zaterdag 1 september: AJAX 1 – HUIZEN 1 14:30 uur !!!!

Ajax staat morgen (zaterdag) aan de aftrap van de herintreding in de Hoofdklasse. De ambities van de mannen van trainer Bart Logchies, c.q. Ajax, zijn bekend. Feit is wel dat Ajax gewoon “simpelweg” een promovendus is en dus is normaal gesproken handhaving het devies. Desalniettemin zou Ajax Ajax niet zijn als de doelstelling voor dit seizoen duidelijk hoger is. Indien je een blikt werpt op de diverse websites van de tegenstanders dan is de ploeg duidelijk een der favorieten voor de titel, maar in ieder geval een belangrijke outsider. Op zich niet vreemd gezien de, op papier, ervaring en bekende namen in de huidige selectie. Toch past Ajax bescheidenheid als nieuwkomer en zal Huizen, morgen de tegenstander op De Toekomst, ongetwijfeld trachten de Ajacieden met beide benen op de grond te zetten. Een echte Noordhollandse derby welke in het (nabije) verleden al menigmaal is beslecht. Twee teams ook die aanvallen zien als de beste verdediging en dat morgen zullen laten zien. Kan Ajax direkt de hoogespannen verwachtingen waarmaken of zal Huizen Ajax een warm welkom heten in de Hoofdklasse ? Scheidsrechter de heer R.H.J. van de Waerdt fluit om 14:30 uur voor de aftrap. De toegang is gratis voor alle voetballiefhebbers.

Kijkt u voor informatie over de tegenstander op www.svhuizen.nl.

Overige wedstrijden:
14:30 uur: Odin ‘ 59 – Sportlust ’46
14:30 uur: Montfoort – DOVO
15:00 uur: csv Apeldoorn – ARC
15:00 uur: Quick Boys – VVA ‘ 71
15:00 uur: Bennekom – Ter Leede
15:00 uur: DTS ’35 – RKAV Volendam

Share