competitie: Hoek – AJAX 4-0 (1-0)

Ajax kon helaas de goede lijn van vorige week niet doorzetten en begon zwak aan de wedstrijd tegen Hoek. Het eerste half uur was vooral aftasten van beide ploegen, maar langzamerhand trok de thuisploeg de wedstrijd naar zich toe, Dit resulteerde in een aantal gevaarlijke vrije trappen van Melki die telkens de bal richting het Ajax doel indraaide. Het was diezelfde Melki die aan de basis stond van de 1-0, nadat hij zijn directe tegenstander had uitgespeeld, gaf hij een perfecte voorzet opYsebaert die de bal hard achter Homoet schoot. In de tweede helft begon Hoek weer feller dan Ajax. Melki en Ysebaert waren wederom het duo die 12 minuten na de rust de 2-0 op het scorebord wisten te zetten. Ajax verzet was nu echt gebroken en kwam helemaal niet meer in het spel voor. Hoek daarentegen tikte er rustig op los. Dit resulteerde in de 67ste en de 85ste minuut in 3-0 en 4-0 die beide tot stand kwamen door penalty’s, die overigens terecht gegeven werden.

Opstelling Ajax:

Homoet, Mallie, Krommenhoek, Tosch, Geestman, Demirtas, Vinkenoog (46. Moinat), Blankendal (68. De Groot), Dekker, Sleur, Van den Berg (63. Fong)

Share

Comments are closed.