0-6 winst zaterdag 1 in oefenduel tegen Amstelveen

1213ams-aja00.jpg

Verslag: Marcel

Na een weekend zonder competitieverplichtingen ( de reden is bij een ieder bekend ) stond er toch nog een potje voetbal op het programma zo vlak voor de winterstop. Ter gelegenheid van de opening van de schitterende nieuwe kantine speelden zowel het 1e als 2e team van de Zaterdag amateurs hier vanmiddag een soort benefiet duel.

1213ams-aja03.jpg

Ik zal de trouwe lezers niet met een groot verslag ,, lastig “ vallen, dat bewaar ik wel weer voor de 12e Januari als de competitie hervat wordt met een uit wedstrijd bij RKAV Volendam.

1213ams-aja05.jpg

Het tweede team gaf al het goede voorbeeld ( lees verslag Andre ) maar ook het eerste team van Ajax had geen kind vanmiddag aan Amstelveen Heemraad dat uitkomt in de 3e klasse. Het zal u niet verbazen dat Ajax 90e minuten lang domineerde en balbezit had. Bij rust was de Ajax machine nog niet geheel warm gedraaid, waardoor de ruststand slechts 0-2 was. Waarbij moet worden aangetekend dat de 2x goal van Dennis Kaars van ongekende schoonheid was ( bekeken lob over de keeper ).

1213ams-aja01.jpg

Na rust hebben de spelers van Amstelveen H. nog meer achter hun tegenstander aan gelopen dan dat ze voor rust al deden. Met snelle combinaties werd de defensie van Amstelveen regelmatig open gespeeld wat misschien ook niet zo vreemd is gezien het verschil van ruim 2 klasse ‘s. Ajax hield de schade beperkt voor de Amstelveners in een overigens zeer sportief duel en zorgden met nog vier treffers (waarvan de 6e van Hassan Aanzi er ook èèn was om in te lijsten) voor een zeer logische 0-6 eindstand.

1213ams-aja04.jpg

Via deze weg wil ik alle spelers-begeleiders-trainers-en trouwe supporters hele fijne feestdagen toewensen en tot in het nieuwe jaar, waarin we met een positief gevoel de lijn hopelijk gaan doortrekken.

1213ams-aja02.jpg

Opstelling; Orlowski-Foppen-vd Molen-Abdulrahman-Schurman-vd Beld- Aanzi –v Zoolingen – Cameron – Kaars – v Moerkerk
Wissels; Cvetkovic – Been – ten Heuvel – voor Aanzi –Orlowski -Cameron

Later werd vd Beld gewisseld en kwam Hassan Aanzi terug in het veld

8e min 0-1 Cameron
17e min 0-2 Kaars
52e min 0-3 ten Heuvel
57e min 0-4 v Moerkerk
78e min 0-5 Kaars
86e min 0-6 Aanzi

Klik hier voor meer foto’s van deze wedstrijd.

Share