Niels Paardekooper, Khaled Boufrahi

Opstelling Ajax:
Dennis van der Kraan, Danny Frans (73. Jeroen van den Berg), Paul Michielsen (46. Tim Plomp), Mark Geestman, Menno van Roosmalen, Dick Zwarthoed, Siver Rahman (46. Teddy Afriyie), Rene Biesot, Jamal Ahaddouch, Sergio Cameron, Martijn Slemmer

Gele kaarten:
Ronnie Hillebrand, David den Hollander, Marcel Kole, Mehmet Dolma (allen SSV’65), Dennis van der Kraan (Ajax)

Scheidsrechter:
M.A. Roeleveld (Vinkeveen)

Toeschouwers:
400

Share