Ajax zaterdag 3 gaat als koploper de winterstop in

      Reacties uitgeschakeld voor Ajax zaterdag 3 gaat als koploper de winterstop in

Middels een 2-3 zege bij stadgenoot DVVA 2 heeft Ajax zaterdag 3 vandaag de koppositie veroverd. Na een snelle 1-0 achterstand en een ruststand van 1-1 (doelpunt Nicky van Kampen) zat het venijn in de staart van de pittige wedstrijd. Na de thee betekende een benutte penalty voor DVVA een 2-1 achterstand, maar een weergaloze treffer van Paul Reumer (hij wipte de bal op een schoot volley de bal in het net) en in blessuretijd Marc Stuut (fraaie lob) zorgden voor een verdiende maar zwaarbevochten zege van 2-3. Hierdoor gaat Ajax met een voorsprong van twee punten op WVHEDW 2 en vier punten op Swift 3 de winterstop in.

Klik hier voor de foto’s van deze wedstrijd gemaakt door Peter Liefhebber.